blade miskin runner Reputație: -14 Postat Octombrie 17, 2017 Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Daca Miki, cu IQ de 80, te joaca pe degete, Pulesteu, nu ai cum sa te prezinti in fata mea. Nu se compara Liga Judeteana a Izmanarilor cu Sampion League. Link spre comentariu
fanedelascularie Reputație: -442 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:world Oras:world Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Ba Pulesca te-am lasat pe ziua de azi , ca imi este mila de tine. eu vreau sa-ti ofer o viata noua si tu te indarjesti sa ma refuzi , convins de faptul ca este mai buna cea a lui Picon si Lisandru (Umbra aka Stefanu51 aka Fane Sculament) pe aici (batraneii platformei) Bai sandilaule, chiar nu am de a face nimic cu stefanu, sandilau prost si obsedat ce este. De, este evidenta lipsa ta de educatie si de minima logica! Link spre comentariu
fanedelascularie Reputație: -442 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:world Oras:world Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Iar incepi cretinule! Nu sunt advanced. Limax imbecil ce esti! Lasa-l nene ca este prost, sa il futa cainii de handicapat! Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Pentru tine chiar ar fi o realizare pentru ca n-ai pula sa futi si nici bani.Ceea ce este normal pentru cei mai multi, tie iti este imposibil. daca pe tine te multumeste raspunsul "N-AM BANI NICI SA TREC STRADA" , iar de futut , dau doar cu "tocul" lui Fane Sculament 16 16 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2017 Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Ba Pulesca te-am lasat pe ziua de azi , ca imi este mila de tine. eu vreau sa-ti ofer o viata noua si tu te indarjesti sa ma refuzi , convins de faptul ca este mai buna cea a lui Picon si Lisandru (Umbra aka Stefanu51 aka Fane Sculament) pe aici (batraneii platformei) Miki tu existi, esti pe bune? Atat de tampit incat repeti obsesiv chestia asta ca sunt o clona a unui alt user. Fara a argumenta nicodata. Este evident ca nu sunt advanced, se vede din avion, cretinel! Ma pis pe tine limax imbecil! 2 6 Link spre comentariu
fanedelascularie Reputație: -442 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:world Oras:world Partajează Postat Octombrie 17, 2017 daca pe tine te multumeste raspunsul "N-AM BANI NICI SA TREC STRADA" , iar de futut , dau doar cu "tocul" lui Fane Sculament Sa te futa cainii obsedat imbecil si bolnav psihic! 1 6 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Gata ...il las pe Lisandru sa faca monolog de unul singur cum este obisnuit 16 16 Link spre comentariu
fanedelascularie Reputație: -442 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:world Oras:world Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Miki tu existi, esti pe bune? Atat de tampit incat repeti obsesiv chestia asta ca sunt o clona a unui alt user. Fara a argumenta nicodata. Este evident ca nu sunt advanced, se vede din avion, cretinel! Ma pis pe tine limax imbecil! Din pacate se pare ca exista! Link spre comentariu
fanedelascularie Reputație: -442 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:world Oras:world Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Gata ...il las pe Lisandru sa faca monolog de unul singur cum este obisnuit Bai analfabetule, monologul se poate face in mai multe persoane? Bai proasta pulii, faci mereu dovada inculturii tale, taran prost si agramat. Da-te ba in pula calului ca esti cretin. 3 5 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2017 Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Daca Miki, cu IQ de 80, te joaca pe degete, Pulesteu, nu ai cum sa te prezinti in fata mea. Nu se compara Liga Judeteana a Izmanarilor cu Sampion League. Ce face maaaa IQ77, ce face? Joaca pe degete o pula! Va luati pule peste bot non-stop aici, boilor( castratilor). Eu nu pricep cate conturi ai tu aici, o mie, doua? Ce validare cauti aici, natangule! Ai citit tu o pula, Fyodor D. O pula cretinel! 2 6 Link spre comentariu
blade miskin runner Reputație: -14 Postat Octombrie 17, 2017 Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Ce face maaaa IQ77, ce face? Joaca pe degete o pula! Va luati pule peste bot non-stop aici, boilor( castratilor). Eu nu pricep cate conturi ai tu aici, o mie, doua? Ce validare cauti aici, natangule! Ai citit tu o pula, Fyodor D. O pula cretinel!Salut, Fanele.Cum ti-a fost ziua? 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2017 Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Salut, Fanele.Cum ti-a fost ziua? Salut, boule(castratule) N-ai tu treaba! Cum mi-a fost ziua nu spun tuturor curvelor proaste. 2 6 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum