Sari la conținut

Erika,unguroaica!

Postări Recomandate

• Oras:Baia Mare
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Azi mi-am luat inima-n dinti si am zis sa vad ce e cu unguroaica asta! Sunat la tel.(o gasiti pe publi)mi-a raspuns,m-a indrumat(in spate la Bizo) si am urcat la ea.Mai era cu o tipa,din povesti cealalta mai veche in meserie(Delia,cea cu costumatie in roz,tot de pe publi,sorry nu stiu sa postez link-ul)dar am zis unguroaica,aia a ramas cu toate ca Delia avea o moaca mai perversa!Pozele reale,putina tenta de gipsy,curate(cel putin Erika,desi nu cred ca Delia era mai prejos).Actiunea s-a desfasurat normal,o fin.in jur de o jumate de ora,cu on si np(evident),nu este o profesionista,dar isi da silinta...Din pc.meu de vedere,notele ar fi:on 8(se putea mai multa implicare,dar a fost ok)np tot 8,doar vreo 2 pozitii schimbate,dar muncite,locatie 8,cam mic apt.si doar cu o camera,colega ei asteptand plecarea mea pt.a putea intra si ea in actiune cu un tip care tocmai a sunat cand ma pregateam eu de "actiune",fara papuci de casa sau slapi dupa dus,implicare 7,per total multumit! Scor:150 lei pt.ca am vrut on,fara scheme ca ma umezesc,fara sa ma stearga cu tot felul de batistute,exact cum vroiam!Daca nu aveti pretentii,fara on,cred ca merge si 100/fin."Succesuri"!

• Like 1

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Fetele au locatie comuna,credeti-ma sunt curate,chiar sunt pretentios,nu am simtit miros de peşte! Fitoase nu mi s-au parut...Gabystil,nr.Erikăi e pe publi,e singura unguroaica de pe site!Spor la futut!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...