Sari la conținut

Citatele mele preferate

Postări Recomandate

• Oras:Valhalla
Postat

Miskin o fute pe ma-sa

Dmx dmx eu am inteles sa stii de ce esti tu atat de suparat.

Prin remarcile si textele tale absolut pertinente si de bun simt tu de fapt protestezi impotriva non-valorilor de pe acest site.

Am dreptate asa-i?

Postat

Prin remarcile si textele tale absolut pertinente si de bun simt tu de fapt protestezi impotriva non-valorilor de pe acest site.

Am dreptate asa-i?

Adica ce ai vrut sa spui ca nu inteleg
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Adică-i înjuri pe bulangii pe merit.

Un felde Duie Mragnea.

Postat

Am dreptate asa-i?

Adică-i înjuri pe bulangii pe merit.

Un felde Duie Mragnea.

De fapt, @nobel era ironic, dar nici prostea haiducu', nici Dumniezau nu s-au prins.

Vizitator
Postat

De fapt, @nobel era ironic, dar nici prostea haiducu', nici Dumniezau nu s-au prins.

Baaa...nici pe departe.Tata s-a cărat, degeaba-l pomenești,n-o sa te scape.

Ești la mana mea,atât cât ești.

Așteaptă pana mâine,sa te odihnești, sa te găsesc fresh.

Ai de încasat.

• Like 2
Postat

=))

Nu mi-as permite sa fiu ironic cu dmx dmx.Chiar am subliniat ca e foarte cugetat si sunt absolut ferm convins ca se gandeste mult inainte sa posteze ceva nu cumva sa ii scape un detaliu prin care sa fie el gresit inteles.Non-valorile trebuiesc combatute cu apriga severitate ceea ce el o face intotdeauna cu mult tact si maxim de bun simt.

Vizitator
Postat

Reveni-ti-ai in simtiri(gifs).De maine.

Ai de :) mea.

Am ajuns sa-l bag pe chicki cian in seama.

Cât de las ești,Fat(w)o!

Ma surprinde puțin,ca ești asa calm,având în vedere situația în care te afli.Dar ce contează....

"de ar ști omu ce ar păți,dinainte s-ar feri"

Tu nu mai ai cum ;)

Poate dacă dispari,dar n-ar fi surprinzător, las ești deja...

• Like 2
Postat

=))

Nu mi-as permite sa fiu ironic cu dmx dmx.Chiar am subliniat ca e foarte cugetat si sunt absolut ferm convins ca se gandeste mult inainte sa posteze ceva nu cumva sa ii scape un detaliu prin care sa fie el gresit inteles.Non-valorile trebuiesc combatute cu apriga severitate ceea ce el o face intotdeauna cu mult tact si maxim de bun simt.

Nici macar Guglielmo nu era asa de calculat, meticulos si maestru al vorbelor precum rapperu' asta.

Postat

Nici macar Guglielmo nu era asa de calculat, meticulos si maestru al vorbelor precum rapperu' asta.

Se observa varietatea de idei si vocabularul vast la care apeleaza.Eu l-as indemna sa fie putin mai indraznet in texte si sa nu se sfiasca sa utilizeze si niste expresii mai putin ortodoxe ,caci de multe ori din cauza tactului sau nu reuseste sa transmita suficient de bine ideea .

Postat

=))

Da ma gandesc inainte sa scriu ceva.Si sunt foarte cugetat.Foarte bine ai observat asa este.Nu injur numa asa aiurea
Postat

Se observa varietatea de idei si vocabularul vast la care apeleaza.Eu l-as indemna sa fie putin mai indraznet in texte si sa nu se sfiasca sa utilizeze si niste expresii mai putin ortodoxe ,caci de multe ori din cauza tactului sau nu reuseste sa transmita suficient de bine ideea .

Nu pot decat sa fiu de acord cu tine.

Postarile lui marturisesc claritate si serenitate, atribute specifice unui senior.

Dar, el fiind cu o treapta peste mireni, nu reuseste sa se faca inteles.El gandeste faza cu 5 secunde fata de ceilalti.

Referitor la vocabularul utilizat, din pacate, este o victima a semioticii, iar drama lui, adica drama mesajului neinteles, poate fi exprimata, negresit, prin vorbele lui Adso : stat rosa pristina nomine, nomina nude tenemus.

Pur si simplu, mesajul lui isi pierde din inteles, fiind prea evaziv.

Vizitator
Postat

Postarile lui marturisesc claritate si serenitate, atribute specifice unui senior.

Dar, el fiind cu o treapta peste mireni, nu reuseste sa se faca inteles.El gandeste faza cu 5 secunde fata de ceilalti.

Referitor la vocabularul utilizat, din pacate, este o victima a semioticii, iar drama lui, adica drama mesajului neinteles, poate fi exprimata, negresit, prin vorbele lui Adso : stat rosa pristina nomine, nomina nude tenemus.

Asa,iaste gudura.

Dageaba.

• Like 2
Postat

Nu se putea spune mai exact.Si asa spre finalul roast-ului sau ,eu cred ca si el este de acord cu noi.

Nu-i asa dmx?

Postat

Nu se putea spune mai exact.Si asa spre finalul roast-ului sau ,eu cred ca si el este de acord cu noi.

Nu-i asa dmx?

N-am inteles mare lucru dar bine sunt de acord .

Adica-s bun ce naiba

Vizitator
Postat

Inca nu m-am prins.

Chucky se crede Dumnezeu ori Dumnezeu se crede Chucky?

Nai cum sa te prinzi.

Fii bărbat și citează!

Coward!

• Like 2
Postat

Eu indraznesc sa cred ca, in marinimia lui, este de acord si cu el insusi.

E peste puterea mea sa-l pot aprecia la devarata lui valoare

Postat

A fi omniscient nu cred ca este de ajuns, pentru a-i putea intelege maretia.

Numa sa nu i se inoculeze in cap idei complet gresite de la persoane rau voitoare cum ca noi am fi pus la indoiala multiplele sale calitati .Ar fi gresit si fals.

Postat

Numa sa nu i se inoculeze in cap idei complet gresite de la persoane rau voitoare cum ca noi am fi pus la indoiala multiplele sale calitati .Ar fi gresit si fals.

Ar fi un gest necugetat din partea lui, in contradictie cu ceea ce a aratat pana acum.

Consider ca poseda resursele necesare, atat intelectuale, cat si spirituale, pentru a nu fi tras in jos de observatiile, poate prea indraznete, unor indivizi, cu siguranta, prea insignifianti in fata aseitatii lui.

Postat

Ar fi un gest necugetat din partea lui, in contradictie cu ceea ce a aratat pana acum.

Consider ca poseda resursele necesare, atat intelectuale, cat si spirituale, pentru a nu fi tras in jos de observatiile, poate prea indraznete, unor indivizi, cu siguranta, prea insignifianti in fata aseitatii lui.

Ce tot vorbiti acolo ca nu mai inteleg nimic .Gata bre m-ati laudat destul .Ho

Vizitator
Postat

Problema e alta Nobele.

Fet(w)e arogante,care cred, după ce au citit niște cărți,au făcut ceva școală-cam degeaba,ca vezi la ce-și foloseste educația,atacând oamenii în demnitate(uitând intenționat ca e și imoral și ilegal) fără scrupule,nefiind cu nimic mai presus de criminalii de război-în esență fac același lucru-și de toți nenorocitii umanității care se cred superiori.

Ăștia prea-educați,care nu au înțeles absolut nimic din toate citelile lor,au ținut locul altuia în școală, și au și mâncat degeaba atâția ani.

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.