condition Reputație: 7276 Postat Iunie 24, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iunie 24, 2017 Bai Lisandrule mai scoate capul pe afara , ca ai inebunit de tot pe Nimfomane Esti atat de prost incat nu stiu de ce imi pierd timpul cu tine! Ce am postat gresit labagiu sifilitic care esti? Da, am prieteni unguri, sunt oameni ok! Ai ceva de obiectat zdreanta analfabeta? Este evident ca esti un analfabet notoriu, nu imi permit sa ti-o trag la muie pentru ca esti handicapat, pe de o parte, pe de alta parte nu ma fut in cur ca tine! 12 1
Vizitator transparent Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2017 Postat Iunie 24, 2017 te salut,Alexandrebaszokbele 1 4
papacioaca Reputație: 428 Postat Iunie 24, 2017 Oras:...... Oras:...... Postat Iunie 24, 2017 Ce poate fii exagerat de acru...Soacra😆
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Iunie 24, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Iunie 24, 2017 Am ajuns la concluzia ca esti prea retard. Ai un handicap mintal. Cere pensie ca supliment la santier. Ca m-am nascut a fost alegerea lui Dumnezeu defectule, dupa logica ta Dumnezeu e idiot. Esti un cacat atat de bolnav ca esti bun numa de ignorNu iti dau valoare sa iti adresez cuvinte. Esti bun numa sa latri singur ca ma hartuiesti deja de catea zile hillbilly mutant si deviat psihicNu te hartuiesc eu...Tu te hartuiesti singura.Hai ca ma duc sa torn niste beton si vorbim dupa. APP...Vezi ca te saluta cu puliile sculate,niste colegi de ai mei.
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 24, 2017 Prostea .. e priveste ce faci t ca dea ai inceput de mult sa te faci de maron singur si sa te dai in closetNu ma droghez si urasc drogatii. Cat despre bani,daca vreodata nu o sa ma descurc Cu un simplu elefon obtin mai mult decat casa a la negru si de 10 generaii de bataturi de 200 kStai pe pula ta O persoana ca mine, din pacate, nu e niciodata singura.Insaracimea ta mintala ti s-a pus pata si o tii pe a ta. Con tinua fraiere,dar sa sii ca oricine a inrat cu mine in un conflict virtual sau real,cu fara fara participarea mea activa a sfarsit sifonat rau Chiar si aiciDu-te tu de linge-l in cur pe feliciano si pe michaela care il minte pe coleric ca a avut cont acu 7 ani desi nu cunoase si habar n-are de nimeni. Ca e el asa intr-o dunga si mitoman si habar n-am sa mor in spume de ce face toate aceste eforturiDu-te cu Dumnezeu in familia ta de tamblagii ca nu stii prea multe Eu dacă mă simt bine la vreun party, bag și 10-12 linii de coca cola. 1
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 24, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iunie 24, 2017 Eu dacă mă simt bine la vreun party, bag și 10-12 linii de coca cola.Nu vreau sa postez pe topicu asta. Hai sa ne mutam altundeva dar nu stiu undeAm creat spatiu si la mutat la subforum la casnice asta sa ma enerveze ca stie ca nu vreau topice ale mele pe subforumu ala idiot. Deci nu ne putem muta nici acolo )Hai pe cum te simti azi
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 24, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iunie 24, 2017 Eu dacă mă simt bine la vreun party, bag și 10-12 linii de coca cola.Day, esti un om ok! Te rog io' arata-ti adevarata fata, da-i in pula mea pe bulangii! 13 1
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 24, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iunie 24, 2017 Nu vreau sa postez pe topicu asta. Hai sa ne mutam altundeva dar nu stiu undeAm creat spatiu si la mutat la subforum la casnice asta sa ma enerveze ca stie ca nu vreau topice ale mele pe subforumu ala idiot. Deci nu ne putem muta nici acolo )Hai pe cum te simti azi Hai ca va pun eu gratuit la dispozitie o locatie! Deh, cand dragoste e, totul e!
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 24, 2017 Nu vreau sa postez pe topicu asta. Hai sa ne mutam altundeva dar nu stiu undeAm creat spatiu si la mutat la subforum la casnice asta sa ma enerveze ca stie ca nu vreau topice ale mele pe subforumu ala idiot. Deci nu ne putem muta nici acolo )Hai pe cum te simti azi Ti-am zis ca beau rose pe plaja, nu stiu ce sa zic... 2
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 24, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iunie 24, 2017 Ti-am zis ca beau rose pe plaja, nu stiu ce sa zic...Savureaza rose-ul, ce pana mea, rece sa fie! 14 1
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 24, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iunie 24, 2017 Ti-am zis ca beau rose pe plaja, nu stiu ce sa zic...Enjoy. Ne auzim cand ne auzim atunci.Deja-s ametita naibii ca-s si eu mahmura ba pe mail ba pe forum, scriem bipolar naibii lolTe-am intrebat daca ma mai iubesti cioara. Sau faci pe prostu ca n-auzi?
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 24, 2017 Savureaza rose-ul, ce pana mea, rece sa fie! Danke! 2
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 24, 2017 Enjoy. Ne auzim cand ne auzim atunci.Deja-s ametita naibii ca-s si eu mahmura ba pe mail ba pe forum, scriem bipolar naibii lolTe-am intrebat daca ma mai iubesti cioara. Sau faci pe prostu ca n-auzi? Hai ca ies ca vorbim pe bateria mea. La aia cu iubitul iti voi raspunde dupa primul numar 3
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 24, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iunie 24, 2017 Danke! Bitte! 14 1
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 24, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iunie 24, 2017 Hai ca ies ca vorbim pe bateria mea. La aia cu iubitul iti voi raspunde dupa primul numar Te pup. Sa stii ca declaratiile de dragoste din timpul sexului nu se pun niciodata )Have fun 1 1
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 24, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iunie 24, 2017 Te pup. Sa stii ca declaratiile de dragoste din timpul sexului nu se pun niciodata )Have funOauuuu!!! 14 1
traminer Reputație: 1806 Postat Iunie 24, 2017 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Postat Iunie 24, 2017 hai ca va povestesc si una pe bune,reala,rea lifeeram coptii,la 13-14 ani ,deja fumam,beam ca nesatuliipana cand unu' dintre prietenasi (Calin-file din poveste) m-a jignit cu ceva gen"ungur" sau "bozgor",nici nu mai stiucand i-am aplicat o multinationala in bot,nu a mai stiut cum e destepaterea....mai trist e ca am rupt orice legatura din cauza asta,mai demult el incercand de nenumarate ori impaciuireaacum....vorbim ca doi oameni decenti,fara nationalisme.... Erați copii, nu e vina lui că aşa învățase la şcoală. Probabil între timp a mai citit şi altă istorie în afara celei mincinoase a comuniştilor. 1
traminer Reputație: 1806 Postat Iunie 24, 2017 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Postat Iunie 24, 2017 Mulți regățeni nu concep, nu au cum să înțeleagă multiculturalismul din Transilvania. Probabil Carpații-s de vină, pentru că au separat multe sute de ani catolicismul european de religiile şi confesiunile orientale. 3
traminer Reputație: 1806 Postat Iunie 24, 2017 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Postat Iunie 24, 2017 Puțifer, proşti ca tine dau afara 3 pe săptămână de pe şantierele patriei. Locul tău e în Spania la "făcut blocuri", gen condus roaba. 2
traminer Reputație: 1806 Postat Iunie 24, 2017 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Postat Iunie 24, 2017 "Un pumn de secui ce se macină ca stânca În marea luptelor dintre popoare Valurile ei ne acoperă de sute de ori Nu lăsa Transilvania să piară, Doamne! " Refrenul imnului secuilor. Sună mult mai fain decât "să moară dujmanii mei" 2
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2017 Postat Iunie 24, 2017 Nu am nimic cu ungurii cu nicio nație! Sunt jumate moldoveancă și mă mândresc ce plm viva pinalti )))))) hai cu chișleagu' 5
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Iunie 24, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat Iunie 24, 2017 Nu am nimic cu ungurii cu nicio nație! Sunt jumate moldoveancă și mă mândresc ce plm viva pinalti )))))) hai cu chișleagu' O informatie vitală, in seara asta pot dormi linistit 2 2
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Iunie 24, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Iunie 24, 2017 Puțifer, proşti ca tine dau afara 3 pe săptămână de pe şantierele patriei. Locul tău e în Spania la "făcut blocuri", gen condus roaba.Poate vrei sa spui,concediezi,sau desfaci un contract de munca...Cand spui...Dau afara...Esti mai taran decat prostu care toarna betoane...Un sef(Daca esti cu adevarat sef) nu se exprima asa.Eu stiu,ca am fost concediat de multe ori.Dar nici o data,de unu ca tine. 1
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Iunie 24, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Iunie 24, 2017 Puțifer, proşti ca tine dau afara 3 pe săptămână de pe şantierele patriei. Locul tău e în Spania la "făcut blocuri", gen condus roaba.Si alta data cand ai ceva sa-mi spui,te rog,citeaza-ma...Sa nu ma mai anunte unu si altu..."Vezi frate ca un prost ti-a scris ceva pe topicul xxx"...Fii barbat... 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum