putzifer77 Reputație: 5755 Postat Iunie 22, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Autor Postat Iunie 22, 2017 Nu merita ) am si eu mandria mea cand matur cu careva pe josNebunu sulii nu stie dar prind blestemele mele ceva de speriat. Asa imediat si urat de tot.Dar is fata faina si nu mai face. Sa il intrebe pe pisicuts ce se intampla cand ma apuc eu sa blestem cu pathos ) masini se distrug copaci cad caprioare tasnesc fulgere trasnete si alte aleadar nu mai fac ca astea se intorc lolFa proasto...Numai blestemele de curva se adeveresc...Esti curva?Sau ai sanje de curva-n tine.? 2
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Iunie 23, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Autor Postat Iunie 23, 2017 UP,pentru Roz.... 2
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Iunie 24, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Autor Postat Iunie 24, 2017 Noi,Romanii umblam dupa solutii geniale si neexecutabile.Si de aceea am stat pe loc.Solutiile simple, ce se pot indeplini,sunt cele mai bune.Eu le-am aplicat in razboi si am obtinut rezultate.Pentru ca umblam dupa solutiile cele mai geniale,de aceea nu putem face nimic.......Maresalul Ion Antonescu.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum