raducutzul Reputație: 18 Postat Iulie 11, 2017 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Iulie 11, 2017 Daca schimba locatia ma inscriu si eu pe lista de asteptare................... nu imi place când casa scarii e plina de baietasi care stau la o samanta,oricat de buna pare domnisoara NU se merita riscul!
adysb82 Reputație: 6 Postat Iulie 26, 2017 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Iulie 26, 2017 Pe cand revine domnisoara ?
bellathaa Reputație: 2 Postat August 16, 2017 Oras:paradisul verde Oras:paradisul verde Autor Postat August 16, 2017 Radule mama io nu am vazut pa casa scari pa nimeni despre ce vb cind blocurile is mai mult goale bai frate ma uit asa la cite uni mari mincinosii sunteti ma mari cit am stat in locatie nam vazut o musca si sp tu cai vazut la saminta sincer minte mai frumos cas satula da dastia care isi dau asa cu parerea ca pl doar sa afle si ei in treaba
bellathaa Reputație: 2 Postat August 16, 2017 Oras:paradisul verde Oras:paradisul verde Autor Postat August 16, 2017 Riscul care ar fi uimeste.ma asa mie sila da uni frate ca vb si vb ca nebuni doar casa afle in treaba zona ie linistita curata nu galagie nu vezi un om pa fara si vi tu sa sp nu se merita riscul lasa ca bn va face astea care sunt false si mai au si pesti ca astea linistite nus bune le demigrati voi astia de 2 lei
danturatul Reputație: -341 Postat August 16, 2017 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat August 16, 2017 Riscul care ar fi uimeste.ma asa mie sila da uni frate ca vb si vb ca nebuni doar casa afle in treaba zona ie linistita curata nu galagie nu vezi un om pa fara si vi tu sa sp nu se merita riscul lasa ca bn va face astea care sunt false si mai au si pesti ca astea linistite nus bune le demigrati voi astia de 2 leiIar mie mi-e silă de târfe penale ca tine care habar nu au să scrie. Citește in pula mea ce ai scris, înțelegi ceva? Dacă tot ai de gând să comentezi cuiva, asigură-te că persoana respectiva o să și înțeleagă ce ai scris. O zi faină, sugi pula
Vizitator kurac Reputație: 0 Postat August 16, 2017 Postat August 16, 2017 Iar mie mi-e silă de târfe penale ca tine care habar nu au să scrie. Citește in pula mea ce ai scris, înțelegi ceva? Dacă tot ai de gând să comentezi cuiva, asigură-te că persoana respectiva o să și înțeleagă ce ai scris.O zi faină, sugi pulaHahaaaa... mooor... )
bellathaa Reputație: 2 Postat August 16, 2017 Oras:paradisul verde Oras:paradisul verde Autor Postat August 16, 2017 Ma pis pa tn dacas tirfa ai auzit jeg imputit dute si mai dpalte ma penalai mata ca puti a mort saracule te trezira din morti pisamas pa tn alceva ce dracu stiti dacit sa jigniti in pl mea si pa dasupra sunteti niste i fecti care va pute pula curu gura a rahat si a cacat stricat halal de voi ca si nevestele de linga voi nu stiu cum accepta sa le futeti cu gramul de brinza pa pula asa cred ca le place si sa putiti ca niste porci mam facut inteleasa si am scris lar pisatule daca vrei jigniri de genul pai ma dazbrac si da cara ter ca daca nam fi noi tirfele ati sta in pula mea la laba trista lingeaneati in pizda ca nici acolo nu meritati citez uno din voi schirbelor si infectilor care aveti pretenti mizerabilor
bellathaa Reputație: 2 Postat August 16, 2017 Oras:paradisul verde Oras:paradisul verde Autor Postat August 16, 2017 Scriu cum vrea pizda mea pot scrie si analfabeta si pot scrie si clar corectu puli cu 7 clase incluse
bellathaa Reputație: 2 Postat August 16, 2017 Oras:paradisul verde Oras:paradisul verde Autor Postat August 16, 2017 Numa caricaturi imputite sunteți uni din voi curaților din Cité se vede scriu clar si corect daca vreau da si scutestema ca d-astea ca tine curve basite exzista in toată lumea care sa corecteze sau sa vb neîntrebat fămă să-mi fie dor de tine labă tristă
bellathaa Reputație: 2 Postat August 16, 2017 Oras:paradisul verde Oras:paradisul verde Autor Postat August 16, 2017 O zi făina ți-e sa ma lingi in cur după ce ma cac dacă tot mi-ai urat ðŸ‘🤣🤣🤣
bellathaa Reputație: 2 Postat August 16, 2017 Oras:paradisul verde Oras:paradisul verde Autor Postat August 16, 2017 Si apropo mai contează si tastatura la tel dacă n iești pa vază scrie aiurea ðŸ‘😉😉😉ca orcare tel are tastaturile complicate asa ca Ce-au Bambina pa revederci si apropo sun mai curată de mii de ori si la pizda si îngura ca tn de 1000000000 de ori
danturatul Reputație: -341 Postat August 16, 2017 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat August 16, 2017 Ma pis pa tn dacas tirfa ai auzit jeg imputit dute si mai dpalte ma penalai mata ca puti a mort saracule te trezira din morti pisamas pa tn alceva ce dracu stiti dacit sa jigniti in pl mea si pa dasupra sunteti niste i fecti care va pute pula curu gura a rahat si a cacat stricat halal de voi ca si nevestele de linga voi nu stiu cum accepta sa le futeti cu gramul de brinza pa pula asa cred ca le place si sa putiti ca niste porci mam facut inteleasa si am scris lar pisatule daca vrei jigniri de genul pai ma dazbrac si da cara ter ca daca nam fi noi tirfele ati sta in pula mea la laba trista lingeaneati in pizda ca nici acolo nu meritati citez uno din voi schirbelor si infectilor care aveti pretenti mizerabilorIa încearcă să mai scrii o dată, n-am înțeles nimic
danturatul Reputație: -341 Postat August 16, 2017 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat August 16, 2017 Si apropo mai contează si tastatura la tel dacă n iești pa vază scrie aiurea ðŸ‘😉😉😉ca orcare tel are tastaturile complicate asa ca Ce-au Bambina pa revederci si apropo sun mai curată de mii de ori si la pizda si îngura ca tn de 1000000000 de oriDaaaa, telefonul e de vină. Clar
danturatul Reputație: -341 Postat August 16, 2017 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat August 16, 2017 Si apropo mai contează si tastatura la tel dacă n iești pa vază scrie aiurea ðŸ‘😉😉😉ca orcare tel are tastaturile complicate asa ca Ce-au Bambina pa revederci si apropo sun mai curată de mii de ori si la pizda si îngura ca tn de 1000000000 de oriDacă vrei sa fii respectata, vorbește și tu frumos, nu sari repede cu curu in sus la ce a scris ăla despre scara de bloc, dar na, și tu cum poți, n-ai clienți și pierzi vremea pe aici 🤗
craci Reputație: 109 Postat August 16, 2017 Oras:centru Oras:centru Postat August 16, 2017 Si apropo mai contează si tastatura la tel dacă n iești pa vază scrie aiurea ca orcare tel are tastaturile complicate asa ca Ce-au Bambina pa revederci si apropo sun mai curată de mii de ori si la pizda si îngura ca tn de 1000000000 de oriConteaza cine este in fata telefonului.Degeaba este smartphone daca proprietarul este varza.Asta cu pizda ..... curata. 1
bellathaa Reputație: 2 Postat August 16, 2017 Oras:paradisul verde Oras:paradisul verde Autor Postat August 16, 2017 Saracie esti tu ca nai pizda la cutul tau bagamias pula in gitul tau de sclavete imputit ca eu ma fut pa bani si tu esti rupt in anuns de lopata saracie nu imi bat capul cu scalvi ca tn care cerseste o tigareLingeamai la cur dupa ce ma cac 🤣🤣🤣🤣
bellathaa Reputație: 2 Postat August 16, 2017 Oras:paradisul verde Oras:paradisul verde Autor Postat August 16, 2017 Imi place ca ma faci vedeta asta da dovada ca sunt importanta vad pentru tine pydochio zvenuto
craci Reputație: 109 Postat August 16, 2017 Oras:centru Oras:centru Postat August 16, 2017 Nu vrei si niste rosii.Ca branza ai saraciooo.
craci Reputație: 109 Postat August 16, 2017 Oras:centru Oras:centru Postat August 16, 2017 Cine te fute tu obosito.Mortii?
bellathaa Reputație: 2 Postat August 16, 2017 Oras:paradisul verde Oras:paradisul verde Autor Postat August 16, 2017 Sclav esti ma saracule ti.ai inghitit pula in gura singur ai ca fac romane cu tn paduche pai ti.ai pus intrebarea daca ti.ar da careva muie tie jetule
bellathaa Reputație: 2 Postat August 16, 2017 Oras:paradisul verde Oras:paradisul verde Autor Postat August 16, 2017 Nu ma intereseaza scriticile saracilor daia au plecat fetele bune dupa sibiu si aveti falsitati din cauza la uni ca voi labari imputiti si infecti mars ca nu mai bat capu ci saraci de 2 bani
craci Reputație: 109 Postat August 16, 2017 Oras:centru Oras:centru Postat August 16, 2017 Sclav esti ma saracule ti.ai inghitit pula in gura singur ai ca fac romane cu tn paduche pai ti.ai pus intrebarea daca ti.ar da careva muie tie jetuleTaci si suge-o idioata cu iphone.Oricum nu o sugi minunat si o laba este mai minunata ca tine.
bellathaa Reputație: 2 Postat August 16, 2017 Oras:paradisul verde Oras:paradisul verde Autor Postat August 16, 2017 Topingul asta este petru oameni normali cu cap nu petru saraci ca voi care comentati la orce pas ma amuza criticile si ma fac asa imporranta offf 🤣🤣🤣🤣
craci Reputație: 109 Postat August 16, 2017 Oras:centru Oras:centru Postat August 16, 2017 Nu ma intereseaza scriticile saracilor daia au plecat fetele bune dupa sibiu si aveti falsitati din cauza la uni ca voi labari imputiti si infecti mars ca nu mai bat capu ci saraci de 2 baniBine ai zis "fetele" nu obositele.
bellathaa Reputație: 2 Postat August 16, 2017 Oras:paradisul verde Oras:paradisul verde Autor Postat August 16, 2017 🤣🤣🤣🤣vai vai ipocrizia ie mare la tn
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum