Sari la conținut

Rozkendra = dmx dmx?

Postări Recomandate

• Oras:Why?
  • Oras:Why?
Postat

Pare tot mai evident ca Rozkendra si dmx dmx sunt una si aceeasi persoana.

Au multe elemente esentiale in comun:

- aceleasi tendinte anti-sociale

- acelasi limbaj golanesc si incalificabil

- apar online foarte des unul dupa celalalt

- posteaza deseori pe aceleasi topice

- acelasi stil de exprimare haotic

- aceeasi agresivitate neprovocata, de multe ori indreptata impotriva acelorasi membri (ex: vistantric)

Sa ne reamintim ca dmx dmx a fost reabilitat de administratorul forumului desi fusese banat initial.

Clonare in toata splendoarea?

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/8f/66/ab/8f66abc7a632465c2645a76cef5ec1e0--narcissistic-people-narcissistic-sociopath-relationships.jpg

• Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Nedoarenpula cine e dmx și rozkendra, zic.

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Man, tu ai o problema grava, te doare tot mai des in p.l. ... =))

La figurat

• Oras:whatever
Postat

Pare tot mai evident ca Rozkendra si dmx dmx sunt una si aceeasi persoana.

Au multe elemente esentiale in comun:

- aceleasi tendinte anti-sociale

- acelasi limbaj golanesc si incalificabil

- apar online foarte des unul dupa celalalt

- posteaza deseori pe aceleasi topice

- acelasi stil de exprimare haotic

- aceeasi agresivitate neprovocata, de multe ori indreptata impotriva acelorasi membri (ex: vistantric)

Sa ne reamintim ca dmx dmx a fost reabilitat de administratorul forumului desi fusese banat initial.

Clonare in toata splendoarea?

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/8f/66/ab/8f66abc7a632465c2645a76cef5ec1e0--narcissistic-people-narcissistic-sociopath-relationships.jpg

Dintre toti fanii mei care imi fac topice cu dedicatie esti cel mai incompetent in atatia ani. Felicitari! Du-te dormi ca esti obosit/a

Nu-s antisociala ci am alergie la prosti si badarani deopotriva. 

Eu nu o atac pe tantric si nu o abordez niciodata singura sau prima,dar niciodata. E dreptul meu sa inchei conversatii care nu imi convin or sunt pe plac cu cineva care nu mi se pare nici prea destept si foarte plictisitor si ma si haituieste odata ce a inceput e toate topicele postare dupa postare cand e invitata amiabil sa o faca

De ce plangi aici? Esti trista ca nu am ost agresiva cu tine si ai vrea sau cum?

Postat

Dintre toti fanii mei care imi fac topice cu dedicatie esti cel mai incompetent in atatia ani. Felicitari! Du-te dormi ca esti obosit/a

Nu-s antisociala ci am alergie la prosti si badarani deopotriva. 

Eu nu o atac pe tantric si nu o abordez niciodata singura sau prima,dar niciodata. E dreptul meu sa inchei conversatii care nu imi convin or sunt pe plac cu cineva care nu mi se pare nici prea destept si foarte plictisitor si ma si haituieste odata ce a inceput e toate topicele postare dupa postare cand e invitata amiabil sa o faca

De ce plangi aici? Esti trista ca nu am ost agresiva cu tine si ai vrea sau cum?

Vrei să-ți fac o selecție cu postările tale ce put a bădărănism, grobianism?

• Like 3
Postat

Vrei să-ți fac o selecție cu postările tale ce put a bădărănism, grobianism?

Poti raspunde cu aceeasi moneda cand esti provocata ca defensiva. Animalele incerc un limbaj unic si propriu.

Acu vede-ti-va de oalele si sarmalele voastre. Nu aveti si voi o cina in familie,o carte de citit, o plimbare de facut?

Ar fi penibil sa ma asociezi pe mine cu diseverse personaje cand dupa certurile mele personale cu pisicuts mi-am asumat singura identitatea contului original la intoarcere, fiind cel mai fairplay user

Postat

Poti raspunde cu aceeasi moneda cand esti provocata ca defensiva. Animalele incerc un limbaj unic si propriu.

Acu vede-ti-va de oalele si sarmalele voastre. Nu aveti si voi o cina in familie,o carte de citit, o plimbare de facut?

Ar fi penibil sa ma asociezi pe mine cu diseverse personaje cand dupa certurile mele personale cu pisicuts mi-am asumat singura identitatea contului original la intoarcere, fiind cel mai fairplay user

Limbajul mitocănesc este atuul tău principal.

• Like 1
Postat

Neata tuturor!

As dori sa lamuresc chestia cu conturile odata pt totdeauna. Eu nu am avut niciodata un cont neasumat. Mai am unul activ,anume alfazetta si acela asumat. Daca voi simti nevoia unui al treilea cont ca sa dau identitate tuturor personalitaiileor mele (lool) si acela va fi autodeclarat si aumat.

Si nu asta voiam in fapt si de drept. Am rugamintea frumoasa si apelez la decenta fiecaruia de a o lua mai moale cu topicele dedicatiei rozkendra fie prietenoase ,fie de hatereala. Pe langa topicele mele, topicele fanilor, diversele postari in care sunt barfita sau descrisa de practic niste necunoscuti, alte ostari in care is data drept exemplu "Roz a zis...", "dar si Roz a facut" de care dau mai mereu si nici macar nu sunt citata dau de ele navigand ca oricare dintre voi.....Ei bine....it's just too much. Dupa va mirati ce am cu voi si de ce-s satula ca de mere acre. Nu e cazul ca trei sferturi din dg sa fie cu si despre rozkendra si catevodata atentia excesiva te stinghereste si irita.

Si daca eu sunt satula si scarbita sa imi vad nicknamul pomenit peste tot, fiind vorba practic de mine, sunt convinsa ca multi sunt in asentimentul meu.

Multumesc pt "atentie" si intelegere.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...