Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator all_star
Reputație: 0
Postat

Daca nu vroiai sa fii deranjata si spatiul sa ramana privat, ai trimiteai un PM lui DAY, dar asa risti sa... :slap2                                                 PS: pe DAY probabil il doare-n PL si nici macar acolo de tine, cum probabil nici pe ceilalti de topicele tale fara nici-o noima  :laugh2

• Oras:whatever
Postat

Daca nu vroiai sa fii deranjata si spatiul sa ramana privat, ai trimiteai un PM lui DAY, dar asa risti sa... :slap2                                                 PS: pe DAY probabil il doare-n PL si nici macar acolo de tine, cum probabil nici pe ceilalti de topicele tale fara nici-o noima  :laugh2

Poate ai treaba in alta parte si te retin? Cine plm ti-a cerut tie parerea rateu analfabet?

• Minus 1
Vizitator all_star
Reputație: 0
Postat

Fa in mortii ma.tii topice dupa placu tau si stai si pazeste-le. Nu veni la mine sa vb neintrebat ca nu ai invitatie

Vocabularul asta scoate din nou la iveala caracterul si comportamentul tau, nu ca nu te-ai fi facut in repetate randuri de ras dar ai demonstrat inc-o data  ca esti....nu mai repet cum.  De retinut din treaba stai linistita ca nu-i nici-o problema, nu trebuie sa-mi faci vreo invitatie, scriu pe ce topice cred eu de cuviinta.                                                                                                                                             Atat am avut de zis.  Hai PA !!! 

Postat

D-aia a recenzat sesiunea BDSM primita de la Amada.

Nu confunda badarania si limbajul de cocalar cu atitudinea dominanta.

Asta e un papa-lapte 100 %.

Lasa vrajeala ca am citit recenzia, o curiozitate e o curiozitate,la cum il cunosc nicio legatura minima cu un strapon

Altceva vreau sa stiu.... Voi 2 de la ce v-ati luat? Adica pana mea din ce zicea el ati avut un schimb civilizat de pmuri mai demult si erati ok unu cu celalat.

Chiar nu am remarcat de unde ati inceput cu aceste intepaturi si de la ce v-ati luat,mi-a scapat faza. ca pareati sa va aprecieti....

• Minus 1
Postat

Vocabularul asta scoate din nou la iveala caracterul si comportamentul tau, nu ca nu te-ai fi facut in repetate randuri de ras dar ai demonstrat inc-o data  ca esti....nu mai repet cum.  De retinut din treaba stai linistita ca nu-i nici-o problema, nu trebuie sa-mi faci vreo invitatie, scriu pe ce topice cred eu de cuviinta.                                                                                                                                             Atat am avut de zis.  Hai PA !!! 

PAi cum as puea sa iti vorbesc frumos si civilizat daca esti magar si badaran?

Daca nu iti place un loc te duci unde ai placerea si pe gustul tau. 

Ce descid sau ma intereseaza e pt interesu meu nu a lui x,y sau al tau ca de aia e dg si nu testate, top etc.

Adica tu esti badaran si nu ai loc de mine si dupa te miri de limbaj? Asta dupa ce te-am ignorat complet prima data cand ai fost ciufut si ti s-a sculat sa imi comentezi zilele trecute in aceeasi maniera nepoliticoasa.

Uite-te in ograda ta intai si apoi discuta-l pe altu.

Du-te tare pana te redresezi si iti vegezi comportamentu. Nu-s obligata sa suport toanele nimanui, precum nici sa ii fac hatarurile

Daca am cef brusc subit si dintr-o data sa glumesc cu un user oarecare pe DISCUTII GENERALE ma priveste doar pe mine,  nu e problema ta. Du-te fa rebus,sudoku, citeste la prostituate unde te simti bine, care-i problema?

• Minus 1
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

ii place sa fie dominant, deci nu ai nimerit-o

De ce esti atât de sigură?...

Postat

PEntru ca ne cunoasteam reciproc foarte bine tantric, evident. Comunicarea intre mine si day a fost mereu excelenta. Privat nu pe forum

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ce descid sau ma intereseaza e pt interesu meu nu a lui x,y

Aici e greseala...care face ca tot textul tău si bla-bla-ul tau sa rămână in continuare nevalidat. Faci intentionat...ca nu-i prima data?
  • Like 7
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

PEntru ca ne cunoasteam reciproc foarte bine tantric, evident. Comunicarea intre mine si day a fost mereu excelenta. Privat nu pe forum

Nu e aia cunoastere...care ofera o certitudine despre un om, mai ales că el are caracter dominant. Mai analizează... caci eu ma stiu pe mine, si un caracter dominant, nu stă o clipa locului.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Rozkendra is Daywalker stalker

Bine punctat.

Postat

Rozkendra is Daywalker stalker

Suntem prieteni bre. nu mi-a mai raspuns de ieri noapte pe mail si ma intrebam pe unde umbla. aveam doar chef de el. 

eu nu am stalkuit niciodata pe cineva in viata mea, doar verific daca barbatii sunt cuminti.

Dar niciodata nu e prea tarziu  :laugh2

muhaha :laughpf

• Minus 1
Postat

Ce m-am inveselit. Cred ca as fi buna de stalker... Parca ma si vad dupa vreo tufa cu batic si ocelari de soare spionand diabolic si perfid din umbra :))

• Like 1
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Vezi ca devii obraznica si iar iti da omu un deget si tu ii iei toata mana cu brat cu tot

Foarte bine.

Postat

Foarte bine.

Cateodata am impresia ca esti indragostita de mine sau ceva de genu :)) aprinsa asa

Tantric fa-ti o amanta si ti-ai rezolvat problema

Daca-i curva mai intrati si la duo, profitabil pt afaceri. 

Vezi ca ma gandesc la bunastarea ta?  :laugh2

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Cateodata am impresia ca esti indragostita de mine sau ceva de genu :)) aprinsa asa

Tantric fa-ti o amanta si ti-ai rezolvat problema

Daca-i curva mai intrati si la duo, profitabil pt afaceri. 

Vezi ca ma gandesc la bunastarea ta?  :laugh2

E prea limitată oferta.

Iar tu...esti doar o oarecare.

• Like 9
  • Minus 2
Postat

E prea limitată oferta.

Iar tu...esti doar o oarecare.

O oarecare? Clar nu putem fi toate halucinogene,fumigene chiar ca tine :laugh2

PAi cum tantric din tot forumu nu-ti face niciuna cu ochiu? Esti oare tu asa mofturoasa ca nu pari,ci mai degraba affordable to any and many or te dai doar pretioasa ca sa iti dai figuri,reusind sa pari usor mofluza in loc de pretentioasa?

Cum e ca iarasi m-ai pierdut? 

Off esti atat de sofisticata pt limitele mele de intelegere de numa numa  :laugh2

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

O oarecare?

Off esti atat de sofisticata pt limitele mele de intelegere de numa numa :laugh2

Mersi de compliment.

Dar puteai sa mă scutesti de partea cu limitele...

Postat

Mersi de compliment.

Dar puteai sa mă scutesti de partea cu limitele...

Pai nu ti-am facut niciun compliment practicam ironia.

Sau vezi ce iti place tie sa vezi si nu este?

Uite cum incerci sa fii amabila si sa te dregi. awww,aint that cute?

Uneori imi place sa te harjonesc, esti o lighioana previzibila si ma amuzi. Asta cand nu ma plictisesti teribil.Cand vezi ca ma infoi dai inapoi. Cand ma domolesc iar prinzi tupeu :)) PArca dansezi dupa cum cant io, e caraghios

Dar acu raspunde si tu odata serios ca eu ciar vreau sa stiu: de ce cand am chef de glume op si tu dupa mine,pe oriunde sunt de fiecare data daca-s asa o oarecare? haaa? Zi de indata ca ma cam grabesc

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...