rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 23, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Autor Postat Iunie 23, 2017 "până într-acolo și înapoi" GratisI am G-O-D,pai noo?Vorba Anei.Daca te-ai dus in ceruri si ai gasit un norisor micutz tare si neaparat roz sa-l trimiti in curier ca vreau sa dansez pe el 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2017 Postat Iunie 23, 2017 Daca te-ai dus in ceruri si ai gasit un norisor micutz tare si neaparat roz sa-l trimiti in curier ca vreau sa dansez pe elAm coborât de la etaj.E mai răcoare la parter
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 23, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Autor Postat Iunie 23, 2017 Boule de ce mi-ai mutat opicu manca-mi-ai curul? Eu aici l-am des chis? Mi-ai cerut permisiunea?Spala-te cu el pe cap atunci ca eu nu mai postez, o sa comunic cu daywaker pe mail sau telefonoligofrenule!
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 24, 2017 Nu am folosit straponul, sunt multe altele care tin de o sedinta...A fost una din sedinte memorabile. Sper că a citit și ospătarul homosexual reply-ul tău. La el dominare = strapon. E idiot total dar e normal să gândească așa din moment ce printre comenzi și note de plată, mai îndoaie și banane cu curul. Ce nu fac unii pt 5 euro în plus...
nimfomanul 69 Reputație: 104 Postat Iunie 27, 2017 Postat Iunie 27, 2017 PEntru ca ne cunoasteam reciproc foarte bine tantric, evident. Comunicarea intre mine si day a fost mereu excelenta. Privat nu pe forumTe-ai pisat pe el?
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 27, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Autor Postat Iunie 27, 2017 Te-ai pisat pe el?fuck off loserdawalker e unul din cei mai dezirabili barbati pe care il poate cunoaste o fata. cand zici rahaturi despre el ai barbatia macar sa il citezi sa vada si el ce rahat mananci cu linguritaSper că a citit și ospătarul homosexual reply-ul tău. La el dominare = strapon. E idiot total dar e normal să gândească așa din moment ce printre comenzi și note de plată, mai îndoaie și banane cu curul. Ce nu fac unii pt 5 euro în plus...da vezi ca mi se pare ca soarecele de net cerseste din ochi o mweva las sa va intelegeti intre voi 1
nimfomanul 69 Reputație: 104 Postat Iunie 27, 2017 Postat Iunie 27, 2017 Ma cac imprastiat si pe tine si pe el.Nebuna dracu ce esti!
nimfomanul 69 Reputație: 104 Postat Iunie 27, 2017 Postat Iunie 27, 2017 Eu nu citez sclavi si nebune
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 27, 2017 Ma cac imprastiat si pe tine si pe el.Nebuna dracu ce esti! Îmi bag pula-n morții tăi
nimfomanul 69 Reputație: 104 Postat Iunie 28, 2017 Postat Iunie 28, 2017 Îmi bag pula-n morții tăi Sa-ti iau familia si mortii in pula!Sclavule!Nu te-an injurat,ti-am zis ca esti bautor de pisat.Sa ma fut in mortii ma-tii de sclav infect!
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 28, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Autor Postat Iunie 28, 2017 Sa-ti iau familia si mortii in pula!Sclavule!Nu te-an injurat,ti-am zis ca esti bautor de pisat.Sa ma fut in mortii ma-tii de sclav infect!Dawalker nu este si nu a fost vreodata submisiv.Cat despre familia lui daca iti doresti o farama de la masa lor cere frumos.
nimfomanul 69 Reputație: 104 Postat Iunie 28, 2017 Postat Iunie 28, 2017 Am setat contul sa nu mai vad cand sunt citat,pentru ca nu ma intereseaza.Nu am ce sa vorbesc cu un sclav si o nebuna.Nebuna si daywalker
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 28, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Autor Postat Iunie 28, 2017 Am setat contul sa nu mai vad cand sunt citat,pentru ca nu ma intereseaza.Nu am ce sa vorbesc cu un sclav si o nebuna.Nebuna si daywalker F bine jet de aici
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 28, 2017 Sa-ti iau familia si mortii in pula!Sclavule!Nu te-an injurat,ti-am zis ca esti bautor de pisat.Sa ma fut in mortii ma-tii de sclav infect! Na la pulă
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum