Sari la conținut

"Care ești ungur p-aci? " raspuns

Vizitator transparent

Postări Recomandate

• Oras:undeva
Postat

Bai Lisandrule mai scoate capul pe afara , ca ai inebunit de tot pe Nimfomane  :slap2

Esti atat de prost incat nu stiu de ce imi pierd timpul cu tine! Ce am postat gresit labagiu sifilitic care esti? Da, am prieteni unguri, sunt oameni ok! Ai ceva de obiectat zdreanta analfabeta? Este evident ca esti un analfabet notoriu, nu imi permit sa ti-o trag la muie pentru ca esti handicapat, pe de o parte, pe de alta parte nu ma fut in cur ca tine!

• Like 12
  • Minus 1
Vizitator transparent
Reputație: 0
Postat

te salut,Alexandre

baszokbele

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:bucharest
Postat

Am ajuns la concluzia ca esti prea retard. Ai un handicap mintal. Cere pensie ca supliment la santier.

Ca m-am nascut a fost alegerea lui Dumnezeu defectule, dupa logica ta Dumnezeu e idiot. Esti un cacat atat de  bolnav ca esti  bun numa de ignor

Nu iti dau valoare sa iti adresez cuvinte. Esti bun numa sa latri singur ca ma hartuiesti deja de catea zile hillbilly mutant si deviat psihic

Nu te hartuiesc eu...Tu te hartuiesti singura.

Hai ca ma duc sa torn niste beton si vorbim dupa.

APP...Vezi ca te saluta cu puliile sculate,niste colegi de ai mei.

• Oras:Bucuresti
Postat

Prostea .. e priveste ce faci t  ca dea ai inceput de mult sa te faci de maron singur si sa te dai in closet

Nu ma droghez si urasc drogatii. Cat despre bani,daca vreodata nu o sa ma descurc  Cu un simplu elefon obtin mai mult decat casa a la negru si de 10 generaii de bataturi de 200 k

Stai pe pula ta O persoana ca mine, din pacate, nu e niciodata singura.

Insaracimea ta mintala ti s-a pus pata si o tii pe a ta. Con tinua fraiere,dar sa sii ca oricine a inrat cu mine in un conflict virtual sau real,cu fara fara participarea mea activa a sfarsit sifonat rau Chiar si aici

Du-te tu de linge-l in cur pe feliciano si pe michaela care il minte pe coleric ca a avut cont acu 7 ani desi nu cunoase si habar n-are de nimeni. Ca e el  asa intr-o dunga si mitoman si habar n-am sa mor in spume de ce face toate aceste eforturi

Du-te cu Dumnezeu in familia ta de tamblagii ca nu stii prea multe

Eu dacă mă simt bine la vreun party, bag și 10-12 linii de coca cola.

• Like 1
  • Oras:whatever
Postat

Nu vreau sa postez pe topicu asta. Hai sa ne mutam altundeva dar nu stiu unde

Am creat spatiu si la mutat la subforum la casnice asta sa ma enerveze ca stie ca nu vreau topice ale mele pe subforumu ala idiot. Deci nu ne putem muta nici acolo :))

Hai pe cum te simti azi  :laugh2

Postat

Day, esti un om ok! Te rog io' arata-ti adevarata fata, da-i in pula mea pe bulangii!

• Like 13
  • Minus 1
Postat

Am creat spatiu si la mutat la subforum la casnice asta sa ma enerveze ca stie ca nu vreau topice ale mele pe subforumu ala idiot. Deci nu ne putem muta nici acolo :))

Hai ca va pun eu gratuit la dispozitie o locatie! Deh, cand dragoste e, totul e!

Postat

Ti-am zis ca beau rose pe plaja, nu stiu ce sa zic...

• Like 2
Postat

Savureaza rose-ul, ce pana mea, rece sa fie!

• Like 14
  • Minus 1
Postat

Enjoy. Ne auzim cand ne auzim atunci.

Deja-s ametita naibii ca-s si eu mahmura ba pe mail ba pe forum, scriem bipolar naibii lol

Te-am intrebat daca ma mai iubesti cioara. Sau faci pe prostu ca n-auzi?

Postat

Enjoy. Ne auzim cand ne auzim atunci.

Deja-s ametita naibii ca-s si eu mahmura ba pe mail ba pe forum, scriem bipolar naibii lol

Te-am intrebat daca ma mai iubesti cioara. Sau faci pe prostu ca n-auzi?

Hai ca ies ca vorbim pe bateria mea.

La aia cu iubitul iti voi raspunde dupa primul numar ;)

• Like 3
Postat

Hai ca ies ca vorbim pe bateria mea.

La aia cu iubitul iti voi raspunde dupa primul numar ;)

Te pup. Sa stii ca declaratiile de dragoste din timpul sexului nu se pun niciodata :))

Have fun

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Te pup. Sa stii ca declaratiile de dragoste din timpul sexului nu se pun niciodata :))

Have fun

Oauuuu!!! :laugh2

• Like 14
  • Minus 1
  • Oras:Jamaica
Postat

hai ca va povestesc si una pe bune,reala,rea life

eram coptii,la 13-14 ani ,deja fumam,beam ca nesatulii

pana cand unu' dintre prietenasi (Calin-file din poveste) m-a jignit cu ceva gen"ungur" sau "bozgor",nici nu mai stiu

cand i-am aplicat o multinationala in bot,nu a mai stiut cum e destepaterea....mai trist e ca am rupt orice legatura din cauza asta,mai demult el incercand de nenumarate ori impaciuirea

acum....vorbim ca doi oameni decenti,fara nationalisme....

Erați copii, nu e vina lui că aşa învățase la şcoală. Probabil între timp a mai citit şi altă istorie în afara celei mincinoase a comuniştilor.

• Like 1
Postat

Mulți regățeni nu concep, nu au cum să înțeleagă multiculturalismul din Transilvania. Probabil Carpații-s de vină, pentru că au separat multe sute de ani catolicismul european de religiile şi confesiunile orientale.

• Like 3
Postat

Puțifer, proşti ca tine dau afara 3 pe săptămână de pe şantierele patriei. Locul tău e în Spania la "făcut blocuri", gen condus roaba.

• Like 2
Postat

"Un pumn de secui ce se macină ca stânca

În marea luptelor dintre popoare

Valurile ei ne acoperă de sute de ori  

Nu lăsa Transilvania să piară, Doamne! "

Refrenul imnului secuilor. Sună mult mai fain decât "să moară dujmanii mei"

• Like 2
Vizitator deliaro
Reputație: 0
Postat

Nu am nimic cu ungurii cu nicio nație! Sunt jumate moldoveancă și mă mândresc ce plm :D viva pinalti :))))))) hai cu chișleagu' :D

• Like 5
  • Oras:Rond Alba Iulia
  • Oras:Rond Alba Iulia
Postat

Nu am nimic cu ungurii cu nicio nație! Sunt jumate moldoveancă și mă mândresc ce plm :D viva pinalti :))))))) hai cu chișleagu' :D

O informatie vitală, in seara asta pot dormi linistit ;)

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Puțifer, proşti ca tine dau afara 3 pe săptămână de pe şantierele patriei. Locul tău e în Spania la "făcut blocuri", gen condus roaba.

Poate vrei sa spui,concediezi,sau desfaci un contract de munca...

Cand spui...Dau afara...Esti mai taran decat prostu care toarna betoane...

Un sef(Daca esti cu adevarat sef) nu se exprima asa.Eu stiu,ca am fost concediat de multe ori.Dar nici o data,de unu ca tine.

• Like 1

Postat

Si alta data cand ai ceva sa-mi spui,te rog,citeaza-ma...Sa nu ma mai anunte unu si altu..."Vezi frate ca un prost ti-a scris ceva pe topicul xxx"...

Fii barbat...

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...