boy4you43 Reputație: 2685 Postat Iunie 26, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Iunie 26, 2017 Am vizitat noua apariție din cuibul de la Coposu de 2 ori. Si am făcut asta pentru ca sunt atras de puștoaice si asta mica avea un preț foarte bun. Si când spun asta mica, ar trebui sa spun "exagerat de mica". Oi fi eu amator fresh teens dar asta mica mă pus pe ganduri chiar si pe mine. Fata e Incepatoare, am înțeles ca am fost printre primii clienți acum cateva săptămâni. Cred ca are maximum 40 kg si 1,50 însă are un corp superb fata, niste sâni demențiali, tari ca piatra cu niste sfârcuri mari si roz superbe. Este put si simplu perfecta la corp dar un pic prea mica. O fata bruneta, drăguța, frumușică însă un pic mai mult gipsy. Totuși acțiunea in sine este total in contrapartida cu aspectul, in sensul ca nu stie mai nimic. Oralul este protejat fără nici o tehnica. Am înțeles la telefon ca face sex total, eu totuși nefiind adeptul analului. Totuși imi e greu sa cred a face pentru ca este extrem de strâmtă, mie nu mi-a intrat nici macar in păsărica. După oralul nesatisfăcător mi-am făcut o lăbuță si am terminat pe corpul ei. Locație 6 una banala de Fast-Fuck am descris-o la recenzia lui Lory Aspect fata 8 frumușică rau deși e gipsy are ceva special Aspect corp 10 pentru amatorii de "extrem teens" e ideala, corp de copila Oral 1 fara tehnica, fără nimic, nu se pricepe mai deloc Normal 5 pentru ca este extrem de strâmtă dar implicare 0 Anal nu am încercat, spune totuși ca face, deși imi e greu sa cred Tariful 50 lei finalizarea Im concluzie Dezamăgește total lipsa de experienta si timiditatea. Cu toate astea eu o voi mai vizita, imi place mult cum arată poate cine stie se da pe brazda si cu atitudinea. 6
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Iunie 26, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Autor Postat Iunie 26, 2017 http://www.anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/servicii-diverse/magazinul-unirii-brunetica-18-ani-noua-in-zona-slim-selectiva-si-dornica-de_46022691.html
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Iunie 26, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Autor Postat Iunie 26, 2017 0723923431
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Iunie 26, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Autor Postat Iunie 26, 2017 Rog colegii sa ma ajute cu pozele caci postez de pe telefon si am o problema cu încărcătul pozelor.Va mulțumesc!
somebody9 Reputație: 5 Postat Iunie 27, 2017 Oras:bcuresti Oras:bcuresti Postat Iunie 27, 2017 un link catre threadul "Lory" te rog?
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Iunie 27, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat Iunie 27, 2017 La 26.06.2017 la 22:44, boy4you43 a spus: Rog colegii sa ma ajute cu pozele caci postez de pe telefon si am o problema cu încărcătul pozelor.Va mulțumesc!Nici nu mai conteaza
evantai Reputație: 1823 Postat Iulie 4, 2017 Postat Iulie 4, 2017 Având putini bani prin buzunar și chef de actiune am decis sa inspecteze fugitiv anunțurile de domnișoare și am dat peste Kamy. Făcut programare pentru un sfert de ora mai târziu și ajuns la locație. Are blocul fata in fata cu kfc ul unde scrie executor judecătoresc iar a apartenerul lângă un alt cabinet de "ajutor" legal. La întrare am fost acompaniat de 2 tipe. Una mai mica, grăsuța cu burtica vizibila și a 2-a care ar fi vrut sa fie cea din poze, 173 cm, slabuta și chiar drăguță la cum m-a așteptat. M-a întrebat cu care rămân alegerea fiind evidenta. M-a avertizat ca durează 20-25 de minute ca și cum nu as fi in stare sa termin mai repede. I-am zis ca am citit în anunț ca face și anal (lucru neadevarat) și mi-a zica ca incercam dar nu stie daca poate ca tocmai a avut un client inainte si... n-am inteles prea bine. Am început în forță specific cotizațiilor de 50 lei ale zonei. Mi-a zis sa ma fac comod si sa ma intend iar ea mi-a atasat protectia si a inceput cu in oral bland, slab, cu doar 35% din el in gurita. Dupa ceas a durat 1 minut si mi-a zis cum vreau, am inceput cu caprita, se lipeste de tine de la inceput si iti da contre. Pot spune ca se pricepe bine la asta. Am incercat sa o pup sa o mai mangai dar parca era speriata de bombe. Am schimbat in pozitia misoginului si am pompat catea minute. A inceput sa geme (o face probabil fals dar bine!) si zicea ceva de genul cand o termin. M-am abtinut cat am putut sa nu dau in ras rad si I-am zis ca nu au trecut 5 miunte si mi-a zis ceva de genul "ei dar tu cum numeri, 1, 2, 3, 4, 5 ca la secunde" si bineinteles ca nu I-am dat importanta. Dupe care am inceput sa ii zic ca vreau sa fac si putin anal si a inceput ca nu are cu ce sa se umezeasca, a refuzat propunerea mea de lubrifiere cu saliva spunand ca o s-o ustura. Apoi dupa ce am mai insistat a zis ca o am mare si vazand ca nu vrea m-am dat batut dar nu inainte de a ma razbuna pe pasarica ei. I-am dat putin in dusmanie in pozitia misoginului, era si stramnta si nu am lasat-o cca 4 minute. Incepuse sa se vaite putin dar nu I-am dat importanta pana cand am considerat ca este momentul si trebuie sa tasneasca. Corp: 8.5 skinny as putea spune, un fund cam lat in comparatie cu partea superioara care este slimFata: un 8 fiindca era aranjata bine si putin draguta. are o voce placuta si chiar e amabila cu tine.Locatie: 8 era ok, am fost delectate cu manele si taraf de la un televizor micut. Nu cred ca avea impotriva daca ii cereai sa il inchida sau sa schimbe. in rest curat si patul mare.Oral: ce draq, alea 60 de secunde, cu protective si luat pe un sfert nu se poate numi oralNormal: 8.5GFE: nu stie englezaTimp: cred ca 20 minuteBani: 50 leiRevenit: Posibil Per total? Nota ~8, eu zic ca a fost chiar bine pentru bani si ee a prestart. La intrarea din bloc acelasi personaj pe care l-am vazut cand am ajuns. Era tot acolo continuand sa fumeze. Peste 1 ora dupa ce plecasem am mai trecut prin zona si tot de el am asa ca mi-a trecut prin minte un iz puternic de peste ce venea din locatia respectiva (nu cred ca era de mirare) Ajutorul cu pozele pentru colegul de mai de sus (desi nu stiu daca este ea) 8
mathis27 Reputație: 1227 Postat Iulie 4, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 4, 2017 Multumim de lamuriri...nimic intresant la aceste fete! 1 2
keeper Reputație: 47 Postat Iulie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 4, 2017 de revazut veverita nefutabila din topicul meu, am senzatia ca e aceeasi, recomand mutarea langa cealalta...
evantai Reputație: 1823 Postat Iulie 5, 2017 Postat Iulie 5, 2017 Nu cred ca sunt aceleasi, le schimba mai mereu pe domnisoare.
sexxx.clau Reputație: 5 Postat Iulie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 6, 2017 Salut. Nr de telefon?
morometeion Reputație: 66 Postat Iulie 6, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 6, 2017 Mai sus ... si anunt si numar
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Iulie 6, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Autor Postat Iulie 6, 2017 La 04.07.2017 la 22:16, keeper a spus: de revazut veverita nefutabila din topicul meu, am senzatia ca e aceeasi, recomand mutarea langa cealalta... nu este ea. Asta este mai frumușică, dar tot micuța.
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Iulie 6, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Autor Postat Iulie 6, 2017 La 05.07.2017 la 19:31, evantai a spus: Nu cred ca sunt aceleasi, le schimba mai mereu pe domnisoare. corect, la maxim 1 luna se schimba domnișoarele. In general sunt puștoaice cele care apar.
zoomin Reputație: 3 Postat Iulie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 14, 2017 2 tigancuse naspa probabil apartin unor clanuri dupa tatuaje, intr-o locatie jegoasa. Nu recomand
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Iulie 14, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Autor Postat Iulie 14, 2017 La 14.07.2017 la 22:23, zoomin a spus: 2 tigancuse naspa probabil apartin unor clanuri dupa tatuaje, intr-o locatie jegoasa. Nu recomand cred ca nici macar nu era Kamy, se folosesc doar de pozele ei cum au făcut si cu Lory. Am vazut ca au mai apărut in cuib 2 noutăți una Ella, si una Ayda ambele 100 la suta gipsy.
evantai Reputație: 1823 Postat Iulie 15, 2017 Postat Iulie 15, 2017 La 14.07.2017 la 22:44, boy4you43 a spus: cred ca nici macar nu era Kamy, se folosesc doar de pozele ei cum au făcut si cu Lory. Am vazut ca au mai apărut in cuib 2 noutăți una Ella, si una Ayda ambele 100 la suta gipsy.Exact, schimba fetele de acolo ca pe banda rulanta. Din câte am citit pe forum sunt și alte topice cu exact aceiași locație dar cu totul alte fete.
boy4you43 Reputație: 2685 Postat August 4, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Autor Postat August 4, 2017 La 04.07.2017 la 20:14, evantai a spus: Având putini bani prin buzunar și chef de actiune am decis sa inspecteze fugitiv anunțurile de domnișoare și am dat peste Kamy. Făcut programare pentru un sfert de ora mai târziu și ajuns la locație. Are blocul fata in fata cu kfc ul unde scrie executor judecătoresc iar a apartenerul lângă un alt cabinet de "ajutor" legal. La întrare am fost acompaniat de 2 tipe. Una mai mica, grăsuța cu burtica vizibila și a 2-a care ar fi vrut sa fie cea din poze, 173 cm, slabuta și chiar drăguță la cum m-a așteptat. M-a întrebat cu care rămân alegerea fiind evidenta. M-a avertizat ca durează 20-25 de minute ca și cum nu as fi in stare sa termin mai repede. I-am zis ca am citit în anunț ca face și anal (lucru neadevarat) și mi-a zica ca incercam dar nu stie daca poate ca tocmai a avut un client inainte si... n-am inteles prea bine. Am început în forță specific cotizațiilor de 50 lei ale zonei. Mi-a zis sa ma fac comod si sa ma intend iar ea mi-a atasat protectia si a inceput cu in oral bland, slab, cu doar 35% din el in gurita. Dupa ceas a durat 1 minut si mi-a zis cum vreau, am inceput cu caprita, se lipeste de tine de la inceput si iti da contre. Pot spune ca se pricepe bine la asta. Am incercat sa o pup sa o mai mangai dar parca era speriata de bombe. Am schimbat in pozitia misoginului si am pompat catea minute. A inceput sa geme (o face probabil fals dar bine!) si zicea ceva de genul cand o termin. M-am abtinut cat am putut sa nu dau in ras rad si I-am zis ca nu au trecut 5 miunte si mi-a zis ceva de genul "ei dar tu cum numeri, 1, 2, 3, 4, 5 ca la secunde" si bineinteles ca nu I-am dat importanta. Dupe care am inceput sa ii zic ca vreau sa fac si putin anal si a inceput ca nu are cu ce sa se umezeasca, a refuzat propunerea mea de lubrifiere cu saliva spunand ca o s-o ustura. Apoi dupa ce am mai insistat a zis ca o am mare si vazand ca nu vrea m-am dat batut dar nu inainte de a ma razbuna pe pasarica ei. I-am dat putin in dusmanie in pozitia misoginului, era si stramnta si nu am lasat-o cca 4 minute. Incepuse sa se vaite putin dar nu I-am dat importanta pana cand am considerat ca este momentul si trebuie sa tasneasca. Corp: 8.5 skinny as putea spune, un fund cam lat in comparatie cu partea superioara care este slimFata: un 8 fiindca era aranjata bine si putin draguta. are o voce placuta si chiar e amabila cu tine.Locatie: 8 era ok, am fost delectate cu manele si taraf de la un televizor micut. Nu cred ca avea impotriva daca ii cereai sa il inchida sau sa schimbe. in rest curat si patul mare.Oral: ce draq, alea 60 de secunde, cu protective si luat pe un sfert nu se poate numi oralNormal: 8.5GFE: nu stie englezaTimp: cred ca 20 minuteBani: 50 leiRevenit: Posibil Per total? Nota ~8, eu zic ca a fost chiar bine pentru bani si ee a prestart. La intrarea din bloc acelasi personaj pe care l-am vazut cand am ajuns. Era tot acolo continuand sa fumeze. Peste 1 ora dupa ce plecasem am mai trecut prin zona si tot de el am asa ca mi-a trecut prin minte un iz puternic de peste ce venea din locatia respectiva (nu cred ca era de mirare) Ajutorul cu pozele pentru colegul de mai de sus (desi nu stiu daca este ea) unde ai finalizat? Pe corpul ei?
boy4you43 Reputație: 2685 Postat August 4, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Autor Postat August 4, 2017 I-am mai făcut o vizita, pentru ca am sunat din nou după ce am vazut un anunț si spunea ca face sex total si oral neprotejat dar odata ajuns acolo am plecat cum am venit, Adica cu 50 lei in buzunarul meu nu al ei.. La telefon spune una, cand ajung acolo, doar minciuni. Nu face nici una dintre ele.
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Iunie 19, 2018 Oras:bucharest Oras:bucharest Autor Postat Iunie 19, 2018 La 15.07.2017 la 4:42, evantai a spus: Exact, schimba fetele de acolo ca pe banda rulanta. Din câte am citit pe forum sunt și alte topice cu exact aceiași locație dar cu totul alte fete. s-a terminat cu cuibul ala, din pacate din vara anului trecut. Una din fostele colegele care lucrau alături si cu care mai Vb pe Facebook mi-a spus ca a venit garda peste “proprietar” .
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum