nobel Reputație: 5960 Postat Iunie 29, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Iunie 29, 2017 Tu te însori doar ca să ai permanent ceva gratis de futut? Dacă futaiul e tot ce te leagă de nevastă, răspunsul e clar. N-ai nevoie. Asta ai inteles din ceea ce am scris?AM scris chiar opusul a ceea ce ai tras tu concluzia
dan pulea Reputație: 54 Postat Iunie 29, 2017 Oras:..... Oras:..... Autor Postat Iunie 29, 2017 Bișon maltez, musai ac. asta'i la modă 1
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 29, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 29, 2017 ac. asta'i la modă buldog francez ... tre sa te conformezi ai nevoie de o lesa )
doamnax Reputație: 802 Postat Iunie 30, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Iunie 30, 2017 .....du te, ia obE-uri ,s-a terminat hârtia ,nu mai sunt prezervative,umple sifoanele ....ca mananci dupa pizda mea! Î i iei si câine , cat esti ocupată sa nu se plictiseasca!deci din ditamai rechinoiul,ajunge un catelus cu lesa.in mod normal un iubi intretinut,asta ar trebui sa faca.el trebuie sa stie ca o buna gospodina,toate rosturile casei si a familiei.
doamnax Reputație: 802 Postat Iunie 30, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Iunie 30, 2017 Foarte adevarat. Se stie ca nu se poate intemeia casatoria e sex . De sotie te leaga o legatura spirituala , o compatibilitate, complementaritate a mintii sufletului , e ceva profund nu doar atractie fizica.Eu de aceea inca nu m-am insurat si nici nu ma insor daca nu gasesc o partenera pentru suflet . N-are nici un rost.esti un sensibil.sper sa-ti gasesti perechea 4 3
geoweb35 Reputație: 4 Postat Iunie 30, 2017 Telefon: twitter geoweb35 Oras:Romania,Spania Telefon: twitter geoweb35 Oras:Romania,Spania Postat Iunie 30, 2017 sa nu dea de banuit,sub acoperire
vanessa31 Reputație: -447 Postat Iulie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 3, 2017 Asta ai inteles din ceea ce am scris?AM scris chiar opusul a ceea ce ai tras tu concluzia Nu mă adresam ție, ci la modul general. Pricepui, pricepui.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum