Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2017 Partajează Postat Iunie 28, 2017 Eu cre ca tu nu stii cu cine vorbesti. Imi poti spune Geea.Dar stai numa ca iarasi vine miski si ma face paranoica verde in fata sa mor de ciuda. E asa confuz in terminolgii ca parca-i SorinaDa Mamă Geea. Cam nimfoman Uranus,nu?Noroc cu "micul Cronos " Link spre comentariu
fatwa against miskin Reputație: 28 Postat Iunie 28, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2017 Prefer sa te trag pe tine de păr Ți-ai luat ruj?Bine, tantrule.Continua. Link spre comentariu
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 28, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Partajează Postat Iunie 28, 2017 Da Mamă Geea.Cam nimfoman Uranus,nu?Noroc cu "micul Cronos " M-am razgandit. Is Bendis acu.Pe asta nu o stii tu neam ) Link spre comentariu
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 28, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Partajează Postat Iunie 28, 2017 mki hai sa ne paruim putin, vrei?am chef de palmuire asa casual si lejera.Ca intre domn si domnita. Eu iti trag o palma si un dos, tu imi arunci bastista apretatata in ata ca sa te razbuni )Primesti? Link spre comentariu
fatwa against miskin Reputație: 28 Postat Iunie 28, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2017 Dialogul astora doi imi aduce minte de o scena dintr-un film, nu mai retin care, unde doua dintre personaje afla ca sunt mari fani ai Lord of the Rings(parca) si incep sa vorbeasca "pasareasca". Edit. Link spre comentariu
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 28, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Partajează Postat Iunie 28, 2017 Dialogul astora doi imi aduce minte de o scena dintr-un film, nu mai retin care, unde doua dintre personaje afla ca sunt mari fani ai Lord of the Rings(parca) si incep sa vorbeasca "pasareasca".Ci taci si raspunde numai provocarii la duel. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2017 Partajează Postat Iunie 28, 2017 Bine, tantrule.Continua.Ca sa fiu ON,zicea "ainshtain" ca știința trebuie folosită pentru evoluția umanității, nu pentru făcut bombe.Bine,ceva de genul.La fel și cu Educatia e.E periculos sa educi pe nepotriviți.Folosesc educația sa facă bombe.Ring a Bell?Am zis sa fiu puțin serios.Acum o sa ma întorc sa te torturez. Pana o sa cedezi și o sa admiți superioritatea mea.Te fac simplu,pur și simplu. L-ai căutat pe Dracu.Here i am! 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2017 Partajează Postat Iunie 28, 2017 M-am razgandit. Is Bendis acu.Pe asta nu o stii tu neam )Am nevoie sa știu? Link spre comentariu
fatwa against miskin Reputație: 28 Postat Iunie 28, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2017 Ca sa fiu ON,zicea "ainshtain" ca știința trebuie folosită pentru evoluția umanității, nu pentru făcut bombe.Bine,ceva de genul.La fel și cu Educatia e.E periculos sa educi pe nepotriviți.Folosesc educația sa facă bombe.Ring a Bell?Am zis sa fiu puțin serios.Acum o sa ma întorc sa te torturez. Pana o sa cedezi și o sa admiți superioritatea mea.Te fac simplu,pur și simplu. L-ai căutat pe Dracu.Here i am! Asa e, Smeagole.Esti superior.Tie insuti. 1 Link spre comentariu
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 28, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Partajează Postat Iunie 28, 2017 Am nevoie sa știu? Pai da. E una din cele mai legate zeita din toate culturile politeiste cu ale vrajitoriei. Cum ar veni nici nu tre sa zic nimic gandesc magie si te imbarligUnde pui ca-i zeita locala nu e de la greci si romani. Avem si noi ceva spiritual furat de greci si romani de la traci, ceea ce este demn de stiut Link spre comentariu
fatwa against miskin Reputație: 28 Postat Iunie 28, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2017 Link spre comentariu
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 28, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Partajează Postat Iunie 28, 2017 U should speak o geeks? Nu ti-as fi rusine soarece de biblioteca? Dupa ce ai citit toate cartiile din ea, ca sa fii in comuniune completa cu lectura, sa faca parte dn tine, le-ai rost cotor cu cotor ca ultima rozatoareCe imi place cand esti soricelul meu si te invart intre labutele mele feline ? ) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2017 Partajează Postat Iunie 28, 2017 Pai da. E una din cele mai legate zeita din toate culturile politeiste cu ale vrajitoriei. Cum ar veni nici nu tre sa zic nimic gandesc magie si te imbarligUnde pui ca-i zeita locala nu e de la greci si romani. Avem si noi ceva spiritual furat de greci si romani de la traci, ceea ce este demn de stiut Ia vezi tu ce le-am făcut eu zeilor.Cauta pe YT Lucifer vs GodsE episodul Hammer of The Gods,Supernatural Link spre comentariu
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 28, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Partajează Postat Iunie 28, 2017 Ia vezi tu ce le-am făcut eu zeilor.Cauta pe YT Lucifer vs GodsE episodul Hammer of The Gods,SupernaturalCiteste carti bre chucky, lasa-te de seriale nebunule Link spre comentariu
fatwa against miskin Reputație: 28 Postat Iunie 28, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2017 Mai ramane sa apara Melissande din Game of Thrones si unul dintre dragoni. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2017 Partajează Postat Iunie 28, 2017 Asa e, Smeagole.Esti superior.Tie insuti.Sa vedem cum merge mai departeTu-Bla Bla Bla,Bla Bla BlaEu-câteva replici și gif-uri de sari ca arsConcluziaU still ma bitch!Împacă-te cu ideea. 3 Link spre comentariu
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 28, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Partajează Postat Iunie 28, 2017 Mai ramane sa apara Melissande din Game of Thrones si unul dintre dragoni.Nu mai manca cartea pe paine ca pe marmelada ca faci indigestie nebunule Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2017 Partajează Postat Iunie 28, 2017 Citeste carti bre chucky, lasa-te de seriale nebunuleChuck "walked " Link spre comentariu
fatwa against miskin Reputație: 28 Postat Iunie 28, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2017 Sa vedem cum merge mai departeTu-Bla Bla Bla,Bla Bla BlaEu-câteva replici și gif-uri de sari ca arsConcluziaU still ma bitch!Împacă-te cu ideea. Nu mai manca cartea pe paine ca pe marmelada ca faci indigestie nebunule Sper sa fiti debransati de la reteaua Matrix. Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 28, 2017 Sa vezi ce o sa curga cu citate preferate dupa ce vor lua ban Rozeta & Miskin. 7 6 Link spre comentariu
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 28, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Partajează Postat Iunie 28, 2017 Sper sa fiti debransati de la reteaua Matrix.Pentru ce aceasta vorba?Ti-ai amintit ca ai ramas fara pastila albastra? Link spre comentariu
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 28, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Partajează Postat Iunie 28, 2017 Miski de ce esti najpet si ai fugit fara sa te mai joci cu mine?Nu iti place sa fii harjoit? Am fost doar jucausa si dulceata, de ce dispari ca magaru in ceata uratule Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2017 Partajează Postat Iunie 28, 2017 Sper sa fiti debransati de la reteaua Matrix.HoooooN-o lua prea personalMai acceleratN-am nimic cu tine.Dacă te-a mâncat în cur,scarpină -te acum. Candidezi serios pentru postul de jucăria preferată. A mea Apropo de debranșareDe câte ori te-a debranșat Motanu'? Fără număr! 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2017 Partajează Postat Iunie 28, 2017 Miski de ce esti najpet si ai fugit fara sa te mai joci cu mine?Nu iti place sa fii harjoit? Am fost doar jucausa si dulceata, de ce dispari ca magaru in ceata uratuleNu poate. Link spre comentariu
fatwa against miskin Reputație: 28 Postat Iunie 28, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2017 HoooooN-o lua prea personalMai acceleratN-am nimic cu tine.Dacă te-a mâncat în cur,scarpină -te acum. Candidezi serios pentru postul de jucăria preferată. A mea Apropo de debranșareDe câte ori te-a debranșat Motanu'? Fără număr!Matrix nu este nimfomane.com Baga un gif, Smeagole. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum