de niro Reputație: 11 Postat Septembrie 15, 2023 Postat Septembrie 15, 2023 La 09.09.2023 la 7:37, woodpecker a spus: Aaaaaa....am futut o și pe baba din Tudor🤣🤣. O dementa. Fuma ca șarpele. Eu la cea din gavana am fost,nu stiam ca sunt doua..e prima oara cand aud asta. Eu din ce imi aduc aminte,m-am uitat si atunci si acum la acelasi anunt cu aceleasi poze...ca din publi24 am luat anuntul..si dasta sunt surprins..cum atunci a fost una si acum alta..dar pana nu ma reduc ,nu ma conving😂. Si aia din tudor e mai varza ca aia din gavana sau tot la fel??😁
Planck Reputație: 161 Postat Septembrie 15, 2023 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Septembrie 15, 2023 Acum 2 ore, de niro a spus: Eu la cea din gavana am fost,nu stiam ca sunt doua..e prima oara cand aud asta. Eu din ce imi aduc aminte,m-am uitat si atunci si acum la acelasi anunt cu aceleasi poze...ca din publi24 am luat anuntul..si dasta sunt surprins..cum atunci a fost una si acum alta..dar pana nu ma reduc ,nu ma conving😂. Si aia din tudor e mai varza ca aia din gavana sau tot la fel??😁 Eu purtam discuții decente și variate cu doamna respectivă. Nu e dusă cum zic unii. Răspunsul primit la întrebarea de ce are un sân mai mic m-a facut să o văd cu ochi buni.
Planck Reputație: 161 Postat Septembrie 27, 2024 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Septembrie 27, 2024 O vizitez pe doamna de mai mulți ani. Când nu îmi răspunde nicio fetiță mai tânără doar o sun și sunt bineprimit de fiecare dată. După discuții și abilități trec la acțiune, cu oral și normal ,finalizez și plec mulțumit și golit de tensiunea din coaie 😂. Nu mai are locația în Tudor V. Preț/ finalizare 100 lei.
fratelo 1968 Reputație: 5687 Postat Septembrie 27, 2024 Postat Septembrie 27, 2024 1 oră în urmă, Planck a spus: O vizitez pe doamna de mai mulți ani. Când nu îmi răspunde nicio fetiță mai tânără doar o sun și sunt bineprimit de fiecare dată. După discuții și abilități trec la acțiune, cu oral și normal ,finalizez și plec mulțumit și golit de tensiunea din coaie 😂. Nu mai are locația în Tudor V. Preț/ finalizare 100 lei. O singura data am mers la doamna cred că acum vreo 10 anii 👍 numai îmi trebuie 1 1
Planck Reputație: 161 Postat Septembrie 28, 2024 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Septembrie 28, 2024 Acum 16 ore, fratelo 1968 a spus: O singura data am mers la doamna cred că acum vreo 10 anii 👍 numai îmi trebuie Nu am lăudat-o că știe să facă artificii să te urce pe pereți. Pentru o descărcare rapidă cu oral și normal e bună.Când ai 50+ mai lași din pretenții. Oricum, vremea pulii trece la toți bărbații. 🤪 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum