Sari la conținut

Hello mondo

Postări Recomandate

• Oras:whatever
Postat

What the... is this toping?!  :laugh2  :slap2

Roz, esti plictisita si joci la dublu? :)

Nu-s plictisita si ciar ar trebui sa ma pregatesc de pelcare

Sunt pe teamview practic in pc meu si stiu sigur ca nu mai este nimeni la mine acum...

Dar mortiii ma.sii de cookies de cate ori incercam sa ma logez asa intra alfa zetta si mizeria de pe care scriu e o miniatura in plm nici nu vad ce scriu. ar tb interzisa prin lege,ma streseaza enorm...

si ciar am incercat sa dezactivez contu alfazetta de cateva ori de azi noapte si am reusit. nu se mai muia...putea scrie pe contu asta. pana cand iarasi ma freaca pisoi cu cookies 

sa ti le bagi in cur honey,ca-s deja surescitata

Postat

Sa vină corul de bocitoare =))

Nu mai rade, nu mai rade,caci nu e nimic hazliu. spune-mi tu numai daca ai sta vreodata in un foton sau ma rog scaun si muierile vin gramada pe tine, tu unu,ele multe. nu e corect, nu e frumos. mie nu imi plac femeile si sa crispeaza daca-s prea multe si mai mult de juma straine... nebunele dra

altdata ,m;ar fi intrebat de barbati, cluburi,muzica toale orice. ac stau ca vacile in jurul meu intr-un  fel de portcoava. plm potcoavele erau norocoase. si stau ca vacile si asteapta sa le amuz. sau asta cred....

tot asteapta  ceva de la mine sa zic sau sa fac ca se uite tacute,tampe si pline de speranta la mine.ciar ca zici ca.s vaci :(

m.am enervat f grav si ma duc sa ma joc cu bebelusii si copiii mici. sa faca ritaulu asta tamp de vaci pline de nazuinte fara mine cA ma deprimi tot ce e stupid s nu e neamu meu:(

• Oras:Bucuresti
Postat

Nu-s plictisita si ciar ar trebui sa ma pregatesc de pelcare

Sunt pe teamview practic in pc meu si stiu sigur ca nu mai este nimeni la mine acum...

Dar mortiii ma.sii de cookies de cate ori incercam sa ma logez asa intra alfa zetta si mizeria de pe care scriu e o miniatura in plm nici nu vad ce scriu. ar tb interzisa prin lege,ma streseaza enorm...

si ciar am incercat sa dezactivez contu alfazetta de cateva ori de azi noapte si am reusit. nu se mai muia...putea scrie pe contu asta. pana cand iarasi ma freaca pisoi cu cookies 

sa ti le bagi in cur honey,ca-s deja surescitata

Vad ca nici litera "H" nu functioneaza.

Ai o zi proasta.

Postat

Vad ca nici litera "H" nu functioneaza.

Ai o zi proasta.

asa este ,acu vad !!si ni 'g' nu este prea stralucit....

ceea ce se intampla fix la mine acas,daca nu folosesc tastatura mare usb. aceleasi litere... o fi un semn?

ce plm e g h? get hell out of here???

nu ma intereseaza eu o sa ies cu copiii in gradina. acu ma simt bine,asa ca de ce nu

Postat

asa este ,acu vad !!si ni 'g' nu este prea stralucit....

ceea ce se intampla fix la mine acas,daca nu folosesc tastatura mare usb. aceleasi litere... o fi un semn?

ce plm e g h? get hell out of here???

nu ma intereseaza eu o sa ies cu copiii in gradina. acu ma simt bine,asa ca de ce nu

Get Help? :)

Te consumi cu nimicuri azi, good idea sa iesi pentru o detasare. ;)

Have fun!  :hug1

• Oras:bucharest
Postat

Gata hai ca ma apuc din nou sa scriu recenzii...

Dar am o intrebare...Cine detine acest forum?

• Like 2
Postat

Get Help? :)

Te consumi cu nimicuri azi, good idea sa iesi pentru o detasare. ;)

Have fun!  :hug1

ma simt f bine. mi-au adus tort si prajituri si se  pare ca ma placeau mult. se pare ca unele ma stiau deja dar nu stiu cine-s. in orice caz nu inteleg de ce au fost asa mute, pt ca o parte din ele sunt f f articulate si super rich. si brains pe acelasi nivel. ciar vorbesc, imi dau  mereu dulciuri si nu se supara cand ma rup brusc sa zburd cu copilasii.

imi place;) inafar de una care ma tot mangaie in par ,dar o las. ce-s de portelan,ma crap daca ma atinge careva? o las sa frece acolo

e totul f vesel, sunt incantata. toate mi s-au parut ciudate,dar erau doar timide si nu stiau cum sa interactioneze .imi plac oamenii timi\zi f f mult,sunt incantatori

Gata hai ca ma apuc din nou sa scriu recenzii...

Dar am o intrebare...Cine detine acest forum?

Pisicuts si echipa  lui desigur

esti dragalas 

Postat

DA, E SEMN! Fa-ti consult oftalmologic.. fara cea mai mica urma de ironie!

am facut cateva diferite si   bune.practic mi-au dat ocelari de monitoare dupa s-au speriat cum ca as fi cioara de-a dreptu:))) bine eu chiar am faze in care nu vad,dar dupa citirea computerizata cica ocii mei sunt doar f obositi

meh

Postat

Iar viseză Rozkendra la Pisicuts ?

Eu sunt curios cum arata Rozkendra asta domne :hmmm

De ce simite duduia nevoia sa ne spună lucrurii mărunte din viața sa ?

esti idiot sau doar indecis?

explica-mi tu cum sa iti raspund cunvincios dupa cele 2 replici consecutive ale tale?

adica cum fac sa nu fiu eu nesimtita si tu idiot? watever nu ma interesa

sunt suficient de placuta cat sa fi fost hostess pt bentley de exemplu

o sg data pt ca urasc,detest din suflet sa fiu fotografiata

• Oras:Rond Alba Iulia
Postat

esti idiot sau doar indecis?

explica-mi tu cum sa iti raspund cunvincios dupa cele 2 replici consecutive ale tale?

adica cum fac sa nu fiu eu nesimtita si tu idiot? watever nu ma interesa

sunt suficient de placuta cat sa fi fost hostess pt bentley de exemplu

o sg data pt ca urasc,detest din suflet sa fiu fotografiata

Ai fost hostes pentru pula mea :slap2

Iar visezi frumos :)

Postat

ey baby boy

ai sa jucam holdem.vrei?

Să te joci cu pula mea ca cu kendema ;)

Te ți de băț si învâți bilele cu limba, stii ce zic ?

• Like 4
  • Minus 2
Postat

sincer nu stiu. stii ca eu zic tot

stiu table si poker.

Bine. Ne jucăm de-a istoria. Eu sunt Avram Iancu și tu ești o unguroaică oarecare care trage de mine să i-o bag dar eu refuz pt că nu îmi amestec sângele meu pur românesc cu sânge de mongol.

Deal?

• Like 2
Postat

Bine. Ne jucăm de-a istoria. Eu sunt Avram Iancu și tu ești o unguroaică oarecare care trage de mine să i-o bag dar eu refuz pt că nu îmi amestec sângele meu pur românesc cu sânge de mongol.

Deal?

Cam de ce notă e Rozkendra ?

Postat

Deal?

sunt erori in sistemu tau pt ca etnic cat sange romanesc am in mine sm di nemtesc si nu glumesc

si tu ai origini asemenea

deci practic suntem rude! vrei sa fim in c e stuosi? nu fi idiot!

vezi prea bine ca nu putem

nu,nu

Postat

Deal?

Mongul??????Ai fost dratut...

Eu ziceam altfel...BOZGOR....FOMIST...LINGAU...CERSETOR...

Si app de discutiile de aseara.....Sa-i dau o clanta lu Dracnea pentru ce dorea sa faca.

• Like 2
Postat

Deal?

Mongul??????Ai fost dratut...

Eu ziceam altfel...BOZGOR....FOMIST...LINGAU...CERSETOR...

Si app de discutiile de aseara.....Sa-i dau o clanta lu Dracnea pentru ce dorea sa faca.

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...