Sari la conținut

0770407605 milfa

Postări Recomandate

• Oras:Pitesti
Postat

Am fost in sfarsit si eu la Bianca ieri, dupa o pauza de vreo cativa ani cred. Am optat sa stau o ora pentru care am platit 50 de lei. Femeia e exact cum o stiam, bine dispusa. De precizat este ca a renuntat la cescuta, si-a imbunatatit tehnica la oral. O suge demential de bine.

• Oras:pitesti
Postat

Am fost in sfarsit si eu la Bianca ieri, dupa o pauza de vreo cativa ani cred. Am optat sa stau o ora pentru care am platit 50 de lei. Femeia e exact cum o stiam, bine dispusa. De precizat este ca a renuntat la cescuta, si-a imbunatatit tehnica la oral. O suge demential de bine.

Care este nr? Cel din titlu?
Postat

Care este nr? Cel din titlu?

Dar trebuie sa te inarmezi cu rabdare daca vrei sa dai de ea. 

Postat

Care o fi varsta Biancai acum? Ca nu vrea sa recunoasca deloc, cred ca are 50. Am intrebat-o si a zis ca are 35.

Postat

Salut celibi. Care e nr ei de tel

Mereu ma simt bine in compania ei desi unii zic ca e cam dilie.
Postat

Ce sa va spun.  Doamna cred ca are in jur de 49 de ani. Este foarte cocheta si curata. Bine varsta isi spune cuvantul sa nu va asteptati la vreun top model.  Oralul este punctul ei forte, efectiv o ia pe toata in gura. La normal e un pic mai dificil pentru ca e foarte stramta si nu se umezeste dar se foloseste crema de galbenele.

• Like 1
Postat

Eu de exemplu am reusit sa o fut ieri, am luat-o frumos pe la spate pac-pac.

• Like 1
Postat

Face si finalizare corporala pentru cei interesati si totul la doar 50 de lei. Deci ce sa mai vorbim.

• Like 1
Postat

Vedeti ca are prostul obicei sa te sune innapoi si la 2-3 zile dupa ce ai vizitat o .

• Like 1
  • Oras:Unde soarele răsare doar dacă il plătești ;)
  • Oras:Unde soarele răsare doar dacă il plătești ;)
Postat

Ce sa va spun. Doamna cred ca are in jur de 49 de ani. Este foarte cocheta si curata. Bine varsta isi spune cuvantul sa nu va asteptati la vreun top model. Oralul este punctul ei forte, efectiv o ia pe toata in gura. La normal e un pic mai dificil pentru ca e foarte stramta si nu se umezeste dar se foloseste crema de galbenele.

Tare asta cu "crema de galbenele" ce-i drept crema de galbenele e 2 3 4 lei iar un lubrifiant durex d-ala mic e 15 lei 😂 face economie doamna 😂😂😂

Postat

Aveti grija cu ea fratilor. Eu dupa ce am scris aici despre ea 3 zile la rand am primit mesaje cu blesteme si injuraturi. Mi-a trimis cred peste 50 de mesaje numai cu injuraturi pana astazi cand i-am blocat numerele de telefon ca nu se mai putea. Femeia nu e pe craca ei.

• Like 1
Postat

de fumat ai unde sa fumezi? mie imi place sa fac o tigare la pauza dintre numere

Postat

Aveti grija cu ea fratilor. Eu dupa ce am scris aici despre ea 3 zile la rand am primit mesaje cu blesteme si injuraturi. Mi-a trimis cred peste 50 de mesaje numai cu injuraturi pana astazi cand i-am blocat numerele de telefon ca nu se mai putea. Femeia nu e pe craca ei.

Deci nu sunt singurul...:))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.