putzifer77 Reputație: 5755 Postat Iunie 21, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Iunie 21, 2017 Astazi pe santier,in pauza de masa,am zis sa scriu o parodie despre cineva drag noua aici pe forum.Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare...Special si fara numar fara numar fara numar...Pentru Roz... Originalul: - De ce m-ai prins în pumnul tau,Copil frumos, tu nu stii oareCa-s mic si eu si ca mă doareDe ce mă strangi asa de rău? Copil ca tine sunt si eu,Si-mi place să mă joc si mie,Si mila trebuie să-ti fieDe spaima si de plansul meu! De ce să vrei să mă omori?Ca am si eu părinti ca tine,Si-ar plange mama dupa mine,Si-ar plange bietele surori, Si-ar plange tata mult de totCăci am trait abia trei zile,Indura-te de ei, copile,Si lasa-mă, ca nu mai pot!... Asa plangea un gandacelIn pumnul ce-l strangea să-l rupaSi l-a deschis copilul dupaCe n-a mai fost nimic din el! A incercat să-l mai invieSuflandu-i aripile-n vant,Dar a cazut în tarna frantSi-ntepenit pentru vecie!... Scarbit de fapta ta cea reaDegeaba plangi, acum, copile,Ci du-te-n casa-acum si zi-leParintilor isprava ta. Si zi-le ca de-acum ai vreaSă ocrotesti cu bunatate,In cale-ti, orice vietate,Oricat de far-de-nsemnatateSi-oricat de mica ar fi ea! Pamflet: De ce mi-ai prins-o-n gura tareTu nu stii oare,ca daca strangi,Poate ma doare?De ce o sugi asa de tare? Ca pula mare am si euSi-mi place mult sa fut si mie,Si pofta trebuie sa-ti fieDe pula care-o sugi mereu. De ce vrei sa finalizez?Ca eu as vrea sa mai dureze,Sa te urc sus pe betonieraSa vada tot santierul meu. Si-ar plange toti,s-ar ofticaCand sari asa in pula mea,Mai ia-o-n gura doar un pic Ca n-o sa se-ntample nimic. Si cand mai vii pe la santierSa-i futi si pe colegii mei,Ca pizda si-ar dori si eiDar din placere nu pe bani,Ca tu vrei pula,nu averiTe-ai fute si pe doua beri. Dar acum taci si suge pulaChiar daca nu-ti ajunge una,Si suge-o bine ca e tareCa tie-ti place pula mare,De 25 de centimetriSa-ti bag pula,kilometri. Si acum sa finalizezIn gura sa-ti ejaculez,Sa inghiti toata sperma meaPoate asa te-ai satura. 3
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Iunie 21, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Iunie 21, 2017 Cred ca ai limbrici! 2
bulibasul Reputație: 45 Postat Iunie 21, 2017 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Iunie 21, 2017 Nu ne interesează
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 21, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iunie 21, 2017 uite ce face lumea in loc sa munceasca cu drag si spor 9 13
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Iunie 21, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Autor Postat Iunie 21, 2017 Cred ca ai limbrici!Nu am,mananc mult usturoi.Mujdei. 4
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Iunie 21, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Iunie 21, 2017 Nu am,mananc mult usturoi.Mujdei.treci pe ardei iute ca nu mai e eficient mujdeiul. 1
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Iunie 21, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Autor Postat Iunie 21, 2017 treci pe ardei iute ca nu mai e eficient mujdeiul.Te pas pe tine la ardei iute. Eu raman la mujdei.
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Iunie 21, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Iunie 21, 2017 Te pas pe tine la ardei iute. Eu raman la mujdei.prefer oricand ardeii extrem de iuti, la limita de sus a suportabilului unui mujdei mirositor cateva zile
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Iunie 21, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Autor Postat Iunie 21, 2017 prefer oricand ardeii extrem de iuti, la limita de sus a suportabilului unui mujdei mirositor cateva zileFiecare cu gusturiile lui... 2
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Iunie 21, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Autor Postat Iunie 21, 2017 UP...
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Iunie 21, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Autor Postat Iunie 21, 2017 Daca mai aveti idei de poezi,scrieti aici ei eu las frau imaginatiei. Orice pentru Roz... 1
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 22, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iunie 22, 2017 Cred ca ai limbrici!Cateodata unu sau altu or unu si altu dezvolta obsesii pt mine. Mai precis pt useru meu,ca pt mine nu ar avea cum.Drept urmare in loc sa vegheze sa nu-si rupa care cumva gatu pe schele sau sa se relaxeze in pauza de munci au asa idei diverse cu mine. Si se simt simpatici si poznasi. Nu realizeaza ca is in plm pshiopati.Sunt asa obisnuiita cu fenomenu ca bifez inca un stalker pe lista virtuala. Nici macar autoru topingului nu mai are identitate virtuala. Avem asa ....stalker1,stalker 2 ...stalker n, stalker x+1 samd.Macar au gusturi bune . Sunt preocupati de useru cu cel mai multe topice cu dedicatie din history of nymphoEu sper sa nu-si franga totusi gatu distras cum se gaseste
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Iunie 22, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Iunie 22, 2017 Cateodata unu sau altu or unu si altu dezvolta obsesii pt mine. Mai precis pt useru meu,ca pt mine nu ar avea cum.Drept urmare in loc sa vegheze sa nu-si rupa care cumva gatu pe schele sau sa se relaxeze in pauza de munci au asa idei diverse cu mine. Si se simt simpatici si poznasi. Nu realizeaza ca is in plm pshiopati.Sunt asa obisnuiita cu fenomenu ca bifez inca un stalker pe lista virtuala. Nici macar autoru topingului nu mai are identitate virtuala. Avem asa ....stalker1,stalker 2 ...stalker n, stalker x+1 samd.Macar au gusturi bune . Sunt preocupati de useru cu cel mai multe topice cu dedicatie din history of nymphoEu sper sa nu-si franga totusi gatu distras cum se gaseste eu cand i-am spus ca are limbrici nu m-a crezut!
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 22, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iunie 22, 2017 eu cand i-am spus ca are limbrici nu m-a crezut!Fiecare cu posibilitatiile proprii de intelegere si limite in procesu de a cugeta
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Iunie 22, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Autor Postat Iunie 22, 2017 Cateodata unu sau altu or unu si altu dezvolta obsesii pt mine. Mai precis pt useru meu,ca pt mine nu ar avea cum.Drept urmare in loc sa vegheze sa nu-si rupa care cumva gatu pe schele sau sa se relaxeze in pauza de munci au asa idei diverse cu mine. Si se simt simpatici si poznasi. Nu realizeaza ca is in plm pshiopati.Sunt asa obisnuiita cu fenomenu ca bifez inca un stalker pe lista virtuala. Nici macar autoru topingului nu mai are identitate virtuala. Avem asa ....stalker1,stalker 2 ...stalker n, stalker x+1 samd.Macar au gusturi bune . Sunt preocupati de useru cu cel mai multe topice cu dedicatie din history of nymphoEu sper sa nu-si franga totusi gatu distras cum se gaseste Si cu ce te ajuta ca ai cele mai multe topice din istorie,daca tu esti o mahalagioaica? Stai linistita,ca accidente nu o sa patesc... Obsesie pentru o drogata,nu o sa fac never.Nu-ti mai da atata importanta fai zdreanta. 2
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Iunie 22, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Autor Postat Iunie 22, 2017 eu cand i-am spus ca are limbrici nu m-a crezut!Nea Petre,ai ceva cu mine bre? Doar intreb, nu dau cu paru.
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Iunie 22, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Autor Postat Iunie 22, 2017 Cateodata unu sau altu or unu si altu dezvolta obsesii pt mine. Mai precis pt useru meu,ca pt mine nu ar avea cum.Drept urmare in loc sa vegheze sa nu-si rupa care cumva gatu pe schele sau sa se relaxeze in pauza de munci au asa idei diverse cu mine. Si se simt simpatici si poznasi. Nu realizeaza ca is in plm pshiopati.Sunt asa obisnuiita cu fenomenu ca bifez inca un stalker pe lista virtuala. Nici macar autoru topingului nu mai are identitate virtuala. Avem asa ....stalker1,stalker 2 ...stalker n, stalker x+1 samd.Macar au gusturi bune . Sunt preocupati de useru cu cel mai multe topice cu dedicatie din history of nymphoEu sper sa nu-si franga totusi gatu distras cum se gaseste Colegii astia,ai si ei niste fantezii...Te bagi sa-i satisfaci? 1
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Iunie 22, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Autor Postat Iunie 22, 2017 Hei Roz........ 2
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Iunie 22, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Iunie 22, 2017 Nea Petre,ai ceva cu mine bre? Doar intreb, nu dau cu paru.Absolut nimic nu am cu tine. Doar ca imi este mila de tine daca te ia roza la roza
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 22, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iunie 22, 2017 Absolut nimic nu am cu tine. Doar ca imi este mila de tine daca te ia roza la rozaNu merita ) am si eu mandria mea cand matur cu careva pe josNebunu sulii nu stie dar prind blestemele mele ceva de speriat. Asa imediat si urat de tot.Dar is fata faina si nu mai face. Sa il intrebe pe pisicuts ce se intampla cand ma apuc eu sa blestem cu pathos ) masini se distrug copaci cad caprioare tasnesc fulgere trasnete si alte aleadar nu mai fac ca astea se intorc lol
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Iunie 22, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Iunie 22, 2017 Nu merita ) am si eu mandria mea cand matur cu careva pe josNebunu sulii nu stie dar prind blestemele mele ceva de speriat. Asa imediat si urat de tot.Dar is fata faina si nu mai face. Sa il intrebe pe pisicuts ce se intampla cand ma apuc eu sa blestem cu pathos ) masini se distrug copaci cad caprioare tasnesc fulgere trasnete si alte aleadar nu mai fac ca astea se intorc lolsi daca il blestemi pe pisic sa i se usuce si sa-i cada se prinde blestemul?
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 22, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iunie 22, 2017 si daca il blestemi pe pisic sa i se usuce si sa-i cada se prinde blestemul?Nu stiu ,dar nu vreau sa incerc ) asta fara pl functionala in o zi moare, se usuca el toti-am spus however ca daca crap inaintea lui, ma intorc ca stafie sa-l bantui si i-o inmoi cand merge la curve imediat dupa ce o baga.sa se putin gustu si apoi jap
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Iunie 22, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Iunie 22, 2017 Nu stiu ,dar nu vreau sa incerc ) asta fara pl functionala in o zi moare, se usuca el toti-am spus however ca daca crap inaintea lui, ma intorc ca stafie sa-l bantui si i-o inmoi cand merge la curve imediat dupa ce o baga.sa se putin gustu si apoi japdeci daca il blestemi si ii moare, pisic se usuca si moare si el si apoi se alege praful de forum. Deci nu e bine!
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 22, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iunie 22, 2017 deci daca il blestemi si ii moare, pisic se usuca si moare si el si apoi se alege praful de forum. Deci nu e bine!Nu e bine Petrica, nu e bine . Tre cinuit altfel cand este rau )
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Iunie 22, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Autor Postat Iunie 22, 2017 Absolut nimic nu am cu tine. Doar ca imi este mila de tine daca te ia roza la rozaOk,m-am linistit.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum