fata morgana Reputație: 27 Postat Iunie 25, 2017 Oras:Why? Oras:Why? Postat Iunie 25, 2017 Pare tot mai evident ca Rozkendra si dmx dmx sunt una si aceeasi persoana.Au multe elemente esentiale in comun:- aceleasi tendinte anti-sociale- acelasi limbaj golanesc si incalificabil- apar online foarte des unul dupa celalalt- posteaza deseori pe aceleasi topice- acelasi stil de exprimare haotic- aceeasi agresivitate neprovocata, de multe ori indreptata impotriva acelorasi membri (ex: vistantric) Sa ne reamintim ca dmx dmx a fost reabilitat de administratorul forumului desi fusese banat initial. Clonare in toata splendoarea? https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/8f/66/ab/8f66abc7a632465c2645a76cef5ec1e0--narcissistic-people-narcissistic-sociopath-relationships.jpg
tendoi Reputație: -550 Postat Iunie 25, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Iunie 25, 2017 Nedoarenpula cine e dmx și rozkendra, zic. 1 3
obsedatul Reputație: -2024 Postat Iunie 25, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Iunie 25, 2017 Man, tu ai o problema grava, te doare tot mai des in p.l. ... 6
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2017 Postat Iunie 25, 2017 Man, tu ai o problema grava, te doare tot mai des in p.l. ... La figurat
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 25, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iunie 25, 2017 Pare tot mai evident ca Rozkendra si dmx dmx sunt una si aceeasi persoana.Au multe elemente esentiale in comun:- aceleasi tendinte anti-sociale- acelasi limbaj golanesc si incalificabil- apar online foarte des unul dupa celalalt- posteaza deseori pe aceleasi topice- acelasi stil de exprimare haotic- aceeasi agresivitate neprovocata, de multe ori indreptata impotriva acelorasi membri (ex: vistantric) Sa ne reamintim ca dmx dmx a fost reabilitat de administratorul forumului desi fusese banat initial. Clonare in toata splendoarea? https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/8f/66/ab/8f66abc7a632465c2645a76cef5ec1e0--narcissistic-people-narcissistic-sociopath-relationships.jpgDintre toti fanii mei care imi fac topice cu dedicatie esti cel mai incompetent in atatia ani. Felicitari! Du-te dormi ca esti obosit/aNu-s antisociala ci am alergie la prosti si badarani deopotriva. Eu nu o atac pe tantric si nu o abordez niciodata singura sau prima,dar niciodata. E dreptul meu sa inchei conversatii care nu imi convin or sunt pe plac cu cineva care nu mi se pare nici prea destept si foarte plictisitor si ma si haituieste odata ce a inceput e toate topicele postare dupa postare cand e invitata amiabil sa o facaDe ce plangi aici? Esti trista ca nu am ost agresiva cu tine si ai vrea sau cum?
esti prost Reputație: 24 Postat Iunie 25, 2017 Postat Iunie 25, 2017 Dintre toti fanii mei care imi fac topice cu dedicatie esti cel mai incompetent in atatia ani. Felicitari! Du-te dormi ca esti obosit/aNu-s antisociala ci am alergie la prosti si badarani deopotriva. Eu nu o atac pe tantric si nu o abordez niciodata singura sau prima,dar niciodata. E dreptul meu sa inchei conversatii care nu imi convin or sunt pe plac cu cineva care nu mi se pare nici prea destept si foarte plictisitor si ma si haituieste odata ce a inceput e toate topicele postare dupa postare cand e invitata amiabil sa o facaDe ce plangi aici? Esti trista ca nu am ost agresiva cu tine si ai vrea sau cum?Vrei să-ți fac o selecție cu postările tale ce put a bădărănism, grobianism? 3
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 25, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iunie 25, 2017 Vrei să-ți fac o selecție cu postările tale ce put a bădărănism, grobianism?Poti raspunde cu aceeasi moneda cand esti provocata ca defensiva. Animalele incerc un limbaj unic si propriu.Acu vede-ti-va de oalele si sarmalele voastre. Nu aveti si voi o cina in familie,o carte de citit, o plimbare de facut?Ar fi penibil sa ma asociezi pe mine cu diseverse personaje cand dupa certurile mele personale cu pisicuts mi-am asumat singura identitatea contului original la intoarcere, fiind cel mai fairplay user
esti prost Reputație: 24 Postat Iunie 25, 2017 Postat Iunie 25, 2017 Poti raspunde cu aceeasi moneda cand esti provocata ca defensiva. Animalele incerc un limbaj unic si propriu.Acu vede-ti-va de oalele si sarmalele voastre. Nu aveti si voi o cina in familie,o carte de citit, o plimbare de facut?Ar fi penibil sa ma asociezi pe mine cu diseverse personaje cand dupa certurile mele personale cu pisicuts mi-am asumat singura identitatea contului original la intoarcere, fiind cel mai fairplay userLimbajul mitocănesc este atuul tău principal. 1
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 25, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iunie 25, 2017 Limbajul mitocănesc este atuul tău principal.bine, pa
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 26, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iunie 26, 2017 Neata tuturor!As dori sa lamuresc chestia cu conturile odata pt totdeauna. Eu nu am avut niciodata un cont neasumat. Mai am unul activ,anume alfazetta si acela asumat. Daca voi simti nevoia unui al treilea cont ca sa dau identitate tuturor personalitaiileor mele (lool) si acela va fi autodeclarat si aumat. Si nu asta voiam in fapt si de drept. Am rugamintea frumoasa si apelez la decenta fiecaruia de a o lua mai moale cu topicele dedicatiei rozkendra fie prietenoase ,fie de hatereala. Pe langa topicele mele, topicele fanilor, diversele postari in care sunt barfita sau descrisa de practic niste necunoscuti, alte ostari in care is data drept exemplu "Roz a zis...", "dar si Roz a facut" de care dau mai mereu si nici macar nu sunt citata dau de ele navigand ca oricare dintre voi.....Ei bine....it's just too much. Dupa va mirati ce am cu voi si de ce-s satula ca de mere acre. Nu e cazul ca trei sferturi din dg sa fie cu si despre rozkendra si catevodata atentia excesiva te stinghereste si irita. Si daca eu sunt satula si scarbita sa imi vad nicknamul pomenit peste tot, fiind vorba practic de mine, sunt convinsa ca multi sunt in asentimentul meu.Multumesc pt "atentie" si intelegere.
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Iunie 26, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Iunie 26, 2017 Ie clara treaba... 3
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Iunie 26, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Iunie 26, 2017 Ie clara treaba...ihhmm 1
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Iunie 26, 2017 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Iunie 26, 2017 Ie clara treaba... .....ne doare-n pulă. 3 1
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Iunie 26, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Iunie 26, 2017 .....ne doare-n pulă.Iegzact... 2
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Iunie 27, 2017 Postat Iunie 27, 2017 Nu mor caii cand vrea cainele ,nu moare florile cand vrea apa:))))) 6 16
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Iunie 27, 2017 Postat Iunie 27, 2017 roz chendra is io nu invers, inteles da?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum