Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2017 Postat Iunie 28, 2017 Pai da. E una din cele mai legate zeita din toate culturile politeiste cu ale vrajitoriei. Cum ar veni nici nu tre sa zic nimic gandesc magie si te imbarligUnde pui ca-i zeita locala nu e de la greci si romani. Avem si noi ceva spiritual furat de greci si romani de la traci, ceea ce este demn de stiut https://oceanospotamos.files.wordpress.com/2009/01/bendis.gif?w=500 1
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 28, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iunie 28, 2017 Nu poate.tot ce am inteles din atitudinea acestui copchil nebun care vrea sa para un jongleor machiavelic ca nu ii place ca femeia sa se aseze deasupra
fatwa against miskin Reputație: 28 Postat Iunie 28, 2017 Autor Postat Iunie 28, 2017 Aia doi albastri din Avatar au scapat.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2017 Postat Iunie 28, 2017 Matrix nu este nimfomane.com Baga un gif, Smeagole. Nu te mai chinui singur.Ma ocup eu de asta tot ce am inteles din atitudinea acestui copchil nebun care vrea sa para un jongleor machiavelic ca nu ii place ca femeia sa se aseze deasupra Jongleor machiavelic...copchil nebun...Ce frumos vorbești de el.Ești o drăguță! 2
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 28, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iunie 28, 2017 Aia doi albastri din Avatar au scapat.Taci ca in loc sa te calaresc ca la rodeo, te apuc de coarne si te infig in pumnal ca un toreadoroleeeparca ar merge un burger bun acuma.hmmm lume hai sa-l taiem, feliem si perpelim pe mishi la foc mic.vreau sa manc bucata din carnita lui.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2017 Postat Iunie 28, 2017 Taci ca in loc sa te calaresc ca la rodeo, te apuc de coarne si te infig in pumnal ca un toreadoroleeeparca ar merge un burger bun acuma.hmmm lume hai sa-l taiem, feliem si perpelim pe mishi la foc mic.vreau sa manc bucata din carnita lui.Te îmbolnăvești de miskinita Renunță Ramai la burger.
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 28, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iunie 28, 2017 Nu te mai chinui singur.Ma ocup eu de asta Jongleor machiavelic...copchil nebun...Ce frumos vorbești de el.Ești o drăguță!Eram ironica,dar el nu stie de astea si se simte probabil flatat.El stie sarcasmul care este mai grosolan si var bun cu manie, frustrarea, agresivitatea,ranchiuna.Finescuri precum ironia ii scapa cu desavarsire, desi ca o doamna veritabila i-am exemplificat ca la copii mici de la gradi. Tu sarcasm. thecat ironieCat o sa ma urasca pentru replica asta )
fatwa against miskin Reputație: 28 Postat Iunie 28, 2017 Autor Postat Iunie 28, 2017 chuck ciuguleste la trollescoviculos-trollescoviculos ciuguleste la ciori-RozKendra ciuguleste la ?-chuck ciuguleste la RozKendra-avatar.
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 28, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iunie 28, 2017 chuck ciuguleste la trollescoviculos-trollescoviculos ciuguleste la ciori-RozKendra ciuguleste la ?-chuck ciuguleste la RozKendra-avatar.Esti slab azi. Ti-am dat in toate organele vitale, te-am tarat de par prin tot dgul si acu capul tot sta pe peretelemeu parca ai fi un cerb trofeu.Manca ceva, ia niste vitamine! PAri o jucarie de cauciuc in gura unei mini pitbulite.PAi e voie sa apari asa anemic? Cum vindem bilete la spectacol daca tu aproape de ko cum incepem?Nu ma intrista
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2017 Postat Iunie 28, 2017 Esti slab azi. Ti-am dat in toate organele vitale, te-am tarat de par prin tot dgul si acu capul tot sta pe peretelemeu parca ai fi un cerb trofeu.Manca ceva, ia niste vitamine! PAri o jucarie de cauciuc in gura unei mini pitbulite.PAi e voie sa apari asa anemic? Cum vindem bilete la spectacol daca tu aproape de ko cum incepem?Nu ma intrista Nu este adevaratul miskin. E doar un epigon. Nu vezi diferentele?
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 28, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iunie 28, 2017 Nu este adevaratul miskin. E doar un epigon. Nu vezi diferentele? E poligon de-a dreptul Am avut si eu cateva indeoieli la ultimele 2 conturi, dar el este.Mi-a dat vreo doua dume despre mine pe care mishi le avea acu http://static.businessinsider.com/image/4ff17a4eeab8eac661000002-400-300/the-fourier-transform.jpg conturi 1
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2017 Postat Iunie 28, 2017 E poligon de-a dreptul Am avut si eu cateva indeoieli la ultimele 2 conturi, dar el este.Mi-a dat vreo doua dume despre mine pe care mishi le avea acu http://static.businessinsider.com/image/4ff17a4eeab8eac661000002-400-300/the-fourier-transform.jpg conturi Sunt chestiuni spuse tocmai ca sa il faca credibil. Nu este el.
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Iunie 28, 2017 Cred ca te inseli. Din nou.
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 28, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iunie 28, 2017 Sunt chestiuni spuse tocmai ca sa il faca credibil. Nu este el. El este.Eu nu mai citesc useru, simt useru.Inainte de spam desi il adulmec din bara . Cu cont nou si zero postari, ix inainte sa inceapa.Tu iti dai seama ce inseamna asta? Ca am ajuns o fiinta bolnava si tre sa dispar pe termen lun asapSimturi,simturi. Intuitie bla bla,dar asa lucruri nu-s normale
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 28, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iunie 28, 2017 Cred ca te inseli. Din nou. care bre ca te-ai amestecat intre 2 muieri?
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Iunie 28, 2017 Ştie ea care.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2017 Postat Iunie 28, 2017 chuck ciuguleste la trollescoviculos-trollescoviculos ciuguleste la ciori-RozKendra ciuguleste la ?-chuck ciuguleste la RozKendra-avatar.E pauză pentru reclame.Lasă lumea sa bea ceva,sa se pise. Tu nu,ca te pisi pe tine,deci poți sa rămâi. 2
marta m Reputație: -4591 Postat Iunie 28, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Iunie 28, 2017 ce este , este , ce nu este , nu este , asta este
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 28, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iunie 28, 2017 E pauză pentru reclame.Lasă lumea sa bea ceva,sa se pise.Tu nu,ca te pisi pe tine,deci poți sa rămâi. Eu am fost la furat de corcoduse )Am proitat de zapuseala si ca nu e lume pe afara si am sarit parleaju la cateva blocuri mai incolo. Imi plac de mor astea acre si necoapte, la piata gasesti doar de alea dulci si nu-mi face placere )Nu era nimeni,dar sper ca nu m-a vazut nimeni pe ggeam sa ma inure sa imi rup gatu ca m-am impiedicat de o bordura la intoarcere:))
obsedatul Reputație: -2024 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Iunie 28, 2017 Sunt smecher, le pun poze cu "vesela", burta mea n-are geam ca sa ma verifice. m(u)iskin, un ratat pierdut in lume 2
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 28, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iunie 28, 2017 Sunt smecher, le pun poze cu "vesela", burta mea n-are geam ca sa ma verifice. m(u)iskin, un ratat pierdut in lume Dios mio e prima data cand te vad rautaciosasa ceva
obsedatul Reputație: -2024 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Iunie 28, 2017 S-a luat de un prieten... 1
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 28, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iunie 28, 2017 S-a luat de un prieten... De Rafi?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2017 Postat Iunie 28, 2017 Eu am fost la furat de corcoduse )Am proitat de zapuseala si ca nu e lume pe afara si am sarit parleaju la cateva blocuri mai incolo. Imi plac de mor astea acre si necoapte, la piata gasesti doar de alea dulci si nu-mi face placere )Nu era nimeni,dar sper ca nu m-a vazut nimeni pe ggeam sa ma inure sa imi rup gatu ca m-am impiedicat de o bordura la intoarcere:))Am și eu doi corcodusi și un cireș în grădină. A pus nevasta-mea monopol pe ei.Un corcodus încă mai are destul material. Sa nu uit-am și o cușcă de câini goală. E la umbră.
fatwa against miskin Reputație: 28 Postat Iunie 28, 2017 Autor Postat Iunie 28, 2017 Ceacanau' la nevoie se cunoste.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum