Sari la conținut

IQ77

Postări Recomandate

• Oras:undeva
Postat

Adevarul este ca prostia se vinde cel mai bine! Un exemplu concludent este IQ77, plateste pentru a isi  etala prostia, este activ, face trafic. In ziua de astazi, cel mai bine se vinde prostia, grobianismul, analfabetismul! IQ77, este exemplul concludent, este atat de prost si handicapat incat nu il mai rabda nici macar literele! Ce faci bai acoperise, mai spumegi?  :laugh2

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Asa te vreau POPONAUTA MICA  ....baga topic dupa topic  ...ca de cand  defilezi pe aici (pe diferite conturi) nu ai fost in stare sa  deschizi  un Topic serios  in care  sa-ti prezinti "valoarea" ta de om  sau sa oferi niste sfaturi , informatii sau pareri constructive cuiva...doar prostie si  nebuneala  combinate cu tot atatea  jigniri   fata de diferiti membri.

PS: Ma duc sa mananc un porumb fiert si ma intor si-ti prezint STIULETELE  sa ti-l bagi in anus si poate  te potolesti pe ziua de azi la cat ai facut pe SIFILITICUL NESATISFACUT  :laugh2

• Like 7
  • Minus 14
Postat

Asa spumega! Parc ieri ai fiert porumbul? Bai carpanosule, nu mai este proaspat, oricum te caci pe tine zdreanta!

Postat

Asa te vreau POPONAUTA MICA  ....baga topic dupa topic  ...ca de cand  defilezi pe aici (pe diferite conturi) nu ai fost in stare sa  deschizi  un Topic serios  in care  sa-ti prezinti "valoarea" ta de om  sau sa oferi niste sfaturi , informatii sau pareri constructive cuiva...doar prostie si  nebuneala  combinate cu tot atatea  jigniri   fata de diferiti membri.

PS: Ma duc sa mananc un porumb fiert si ma intor si-ti prezint STIULETELE  sa ti-l bagi in anus si poate  te potolesti pe ziua de azi la cat ai facut pe SIFILITICUL NESATISFACUT  :laugh2

La cat de mitoman esti, te-au citit toti ca esti bulangiu!

Postat

Asa spumega! Parc ieri ai fiert porumbul? Bai carpanosule, nu mai este proaspat, oricum te caci pe tine zdreanta!

Ce nu fac eu ptr. tine SCULER MAN ....ti-l dau si cu ulei de "virgine" (de calitate) sa-ti intre pana la cotor 

Macar unul dintre noi nu se mai caca atat de des si imprastiat  pe aici   :laugh2

• Like 8
  • Minus 14
Postat

Ce nu fac eu ptr. tine SCULER MAN ....ti-l dau si cu ulei de "virgine" (de calitate) sa-ti intre pana la cotor 

Macar unul dintre noi nu se mai caca atat de des si imprastiat  pe aici   :laugh2

attachicon.gif20170624_165326.jpg

Continui sa sugi pula analfabetule! IQ77!

Peseu: Te rog spumega! :laugh2

• Oras:bucharest
Postat

attachicon.gif20170624_165326.jpg

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Postat

IQ77, iti promit solemn ca o sa imi fac timp pentru tine, nu ca mai este nevoie sa dovedesc cat de prost esti, o faci singur, cu fiecare postare si cacat pe care il mananci. Sincer, imi face placere sa ma joc cu neuronl tau zdreanta! Esti atat de prost si manevrabil, incat ma simt vinovat cateodata! :laugh2

Hai ca daca esti cuminte il chem si pe alifie cacaciosule! :laugh2

• Like 12
  • Minus 1
Postat

IQ77, iti promit solemn ca o sa imi fac timp pentru tine, nu ca mai este nevoie sa dovedesc cat de prost esti, o faci singur, cu fiecare postare si cacat pe care il mananci. Sincer, imi face placere sa ma joc cu neuronl tau zdreanta! Esti atat de prost si manevrabil, incat ma simt vinovat cateodata! :laugh2

Hai ca daca esti cuminte il chem si pe alifie cacaciosule! :laugh2

Postat

Hai ca incepem sa ne intelegem! :laugh2

Este???

Vezi ca ai pe cineva in spate,care-ti sufla in ceafa :laugh2 :laugh2 :laugh2 E negru...

Postat

Este???

Vezi ca ai pe cineva in spate,care-ti sufla in ceafa :laugh2 :laugh2 :laugh2 E negru...

Ti-a intrat deja in cur?

Postat

Este???

la mine te ai referit este?

Postat

Ti-a intrat deja in cur?

Apreciez oferta ta,dar imi pare rau sa te dezamagesc.Sunt hetero convins.Imi place femeia in toata zeama ei.

Daca tu esti oleaca debusolat in ce priveste orientarea ta sexuala,nu e treaba mea.Roaga pe Roz sa vina cu un strapon,ca si asa ai place si poate iti iese ceva.

• Like 1
Postat

Apreciez oferta ta,dar imi pare rau sa te dezamagesc.Sunt hetero convins.Imi place femeia in toata zeama ei.

Daca tu esti oleaca debusolat in ce priveste orientarea ta sexuala,nu e treaba mea.Roaga pe Roz sa vina cu un strapon,ca si asa ai place si poate iti iese ceva.

Bine, cand iti dai seama ca ai o pula in gura si te dezmeticesti, anunta-ma! Pana atunci somn usor si vise placute! :laugh2

Postat

Bine, cand iti dai seama ca ai o pula in gura si te dezmeticesti, anunta-ma! Pana atunci somn usor si vise placute! :laugh2

Multumesc.La fel.

Postat

Cum spui tu, dupa acee mancam!?

Auzi,vezi ca ti-o cauti aiurea si cu cine nu trebuie.

Te rog eu termina.O singura data-ti zic.

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...