Vizitator transparent Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2017 Partajează Postat Iunie 21, 2017 Da,laba trista,is ungur.....Si ce? 4 6 Link spre comentariu
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Iunie 21, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Partajează Postat Iunie 21, 2017 6 Link spre comentariu
Vizitator transparent Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2017 Partajează Postat Iunie 21, 2017 pa ma-ta Link spre comentariu
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Iunie 21, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Partajează Postat Iunie 21, 2017 pa ma-taNu te supara...Pe mama? 3 Link spre comentariu
Vizitator transparent Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2017 Partajează Postat Iunie 21, 2017 nu ma supar...pe mata Link spre comentariu
boldjack Reputație: 141 Postat Iunie 21, 2017 Oras:_ Oras:_ Partajează Postat Iunie 21, 2017 dar care esti unguroaica? ;-) 4 Link spre comentariu
Vizitator transparent Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2017 Partajează Postat Iunie 21, 2017 mai,pua bleagainainte sa-ti mai iasa vre-un cuvant pe "tastatura"....da-mi voie sa-ti spun ca esti mai prost ca si sicanu care-si cere autonomiatraim in 2017,in Romania,cum o fitu chiar crezi balivernele prezentate in media...daca,da,esti un inapoiat care nu are perechein rest.....suntem bine,be-ma-i 6 6 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2017 Partajează Postat Iunie 21, 2017 Si asa e prea multa ura in tara... Dragilor, chiar are rost sa ne dam in cap de la o chestiune de nuanta ? Cititi www.corbiialbi.ro 2 Link spre comentariu
Vizitator transparent Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2017 Partajează Postat Iunie 21, 2017 apropo,in martie am fost prin bucales,la un concert de proportiiam fost prin centrul vechi,mancat,baut bine,crezi ca ne-a durut in pula de pe noi sau pe chelnerul (get-beget bucurestean) care ne-a servit de nationalitate sau ceva de genu'?esti un tampit,ia-l si pe idiotu' de daywalker si mergeti la un psihiatru....vadim nu mai e,funar e praf.ps: puteti sa sugeti pula la toti ungurii inregistrati sau nu din Romaniaps2: desteapta-te ramane! 1 6 Link spre comentariu
Vizitator transparent Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2017 Partajează Postat Iunie 21, 2017 . Link spre comentariu
Vizitator transparent Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2017 Partajează Postat Iunie 21, 2017 e mai bine asa,fratele meu putzifer,crede-maimi cer scuze pentru postarea nr.3,era cu doua taisuri 1 7 Link spre comentariu
Vizitator transparent Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2017 Partajează Postat Iunie 21, 2017 ce incercati voi doi sa faceti pe-aici e nationalism,nu patriotisme o mica diferenta.... 1 6 Link spre comentariu
Vizitator transparent Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2017 Partajează Postat Iunie 21, 2017 hai ca va povestesc si una pe bune,reala,rea lifeeram coptii,la 13-14 ani ,deja fumam,beam ca nesatuliipana cand unu' dintre prietenasi (Calin-file din poveste) m-a jignit cu ceva gen"ungur" sau "bozgor",nici nu mai stiucand i-am aplicat o multinationala in bot,nu a mai stiut cum e destepaterea....mai trist e ca am rupt orice legatura din cauza asta,mai demult el incercand de nenumarate ori impaciuireaacum....vorbim ca doi oameni decenti,fara nationalisme.... 2 6 Link spre comentariu
Vizitator transparent Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2017 Partajează Postat Iunie 21, 2017 ok,mesajul meu este....daywalker,putzifer....mai da-te-n pula mea de nationalist prostcunosti lumea,da,poti sa-i judeci in anumita masuranu agita "apele" de-am pulea...ai futut tu unguroaice in budapest....da,ti-o fi iesit vreo laba ....reusita,cu finalizareesti un putoi neumblat,habar na-i Link spre comentariu
Vizitator transparent Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2017 Partajează Postat Iunie 21, 2017 te-ascult,calatorule Link spre comentariu
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Iunie 21, 2017 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Partajează Postat Iunie 21, 2017 *n-ai Link spre comentariu
Vizitator transparent Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2017 Partajează Postat Iunie 21, 2017 da,koszonom Link spre comentariu
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Iunie 21, 2017 Oras:pa Oras:pa Partajează Postat Iunie 21, 2017 Da,laba trista,is ungur.....Si ce?Si stramosii tai nu au fost capabili sa isi apere teritoriul transilvania dupa al doilea razboi mondial. Stalin a dat transilvania inapoi romaniilor pentru ca si-au sacrificat vietiile contra nazistiilor lui Hitler. Asta a fost darul nosru. Asa ca taci si suge pula.Si nu uita 1918 anul cand budapesta a fost invadata de romani. Ia zi tu bai ozosep, ungurii se pot lauda ca au invadat bucuerstiul? 4 2 Link spre comentariu
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Iunie 21, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Partajează Postat Iunie 21, 2017 nu ma supar...pe mataMama nu are nici o treaba cu aceasta conversatie.Asa ca las-o sa se odihneasca. Daca intradevar,doresti sa ai o disputa cu mine,iti dau nr de telefon in PM si discutam. Dar sa nu uiti sa-ti iei la revedere de la cei dragi.Astept raspuns. 6 Link spre comentariu
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Iunie 21, 2017 Oras:pa Oras:pa Partajează Postat Iunie 21, 2017 Ozosep ozosep, eu cu pula de roman o sa va intep, pe voi degeratii Huniilor 4 2 Link spre comentariu
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Iunie 21, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Partajează Postat Iunie 21, 2017 Si stramosii tai nu au fost capabili sa isi apere teritoriul transilvania dupa al doilea razboi mondial. Stalin a dat transilvania inapoi romaniilor pentru ca si-au sacrificat vietiile contra nazistiilor lui Hitler. Asta a fost darul nosru. Asa ca taci si suge pula.Si nu uita 1918 anul cand budapesta a fost invadata de romani. Ia zi tu bai ozosep, ungurii se pot lauda ca au invadat bucuerstiul?Asta,habar nu are de istorie,dar se gaseste pe un site de curve,sa-si verse frustrariile. L-au batut Romanii in cap de si-a uitt limba materna. In fine,nu vreau sa te bag intr-un razboi in care esti neutru.Mi-am spus punctul de vedere. 4 Link spre comentariu
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Iunie 21, 2017 Oras:pa Oras:pa Partajează Postat Iunie 21, 2017 Suntem aici de 2000 ani, recunosc au violat romanii pe daci, ca sa formeze românii moderni. Pe voi ba huniilor va adus atilla in cruciada lui, practic erati toate dejectiile mongololilor adusi cu japca prin anul 1000 ca niste exilaxi, mancami-ti pula de rebutati 4 2 Link spre comentariu
miskin dolce vita Reputație: 7 Postat Iunie 21, 2017 Partajează Postat Iunie 21, 2017 Ria Ria Hungaria! Link spre comentariu
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Iunie 21, 2017 Oras:pa Oras:pa Partajează Postat Iunie 21, 2017 Asta,habar nu are de istorie,dar se gaseste pe un site de curve,sa-si verse frustrariile. L-au batut Romanii in cap de si-a uitt limba materna. In fine,nu vreau sa te bag intr-un razboi in care esti neutru.Mi-am spus punctul de vedere.Pai pe spalatii aia pe creier ii spala Orban cu carti de isorie false cum ca ungurii erau nativi europeni si barbarii dacici le-au furat pamantul ) 3 2 Link spre comentariu
Vizitator transparent Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2017 Partajează Postat Iunie 21, 2017 Mama nu are nici o treaba cu aceasta conversatie.Asa ca las-o sa se odihneasca. Daca intradevar,doresti sa ai o disputa cu mine,iti dau nr de telefon in PM si discutam. Dar sa nu uiti sa-ti iei la revedere de la cei dragi.Astept raspuns. da,te rog,vreau sa discutam 1 5 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum