Sari la conținut

Denisa-0754610105

Postări Recomandate

• Oras:București
Postat

Revin cu detalii:

150 de lei o finalizare-sex oral,normal,mici fantezii

300 de lei ora-sex oral,normal,mici fantezii

100 de lei contra cost anal

Va astept in locația mea discretă cu mare drag

• Oras:Acasa
  • Oras:Acasa
Postat

La Bucuresti ceri 100 cu 200 si aici ceri 150 cu 300? Ne crezi prosti?

Baieti,sustineti o producatoare locala,cele din import au E-uri :))))

Serviciile și tarifele domnișoarei în Bucuresti:

post-145395-0-51741300-1497595179_thumb.png

• Like 3
  • Minus 8
  • Oras:Antioquia, Medellin
  • Oras:Antioquia, Medellin
Postat

nu ma, aici cica s-a rasturnat caruta cu prosti...tre sa ne infigem in toata tara sa se vada unde-i puterea....

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:Insula de Smarald
Postat

Am impresia că o să mai tot vină căruțe, că sezonul e abia la început :D

Postat

Bună dragilor,nu vă mai contrati din cauza prețurilor,prețul variază in funcție de servicii

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Bună dragilor,nu vă mai contrati din cauza prețurilor,prețul variază in funcție de servicii

care servicii? la bucuresti cer 200 pt o ora de sex oral, normal, anal si aicea ceri 400 pt aceleasi servicii!!!

unde este variatia????

• Like 2
  • Minus 1
Postat

care servicii? la bucuresti cer 200 pt o ora de sex oral, normal, anal si aicea ceri 400 pt aceleasi servicii!!!

unde este variatia????

Poate face ora de 120 de minute ;)
Postat

da..da e sezon bre..ce naiba...or destui batuti in cap..de soare..sa puna borul la vrajelile drei...

Postat

unde este variatia????

Unde scrie ca cer 400 pe ora??????
Postat

Revin cu detalii:

150 de lei o finalizare-sex oral,normal,mici fantezii

300 de lei ora-sex oral,normal,mici fantezii

100 de lei contra cost anal

Va astept in locația mea discretă cu mare drag

Ia aduna 300 cu o sută. Ce iese? 250?
  • Like 1
  • Minus 3
Reputație: 2571
  • Oras:Sa fie usor de ajuns
  • Oras:Sa fie usor de ajuns
Postat

Opa…am  deschis link-ul asa, la deruta, si cand am vazut pozele mi-am amintit..I’ve been there many times. Vorba baietilor din Bucuresti…biblioteca aia de pe hol, cine n-o tine minte! In locatia respectiva am fost de trei ori…cand locatare erau ema si eva…superprofesioniste.  Si-acum sa va zic ce si cum despre “ce-avem noi aici”! Anul trecut, eram in Bucuresti, zona Nerva Traian, Maxbet, parcare in spate. Eram “dispo ” (!!!) vreo ora ( o intalnire amanata, tot in zona) si trebuia sa vad cum imi petrec cele 60 de minute. Search pe nimfo Bucuresti dupa “Nerva Traian”… apare locatia la care stiam cu ochii inchisi cum sa ajung, cu titulara din topic. Sun, ii explic  ca pot ajunge in 2 minute si ce vreau de la ea. Amabila, zice “Hai”. Intru… cam 30 si ceva de ani, nu arata wow, dar nici rau… ne intelegem la 250 cu anal inclus, sub o ora. Stie ce si cum sa procedeze…se  simtea din atitudine c-a muncit pe-afara. Ca sa scurtez … 3-4 pozitii …anal bunicel…pot spune ca a fost o experienta de nota 8 cam la toate capitolele. De recomandat? in cazul meu, a fost ceva gen “omul potrivit la…timpul potrivit” !!! Una peste alta, pot zice ca “merge”.

• Like 1
  • Telefon: demonicum22
  • Oras:da
  • Telefon: demonicum22
  • Oras:da
Postat

fuck your local girls. bine asta vine de la mine care nu a nimerit nici una nascuta pe malul marii :))

• Oras:Constanța
Postat

Opa…am  deschis link-ul asa, la deruta, si cand am vazut pozele mi-am amintit..I’ve been there many times. Vorba baietilor din Bucuresti…biblioteca aia de pe hol, cine n-o tine minte! In locatia respectiva am fost de trei ori…cand locatare erau ema si eva…superprofesioniste.  Si-acum sa va zic ce si cum despre “ce-avem noi aici”! Anul trecut, eram in Bucuresti, zona Nerva Traian, Maxbet, parcare in spate. Eram “dispo ” (!!!) vreo ora ( o intalnire amanata, tot in zona) si trebuia sa vad cum imi petrec cele 60 de minute. Search pe nimfo Bucuresti dupa “Nerva Traian”… apare locatia la care stiam cu ochii inchisi cum sa ajung, cu titulara din topic. Sun, ii explic  ca pot ajunge in 2 minute si ce vreau de la ea. Amabila, zice “Hai”. Intru… cam 30 si ceva de ani, nu arata wow, dar nici rau… ne intelegem la 250 cu anal inclus, sub o ora. Stie ce si cum sa procedeze…se  simtea din atitudine c-a muncit pe-afara. Ca sa scurtez … 3-4 pozitii …anal bunicel…pot spune ca a fost o experienta de nota 8 cam la toate capitolele. De recomandat? in cazul meu, a fost ceva gen “omul potrivit la…timpul potrivit” !!! Una peste alta, pot zice ca “merge”.

Chiar nu înțeleg de ce ai postat o recenzie la o vizită făcută anul trecut la București, toate lumea poate citi recenziile Denisei pe topicul de la București. 

Postat

Denisa ar trebui să pui prețurile pe care le aveai la București altfel o să vină pu*ea spătaru la tine.

Postat

Si tu ai stat sub banca la scoala la matematica,ca pula mea? :))))

Poate eu la matematica am stat sub bancă,dar măta unde a fost in cei 7 ani de educație a ta?vorbește frumos ca sa nu intrăm in polemici amândoi
Postat

Denisa ar trebui să pui prețurile pe care le aveai la București altfel o să vină pu*ea spătaru la tine.

Buna,multumesc pentru sfat,o sa las prețurile din Bucuresti.
  • Like 2
  • Minus 1

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Inca una care incepe cu stangul :))

Avem niste bunaciuni de 4-500 lei la mare deja, eu zic sa va gasiti alte zone sa pacaliti lumea :))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...