premix Reputație: -185 Postat Septembrie 4, 2021 Postat Septembrie 4, 2021 Acum 22 minute, j0hnnybravo a spus: Deci sa inteleg ca sorinu credea ca am eu cum sa o contactez de ti-a zis sa iei legatura cu mine? Nu am mai dat de ea, am mai incercat sa sun pe numerele alea 2 dar degeaba... Ai inteles gresit.Eu i am zis. dacă te stie sa ti dea să mă contactezi. 1
benyyy Reputație: 9 Postat Iunie 6, 2022 Postat Iunie 6, 2022 Salutari la toti baietii !!! Ce mai stiti de Selena ? Nu am mai fost la tipa de 2 ani !!! Ca tot sunt venit acasa ...tare mult as vrea sa o vizitez
BlavkEyess Reputație: 203 Postat Iunie 8, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 8, 2022 La 06.06.2022 la 6:50, benyyy a spus: Salutari la toti baietii !!! Ce mai stiti de Selena ? Nu am mai fost la tipa de 2 ani !!! Ca tot sunt venit acasa ...tare mult as vrea sa o vizitez Pai cam de atunci nu mai e de găsit,cu toții o asteptam🤣🤣🤣
marinwot Reputație: 44 Postat Iunie 8, 2022 Oras:brasov Oras:brasov Postat Iunie 8, 2022 Si eu bobita, cel mai cel mulinex si futing din tot constangelesul
benyyy Reputație: 9 Postat Aprilie 2, 2023 Postat Aprilie 2, 2023 Salut baieti !!! Ceva informatii despre Selena ? 1
benyyy Reputație: 9 Postat Aprilie 2, 2023 Postat Aprilie 2, 2023 Confuz ???? Sau aveti acelas interes?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum