Sari la conținut

Denisa-0754610105

Postări Recomandate

• Oras:București
Postat

Inca una care incepe cu stangul :))

Avem niste bunaciuni de 4-500 lei la mare deja, eu zic sa va gasiti alte zone sa pacaliti lumea :))

Nu te mai ambala asa dragule ca eu nu vreau sa păcălesc pe nimeni
  • Oras:Insula de Smarald
  • Oras:Insula de Smarald
Postat

Denisa, ai început cu stângul, ok. Uită-te pe topicul de Constanța pe care îl are Roxi90, tot bucureșteanca. Fata a pus prețuri și poze. Și prețurile sunt pe calapodul celor din Constanța. E dreptul tău să ceri mai mult, dar poate ar fi bine să te orientezi un pic cum merge treaba la malul mării. Nu-s băieți răi la Constanța, dar nici nu le place bișnița cu pizdă: o iau ieftin de la Capitală și o dau scump la fraieri. Eu zic să pui o nouă listă de prețuri și câteva poze drăguțe.

• Like 1
  • Minus 2
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Nu m-am ambalat draguță, mie imi place cat mai "neambalat" :) daca se poate nud...

Postat

Poate eu la matematica am stat sub bancă,dar măta unde a fost in cei 7 ani de educație a ta?vorbește frumos ca sa nu intrăm in polemici amândoi

In primul rand am zis un adevar,chiar a stat sub banca la ore,unde altundeva,dar trebuie sa mai ai si simtul umorului pe langa cele trei orificii. Si in al doilea rand vad ca si la romana erai la fumat cu baietii,ma-ta se scrie cu cratima.

Dar ma bucur ca ai revenit la 100 cu 200 cand ai vazut ca e groasa ;)

• Like 1
Postat

Denisa, ai început cu stângul, ok. Uită-te pe topicul de Constanța pe care îl are Roxi90, tot bucureșteanca. Fata a pus prețuri și poze. Și prețurile sunt pe calapodul celor din Constanța. E dreptul tău să ceri mai mult, dar poate ar fi bine să te orientezi un pic cum merge treaba la malul mării. Nu-s băieți răi la Constanța, dar nici nu le place bișnița cu pizdă: o iau ieftin de la Capitală și o dau scump la fraieri. Eu zic să pui o nouă listă de prețuri și câteva poze drăguțe.

Multumesc pentru sfat
Postat

Revin cu alte prețuri:

100 de lei o finalizare-sex oral,normal,mici fantezii

200 de lei ora-sex oral,normal,mici fantezii

• Like 3
  • Minus 1
Postat

uite o fata..atenta la dorintele clientilor..pana acum..hai sa zicem ca facem pace..sa inceapa recenziile..ca certurile curg

• Like 2
  • Minus 5
Postat

Buna Denisa, vreau sa te vizitez, dar poti sa imi spui dak analul il faci in functie de marime ??

Ma intereseaza in special anal, ptr frumusetea de cur bestial pe care il postezi  :D  Ms si scuze ptr deranj.

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Mah Pablo...diranju nu ie ka oi antrebato...diranju anciepe cind o sa vrei sa io baji !!!

:))))))))))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...