Sari la conținut

"Care ești ungur p-aci? " raspuns

Vizitator transparent

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Da,laba trista,is ungur.....Si ce?

Bai frate, trebuie sa intelegi ca ura unor romani pe unguri nu vine neaparat din media sau ca vor autonomie , ci si din compartamentul acestora :

- refuza sa vorbeasca romana chiar daca o stiu cand vine un roman prin zona aia (dandu-i impresia ca a trecut granita in propia tara)

- unii nu vor sa invete romana

- vor  sa se predea doar in limba maghiara

- nerespectarea imnului romanesc  etc

Cat despre parerea mea , este ca : suntem toti romani si chiar daca ati avea autonomie administrativa  tot la fel de rau ar fi. pentru ca aveti aceleasi jeguri de politicieni ca si ai nostrii.

• Like 6
  • Minus 7
Link spre comentariu

ok,mesajul meu este....daywalker,putzifer....mai da-te-n pula mea de nationalist prost

cunosti lumea,da,poti sa-i judeci in anumita masura

nu agita "apele" de-am pulea

...ai futut tu unguroaice in budapest....da,ti-o fi iesit vreo laba ....reusita,cu finalizare

esti un putoi neumblat,habar na-i

Băga-mi-aș pula-n castronul tău unguresc. Ești mai prost decât prevede legea. Bă muistule mic, UDMR a încercat (ca de obicei) să profite de o situație delicată în care se afla coaliția majoritară din parlament și să-și promulge niște legi NESIMȚITE. Despre asta era topicul meu dar se pare că ai IQ-ul sub medie deci n-ai priceput si ai dat-o pe naționalism.

Muistule mic, textul meu se referea la faptul ca ungurii naționaliști (am specificat naționaliști, se poate verifica) s-au bucurat degeaba pt ca poporul a început să urle, mass media la fel, etc etc și cei de la Psd au dat înapoi, logic.

Și ca să-mi bag pula mai adânc în castronul tău, exemplu era 15 Martie ZI NAȚIONALA A UNGURILOR DIN ROMANIA!!! Păi asta e una dintre cele mai negre zile din istoria Romaniei, cum pula mea să fie votată de parlament ca zi națională? E noaptea minții!!!

P.S. Mă pis pe tine, indiferent de ce naționalitate ești. Ete c-așa vrea pula mea. Te salut, cu respect!

• Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:pa

Băga-mi-aș pula-n castronul tău unguresc. Ești mai prost decât prevede legea. Bă muistule mic, UDMR a încercat (ca de obicei) să profite de o situație delicată în care se afla coaliția majoritară din parlament și să-și promulge niște legi NESIMȚITE. Despre asta era topicul meu dar se pare că ai IQ-ul sub medie deci n-ai priceput si ai dat-o pe naționalism.

Muistule mic, textul meu se referea la faptul ca ungurii naționaliști (am specificat naționaliști, se poate verifica) s-au bucurat degeaba pt ca poporul a început să urle, mass media la fel, etc etc și cei de la Psd au dat înapoi, logic.

Și ca să-mi bag pula mai adînc în castronul tău, exemplu era 15 Martie ZI NAȚIONALA A UNGURILOR DIN ROMANIA!!! Păi asta e una dintre cele mai negre zile din istoria Romaniei, cum pula mea să vie votată de parlament ca zi națională? E noaptea minții!!!

P.S. Mă pis pe tine, indiferent de ce naționalitate ești. Ete c-așa vrea pula mea. Te salut, cu respect!

Lasa-l. Plange ca pe buletinul sau de secui din miercurea ciuc scrie ROMANIA :))

• Like 3
  • Minus 2
Link spre comentariu

Si Bogdane, faptul ca ti-ai pus slugile de moderatori sa inchida topicul lui daywalker, a scos la suprafata adevaratul tau caracter. Mi-e sila... acum inteleg de ce afriq si vypush te-au lasat in pielea pulii... pentru ca ce esti. Dar asculta-ma inainte sa ma banezi.

Tata si tot neamul lui e din Oradea. Inaite de 1918 cica erau unguri. Neamul mamei mele e din moldova plus bucovina. Iti imteleg frusratile nationale. Eu am cel mai comun nume unguresc romanizat, pula mea, mostenirea tatalui mei, dar asta nu ma face mandru de mostenirea mea genetica. Macar eu recunosc ca imi este scarba...ca haling roman, sa am gene de ungur in mime. Daca tu esti mandru amice, zic sa te reprofiliezi in ungaria. Sigur vei avea succes mai mare acolo decat cu romancele.

Ah stai... nu vei avea, romancele sunt cele mai mai curve din europa. Dcaca 90% din curvele vizitate de mine s-au udat natural la prima intalnire, eu fiind un skinny ectomorph la 67 kile si 1,70 m cu o fata de nota 5 si pula de 16 cm sculata, atunci e clar ca standardelor romancelor sunt su celor unguroaicelor. Dar bafta

:hihat

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:bucharest

ne "vedem" maine

auditie placuta,invatati versurile in plm,v-ar prinde bine pe viitor

http://youtu.be/oThctK5SLwY

Gata,te-ai bagat la somn.Cam devreme tati.

Ce faci?Maine trebuie sa te tresesti dimineata sa mergi la munca a?

Si app.Daca-ti iubesti asa mult tara ta de KKT,de ce nu pleci din Romania asta buna?

Link spre comentariu

Lasa-l. Plange ca pe buletinul sau de secui din miercurea ciuc scrie ROMANIA :))

Mistrețul de transparent este un exemplu perfect pentru o parte a populației de origine ungară de la noi. Plin de venin, fără cunoștințe elementare de istorie, naționalism dus la extrem, frustrat (are impresia că este asuprit de români), etc etc etc. Pare profilul celui care a fost prins acum ceva timp înainte să arunce în aer cu o bombă artizanală niște participanți la o manifestație. Pula mea, nu mai rețin locația dar a fost la noi în țară.

• Like 2
Link spre comentariu

Mistrețul de transparent este un exemplu perfect pentru o parte a populației de origine ungară de la noi. Plin de venin, fără cunoștințe elementare de istorie, naționalism dus la extrem, frustrat (are impresia că este asuprit de români), etc etc etc. Pare profilul celui care a fost prins acum ceva timp înainte să arunce în aer cu o bombă artizanală niște participanți la o manifestație. Pula mea, nu mai rețin locația dar a fost la noi în țară.

Chiar de Ziua Naţională, procurorii DIICOT au descoperit la timp o bombă pe Beke Attila Istvan avea de gând să o detoneze în Târgu Secuiesc. Bărbatul era căutat de 3 luni de autorităţi. Tentativa aparţine "Mişcării de Tineret 64 de Comitate" - HVIM Ungaria. Extremistul maghiar a fost reţinut şi este audiat acum la sediul central al DIICOT.

Materialele procurate de acesta pentru a confecționa un dispozitiv explozibil au fost găsite pe un poligon de lângă Covasna. Aici au fost făcute percheziții, altele desfășurându-se la locuința sa.

Beke Istvan Attila, care are şi cetăţenie română, ar fi vrut să detoneze bomba artizanală chiar în timpul paradei militare. Explozia ar fi putut provoca zeci de victime.

Organizaţia "Mişcării de Tineret 64 de Comitate" - HVIM Ungariaera în vizorul DIICTOT, iar suspectul era căutat de trei luni.

Deci bulangiu,avea si cetatenie Romana...

• Like 1
Link spre comentariu

Ba sincer, in marele race war din anii 2050 intre europa de est a slavilor, a europenilor puri si a musulmaniilor ai europei vestici, ugurii, croatii, polonezii romanii si bulgarii se vor uni pentru binele suprem al europei. Vor lasa diferentele lor deoparte. Normal ca ungurii o vor face cu speranta ca vor musca din transilvania :))

• Like 4
  • Minus 2
Link spre comentariu

Ba sincer, in marele race war din anii 2050 intre europa de est a slavilor, a europenilor puri si a musulmaniilor ai europei vestici, ugurii, croatii, polonezii romanii si bulgarii se vor uni pentru binele suprem al europei. Vor lasa diferentele lor deoparte. Normal ca ungurii o vor face cu speranta ca vor musca din transilvania :))

Nici in 2050 nu va fi asa ceva.

Noi nu o sa le dam nimic,iar ei vor deveni si mai frustrati.

Link spre comentariu

Ai incercat sa iei o bucata de branza de la un sobolan? Prefera sa moara inainte sa lase bucatica aia sa i-o fure altcineva.

(Ungur= sobolan)

Cea mai buna comparatie...

Sobolanii sunt niste rozatoare,care sunt urate,jegoase,infecte,imputite.

Toata lumea uraste sobolanii.De la taranul Roman,pana la Bucurestean.

Link spre comentariu

zii in maghiara sa priceapa si mami

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...