blade miskin runner Reputație: -14 Postat Octombrie 17, 2017 Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Ipocrizia ta nu cunoaste limite.Imbecilule, tu si cu Miskin traiti doar prin intermediul forumului.Daca iti iei ban, iti tai venele pe lung sau iei un cap de pod cu Loganul.Ai stat nopti intregi sa-mi dai aproape trei mii de minusuri. Asta inseamna ore intregi pe care mi le-ai dedicat.Asa ca nu mai vorbi de importanta forumului.E singurul loc unde te baga cineva in seama, unde ai un pic de notorietate.Lucram sa terminam cu tine. O sa ajungi banat.Pai nu tu te-ai facut premium, de frica banarii? 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Ipocrizia ta nu cunoaste limite.Imbecilule, tu si cu Miskin traiti doar prin intermediul forumului.Daca iti iei ban, iti tai venele pe lung sau iei un cap de pod cu Loganul.Ai stat nopti intregi sa-mi dai aproape trei mii de minusuri. Asta inseamna ore intregi pe care mi le-ai dedicat.Asa ca nu mai vorbi de importanta forumului.E singurul loc unde te baga cineva in seama, unde ai un pic de notorietate.Lucram sa terminam cu tine. O sa ajungi banat. Ai curaj sa faci un pariu cu mine ? Iti dai ban si imi fac seppuku singur ...si promit ca nu mai intru pe aici Manca-ti-as punctili matale ca tare te-au suparat pa viata asta trista PS: sa ne intelegem ...doar Pisicul ma poate bana sau eu ....hai , la lupta ostenii mei ...vezi sa nu-ti sara haturile , prostalaule 21 16 Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Pai nu tu te-ai facut premium, de frica banarii?Am facut upgrade ca sa moara prostul de Miky de ciuda.Si asa s-a intamplat.Statea ore intregi sa-mi dea minus ca sa uite umilintele repetate la care l-am supus. Tot degeaba. 14 7 Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Ai curaj sa faci un pariu cu mine ? Iti dai ban si imi fac seppuku singur ...si promit ca nu mai intru pe aici Manca-ti-as punctili matale ca tare te-au suparat pa viata asta trista Seppuku se face singur, deci e pleonasm.Chiar daca cineva te poate ajuta, adica dupa ce tu ti-ai taiat burta, unul te poate decapita ca sa scurteze suferinta.Fac o singura intelegere cu tine. Ma cac pe tine si tu imi multumesti cu capul plecat. Ai mai invatat ceva nou, boule.Tu te sinucizi singur, nu te sinucid altii.Futu-te-n gura de retardat! 16 9 Link spre comentariu
blade miskin runner Reputație: -14 Postat Octombrie 17, 2017 Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Astazi n-am explicatii in meniu. Am facut upgrade ca sa moara prostul de Miky de ciuda.Si asa s-a intamplat.Statea ore intregi sa-mi dea minus ca sa uite umilintele repetate la care l-am supus. Tot degeaba.Priveste si invata. Fiecare replica adresata tie este un afront adus inteligentei mele.Dar, o fac din pur crestinism si-mi asum infrangerea. 1 Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Voiai sa spui pur cretinism*. Inteligenta ta e pe masura numarului meu de la pantofi.Din fericire, am piciorul mare. 15 9 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Lasa smiorcaiala ca iti uiti comenzile ...momentan esti singurul tantalau Ba mai este unul ....curva de Cinestie care se puncteaza cu BUBULINA 21 17 Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Invata sa scrii in loc sa dai puncte pe internet. Mai ai si 40 de ani, pisa-m-as in ciorba ta si in muraturile tale. 16 9 Link spre comentariu
blade miskin runner Reputație: -14 Postat Octombrie 17, 2017 Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Si reclama pentru SP a fost realizata in bataie de joc. REFUZ SA CRED CA EXISTA ASA CEVA. Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Si tu esti muit si banat in bataie de joc si tot revii de fiecare data, deci despre ce vorbim? 14 7 Link spre comentariu
blade miskin runner Reputație: -14 Postat Octombrie 17, 2017 Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Cica "scapa de toate problemele", 'ti-ai dracu' de sarmalagiu' anal modificat genetic. 1 Link spre comentariu
umbra_umbra Reputație: 49 Postat Octombrie 17, 2017 Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Invata sa scrii in loc sa dai puncte pe internet. Mai ai si 40 de ani, pisa-m-as in ciorba ta si in muraturile tale.Prea tarziu pentru un oligofren sa invete sa scrie..si mai dadea si lectii de gramatica..prostul pulii.. 2 1 Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Cica "scapa de toate problemele", 'ti-ai dracu' de sarmalagiu' anal modificat genetic.De problema ta nu se poate scapa, aici ai dreptate. 14 7 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Zbuciumatule , ce te zvarcoli asa ...promit ca scot toata rautatea din tine . Uite ca am reusit La 40 de ani , tu vei fi oale si ulcele si cu nervii la pamant ...deja se observa de pe acum 21 17 Link spre comentariu
blade miskin runner Reputație: -14 Postat Octombrie 17, 2017 Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Pulesteu, pescuiesti si ciugulesti postari mai ceva ca o bibilica. Ia o pauza, Gogule.Respira intre postari. 1 Link spre comentariu
umbra_umbra Reputație: 49 Postat Octombrie 17, 2017 Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Zbuciumatule , ce te zvarcoli asa ...promit ca scot toata rautatea din tine . Uite ca am reusit La 40 de ani , tu vei fi oale si ulcele si cu nervii la pamant ...deja se observa de pe acum Zvarcolesti...futu-te-n gura de analfabet 2 2 Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Zbuciumatule , ce te zvarcoli asa ...promit ca scot toata rautatea din tine . Uite ca am reusit La 40 de ani , tu vei fi oale si ulcele si cu nervii la pamant ...deja se observa de pe acum Da' de unde? Tu crezi ca ma enervez pentru un fraier ca tine?Cu 72 lei ti-am anulat eforturile facute in mai multe nopti. Asta e umilinta totala. 14 7 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 17, 2017 aia e tare ..."am primit din nou puncte de reputatie negativa " ....."Ce sa ma fac ?" Faci ce a facut @Puleasca ...aia faci , ca altfel iti pierzi "noianul" de Recenzii , singura lui realizare emblematica din viata sa 21 17 Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Pulesteu, pescuiesti si ciugulesti postari mai ceva ca o bibilica. Ia o pauza, Gogule.Respira intre postari.Mai bine iti pui tu o punga pe cap si rezolvi problema.Poate te gandesti ca e o gluma, ca urmeaza vreo poanta.Nu, e cazul sa te sinucizi. Existenta ta e inutila, estiun avorton sinistru. 14 7 Link spre comentariu
blade miskin runner Reputație: -14 Postat Octombrie 17, 2017 Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Ba.Ce e aia -1? Cine atenteaza la reputatia mea forumistica?Pulesteu, tu esti, dragule? 1 Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 17, 2017 aia e tare ..."am primit din nou puncte de reputatie negativa " ....."Ce sa ma fac ?" Faci ce a facut @Puleasca ...aia faci , ca altfel iti pierzi "noianul" de Recenzii , singura lui realizare emblematica din viata sa Pentru tine chiar ar fi o realizare pentru ca n-ai pula sa futi si nici bani.Ceea ce este normal pentru cei mai multi, tie iti este imposibil. 15 9 Link spre comentariu
blade miskin runner Reputație: -14 Postat Octombrie 17, 2017 Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Ba Pulesca te-am lasat pe ziua de azi , ca imi este mila de tine. eu vreau sa-ti ofer o viata noua si tu te indarjesti sa ma refuzi , convins de faptul ca este mai buna cea a lui Picon si Lisandru (Umbra aka Stefanu51 aka Fane Sculament) pe aici (batraneii platformei) 21 17 Link spre comentariu
fanedelascularie Reputație: -442 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:world Oras:world Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Zbuciumatule , ce te zvarcoli asa ...promit ca scot toata rautatea din tine . Uite ca am reusit La 40 de ani , tu vei fi oale si ulcele si cu nervii la pamant ...deja se observa de pe acum Da-te-n pula calului de handicapat, tu esti ala care spumega bai bulangiu jegos si trist. Te-n gura de mitoman idiot si analfabet, scursura societatii ce esti! 3 5 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2017 Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Iar incepi cretinule! Nu sunt advanced. Limax imbecil ce esti! 1 6 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum