craci Reputație: 109 Postat August 16, 2017 Oras:centru Oras:centru Postat August 16, 2017 O sugi cu toping.Tu nu vezi ce scrii.Ce pula mea ai pe ochii.
craci Reputație: 109 Postat August 16, 2017 Oras:centru Oras:centru Postat August 16, 2017 HAI PA DRAGA.PARASUTE DASTEA SPARTE CU PIZDA CURATA CA SI GALEATA MAI SUNT.3 DE NU.CUM ZIC AIA LA BUCALE:IESI ACASAAAAA.
danturatul Reputație: -341 Postat August 16, 2017 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat August 16, 2017 Nu ma intereseaza scriticile saracilor daia au plecat fetele bune dupa sibiu si aveti falsitati din cauza la uni ca voi labari imputiti si infecti mars ca nu mai bat capu ci saraci de 2 baniBăă, decât femei ca tine, mai bine labă. Nici moca nu te-aș fute
bellathaa Reputație: 2 Postat August 16, 2017 Oras:paradisul verde Oras:paradisul verde Autor Postat August 16, 2017 Mai galeata ca tn in cur nus jegule nu stiu care din noi ie mai larg tu sau jepata de mata sorta imputitule
bellathaa Reputație: 2 Postat August 16, 2017 Oras:paradisul verde Oras:paradisul verde Autor Postat August 16, 2017 Tocmai imi vn sa ma masturbez cind vb nebunule ma excita voce ta de ghetou imputit
Vizitator kurac Reputație: 0 Postat August 16, 2017 Postat August 16, 2017 Imi place ca ii face pe toti săracii.... dar ea e singura care suge pula la toti ca sa bage in gura... faza e că noi avem bani destui sa ne permitem a da muie la carpe precum esti tu ... SARACO )DU-TE si mai pune burta pe carte nu fruntea in buric la toti
bellathaa Reputație: 2 Postat August 16, 2017 Oras:paradisul verde Oras:paradisul verde Autor Postat August 16, 2017 Bn ca o sug io dar tu vi si ma lingi in pizda dupa multe vagoane intrate ce prost poti fi
bellathaa Reputație: 2 Postat August 16, 2017 Oras:paradisul verde Oras:paradisul verde Autor Postat August 16, 2017 Eu am sp majoritatea daca tu te simti nu ma intereseaza asa ca ciocul mic ca noi astea sucativele care ne faceti veniti si ne lingeti in pizda dupa toti despre ce vb pisi
Vizitator kurac Reputație: 0 Postat August 16, 2017 Postat August 16, 2017 In pizda te-a lins taica-tu ... da sa stiu ca sunt cârpa la toti prin tara asta mi-as felia venele. Cred ca urla foamea-n tine ca lupii in pădure ca sigur clienti nu ai de stai sa înjuri pe aici toată ziua. Si app..apasa tasta 1 pentru romana, ca sa-mi moara 3 vecini daca inteleg ce scri
craci Reputație: 109 Postat August 16, 2017 Oras:centru Oras:centru Postat August 16, 2017 Oare este o muie proasta sau un rechin.
Vizitator kurac Reputație: 0 Postat August 16, 2017 Postat August 16, 2017 Oare este o muie proasta sau un rechin.Nu cred ca se complica pestele sa scrie atât pe aici... astia-s sunt frustrări de femeie ...
oby_john Reputație: 31 Postat August 16, 2017 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat August 16, 2017 Ce discutii tari...pa nu mai bine alerg dupa raluca 2 saptamani decat sa dau de-un specimen deasta?
bellathaa Reputație: 2 Postat August 16, 2017 Oras:paradisul verde Oras:paradisul verde Autor Postat August 16, 2017 Ma pis pa voi de frustrati imputiti si care criticati aiurea si comentati daca sunt rechin nespalata aia care o ai acasa ie balena ucigasa sa va dau la muie la astia care ma criticati simi bagati limban pizda de jepati ca in sibiu neam nas mai veni sa mai prind unu ca comenteaza ceva la adresa mea ca de nu va iau tot neamu in pl pabari infecti uitativa dracu a voi intii si pa urma sa vb de mine mortaciuni infecte
craci Reputație: 109 Postat August 16, 2017 Oras:centru Oras:centru Postat August 16, 2017 Si mata sugea pula mai bine idioatoo Nu a scris nici unul o recenzi aici ca nu ai meritat.Muie proasta.Si Ghita Ciobanu are pretentii retardato.
bellathaa Reputație: 2 Postat August 16, 2017 Oras:paradisul verde Oras:paradisul verde Autor Postat August 16, 2017 Idioata ie mata ca facut un prost la usa care nare ce face stau saa tiganesc cu toti infecti scrieti ca va tine ca a mn ma amuza tare
craci Reputație: 109 Postat August 16, 2017 Oras:centru Oras:centru Postat August 16, 2017 Tu muisto eu si cu pula scriu mai corect.Macar au am mamă nu muista ca tine.
bellathaa Reputație: 2 Postat August 16, 2017 Oras:paradisul verde Oras:paradisul verde Autor Postat August 16, 2017 Rechunule vezi sa nu te ineci cu pula mea im gura intimp ce mio suge mata ai auzit lasa garda jos ca astia care scrieti naveti ce face de cit laba in pat in fuecare zi si stati ca bosorogi aia la birfa mare tie gradima proatului daca nati mai fi voi astia care o sugeti degeaba am sta liniztiti dracu dar asa ie creerul omului gindeste ca gaina si sa arunca in put imediat ce bate vintul daia curiosi mor repede
craci Reputație: 109 Postat August 16, 2017 Oras:centru Oras:centru Postat August 16, 2017 Tu misto tu nu ai cum sa imi bagi pula oriunde ai vrea numai daca esti vreo handicapata daia cu pula distruso sau daca esti un peste cu nume de pizda.Si cum sa te amuzi cand ai stomacul gol ca pula nu tine de foame muista proaste.Banii si pula sunt la noi muie proasta.
craci Reputație: 109 Postat August 16, 2017 Oras:centru Oras:centru Postat August 16, 2017 Rechunule vezi sa nu te ineci cu pula mea im gura intimp ce mio suge mata ai auzit lasa garda jos ca astia care scrieti naveti ce face de cit laba in pat in fuecare zi si stati ca bosorogi aia la birfa mare tie gradima proatului daca nati mai fi voi astia care o sugeti degeaba am sta liniztiti dracu dar asa ie creerul omului gindeste ca gaina si sa arunca in put imediat ce bate vintul daia curiosi mor repede O sa mori in ritmul asta.Habar nu ai cata sperma este intr-un coi.
Vizitator kurac Reputație: 0 Postat August 16, 2017 Postat August 16, 2017 Ba da chiar nu e un admin sa ii dea block lu latura asta? pisicutz
craci Reputație: 109 Postat August 16, 2017 Oras:centru Oras:centru Postat August 16, 2017 Nu cred ca trebuie.Ca nu mai are internet saraca.Ca azi nu a supt nimic.
bellathaa Reputație: 2 Postat August 17, 2017 Oras:paradisul verde Oras:paradisul verde Autor Postat August 17, 2017 Mai taci dracu saracule din gura ca iti rasp la orce comentariu itrarai cu masina in tilp daca nai lok de mn si tot comentezi mereu ce pl mea nuti ajunge laba trista ce esti mam sarurat de ipocriti ca tn care nau ce fc cap sec ce esti dute si stergete la cur ca put a rahat sin gura ca puti a hoit
bellathaa Reputație: 2 Postat August 17, 2017 Oras:paradisul verde Oras:paradisul verde Autor Postat August 17, 2017 Laturai mata jegulr
bellathaa Reputație: 2 Postat August 17, 2017 Oras:paradisul verde Oras:paradisul verde Autor Postat August 17, 2017 Ai dracu nu va uitati la voi ce jeguri sunteti doar sa criticati si sa injurati atita stiti asta da dovada de ipocrizie
Vizitator lelivr Reputație: 0 Postat August 17, 2017 Postat August 17, 2017 Sugi pula " bella" tot asa de bine precum scrii?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum