Sari la conținut

SEXY si rea, te invit intr-o locatie intima si luxoasa, unde ma supun imaginatiei tale 0724134593

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

SEXY si rea, te invit intr-o locatie intima si luxoasa, unde ma supun imaginatiei tale. Te intampin cu un oral incet si cald care garantat te va intoarce la mine, pozele sunt reale si recente, kiss,

0724.134.593

A fost cineva la aceasta frumusete ?Sunt reale pozele?Vreau sa stau vro 2-3 ore pe la ea dar vreau sa stiu mai multe detalii .Cu cat sperantele sunt mai mari cu atat dejamagirea e mai mare

post-46739-0-03627500-1352746505_thumb.jpg

post-46739-0-14570000-1352746507_thumb.jpg

post-46739-0-62332200-1352746520_thumb.jpg

post-46739-0-14176500-1352746523_thumb.jpg

• Telefon: -
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: -
Postat

Cred ca ai gresit categoria. Daca se poate un admin sa mute postarea la Orientare si Consiliere.

Postat

Se pare ca nu e teapa.Am vorbit cu un prieten despre aceasta papusa si mi-a spus ca pozele sunt reale si ca are cuibul in zona rond Piata Romana:Chiar a fost la ea de cateva ori si a avut numai cuvinte de lauda dar a tinut sa-mi precizeze ca la acest nr de tel mai rasunde si alta tipa .Sunt mai multe in locatie .Nu are niciun motiv sa ma minta .Voi reveni cu adresa cuibului sper eu foarte curand.

Vizitator TheMachine
Reputație: 0
Postat

Se pare ca nu e teapa.Am vorbit cu un prieten despre aceasta papusa si mi-a spus ca pozele sunt reale si ca are cuibul in zona rond Piata Romana:Chiar a fost la ea de cateva ori si a avut numai cuvinte de lauda dar a tinut sa-mi precizeze ca la acest nr de tel mai rasunde si alta tipa .Sunt mai multe in locatie .Nu are niciun motiv sa ma minta .Voi reveni cu adresa cuibului sper eu foarte curand.

Da, poze-s reale (adică nu-s făcute pe PC):

http://www.youngleaf...ng-carmen.shtml

http://nud3.com/Girl..._Carmen/Lesbian

http://brandigirls.c...omoid=bravopics

:rax2

Vizitator futacios man
Reputație: 0
Postat

GO AWAY.... FISH

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

Postat

Salut Fratiorii Mei.

Am fost la fetita asta , locatia este pe decebal imediat dupa rondul de la alba iulia untr-un bloc la et5. Cand am vrb cu ea la tel nici nu a stiut ce adresa are, m-a indrumat dupa un restaurant si un coafor, apoi cand am gasit in sfarsit blocul mi-a zis sa il rog pe omu din scara sa imi deschida usa. Am ajuns sus, m-a poftit in casa am facut cunostinta, dar NU ESTE FATA DIN POZE. am ramas doar de curiozitate. Apoi am vazut ca nu zice nimik despre spalat, si am intrebat eu daca pot sa ma duc sa fac un dush, mi-a zis ca e ok dar se vedea clar ca a fost ceva nou pt ea si sa dus sa caute un prosop care era folosit din cate am vazut eu. Am intrat in baie, o baie foarte mica un gel de dush si cam atat. Dupa ce am terminat dushul am venit in camera m-am dezbracat timp in care a stat unpic de vrb cu mine, dar nu socializare, imi zice : Sa nu iti mai faci tatuaje de acum incolo ca se pune taxa pe tatuaj si o sa platesti lunar. :)) . Ok , i-am zis ca vreau o finalizare 50 RON. Sa dezbracat de sutien si chiloti. Are sanii mici de tot, fundul lafel foarte mic, inaltime 1.50-1.55 maxim, si slaba. La fatza e dragutica dar parea ori obosita ori drogata ori sictirita, nu stiu ca nu il avea pe ''Vino-n coa'' deloc. M-am pus in pat odata cu ea si am vazut ca talpile ei erau negre dar regre pe bune. Deci nu cred ca mai spalase pe jos de mult timp. A inceput cu un oral, ma mirat ca nu a pus mana, a ridicato direct cu gura, aproape ca face DT, apoi dupa vreo 10 minute i-am zis sa imi puna prezervativul, am fututo capra cam 10 min dar pe bune cred ca si o capra se misca mai mult decat ea, si mi-am dat cauciucu jos, la care sa mirat ca nu am terminat si i-am zis ca vreau sa ma termine oral ca mi-a placut, a zis ca nu ii place sa o suga dupa ce mi-am dat prz jos, dar mi-a dat un servetel umed sa ma sterg si sa apucat de treaba iar pana cand m-a terminat oral cu finalizarea pe burta. Ce am fost curios cand am fost sa ma spal m-am uitat si eu pe picioare si intradevar eram murdar de pe jos de la ea din casa. M-am spalat si am sarit direct in papucii cu care venisem.

Ce vreau sa va zic este ca nu stie sa atraga clientul, sa il faca sa stea, sa se simta placut dar nici nu te grabeste.

Acuma sa dau niste note.

Locatie=5

Sani = 5

Fund = 5

Oral = 10

Normal=7.5

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...