Sari la conținut

solicit stergerea contului . multumesc.

Postări Recomandate

• Oras:Rond Alba Iulia
  • Oras:Rond Alba Iulia
Postat

I-am scris lui @pisicutz sa il stearga. Am ajuns la concluzia ca forumul asta imi face prea mult rau. Il dau dracului instantaneu. 

Ti-am mai zis eu ;)

Defapt tu trebuie sa renunti la a mai avea vreo legatura de orice fel cu prostituatele si cu lumea lor

• Like 4
  • Minus 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Da-l naibii de cont . Daca astepti dupa pisoi imbatranesti aici.

Nu mai intra si ocupa-te de familia ta. Refa-ti viata frumos si sanatos

Te pup

Asta o sa si fac. Mi-am gasit altceva de facut. Ma rog, M-am apucat sa scriu, in principal poezii. Nu sunt ele cine stie ce, dar nici rau nu suna si am facut o pagina pe Facebook unde am inceput sa le public. Am descoperit ca lumea poate fi total altfel, decat ce e pe aici. Intre noi fie vorba, este un rahat de lume aici. Chiar si clientii tot o dau dupa cires ca este o distractie. Nu mai este de mult distractie asta, ci un mod de viata.  Pur si simplu este o lume unica in felul eu, nestiind sa mai fie o comunitate de genul asta in alta parte, numai ca lumea asta nu e prea ok. 

• Like 3
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Ti-am mai zis eu ;)

Defapt tu trebuie sa renunti la a mai avea vreo legatura de orice fel cu prostituatele si cu lumea lor

Matale cand renunti  ? :laugh2 

• Like 8
  • Minus 14
Vizitator
Reputație: 0
Postat

fi* în pwla mea. :)

:(

• Like 2
Vizitator deliaro
Reputație: 0
Postat

Nu-mi mai trebuie ...

ești un must see and have...știi ce zic :) așa că ... dacă ai in continuare dorința/plăcerea să ne cunoaștem...be my guest :) o săptămână frumoasă să ai ;)
  • Like 3
  • Oras:whatever
Postat

Asta o sa si fac. Mi-am gasit altceva de facut. Ma rog, M-am apucat sa scriu, in principal poezii. Nu sunt ele cine stie ce, dar nici rau nu suna si am facut o pagina pe Facebook unde am inceput sa le public. Am descoperit ca lumea poate fi total altfel, decat ce e pe aici. Intre noi fie vorba, este un rahat de lume aici. Chiar si clientii tot o dau dupa cires ca este o distractie. Nu mai este de mult distractie asta, ci un mod de viata.  Pur si simplu este o lume unica in felul eu, nestiind sa mai fie o comunitate de genul asta in alta parte, numai ca lumea asta nu e prea ok. 

Ma bucur. Stii uite petrece si mai mult timp cu sotia,cu copilu, mergeti la inghetata, la suc, ia-i in brate spune-le ca-i ubesti. Sa vezi ce am patit eu, ma suna mama ieri si tzaca tzaca indrugam noi acolo ,ii zic ca o iubesc si ea saraca ma intreaba chiar ma iubesti. nu intelegeam eu ce este asa mirata, dupa mi-am dat seama ca nu imi amintesc cand am zis ultima data proprei mame un simplu te iubesc. m-am simtit oribil, ultimu om.

Sa iti mai spun altceva. Satula de tot felul de tehnici de renuntare la umat, chiar cautam naibii ceva bun. Adica am incercat de toate,cea mai rea varianta fiind mizeria aceea de Nicorette care imi dadea dureri groaznice de stomac si eu nu am vreodata probleme cu stomacul. Ce dragut nu mai fumezi,alegi ulcer! Eectiv ma roadea si chinuia.

Pana cand intr-o zi chiar am dat de un sat bun. Zicea asa : Nu trebuie sa iti propui de maine/de luni ma las de fumat, De cate ori simti nevoia sa aprinzi una te opresti te duci in un loc lnistit, iti controlezi agitatia si iti zici calm: Este suicient sa nu fumez ACEASTA tigara,nu sa ma las de maine. Evident repeti gestul de cate ori simti nevoia de o tigara.

Logic ca a mers si m-am simtit mai putin frustrata decat multe alte incercari, dar am ajuns la concluzia ca nu vreau eu si punct.

Asa si tu. Cum apuci moussu curios sa te loghezi iti zici tie insuti ca e suficient sa nu te loghezi data aia. In schimb te poti redirectiona catre poezii ca ai zis sa iti place, un sudoku rapid, un rebus, bagi10-20 abdomene,etc etc,dar imediat cand simti nevoia. Substitueti logarile cu altceva

Si deasupra ai primit un sfat excelent. Tie contactul cu prostituate de orice fel amiceste sau tavaleala iti este nociv. Inchide acea usa definitiv :)

Postat

Si da, lumea asta nu este de loc ok oricine ai fi :)

Nu mai zic nimic ca am eu insami discutia asta de atatea luni ca sunt prea acrita de ea

@Pisicuts ai putea face un gest frumos si macar contracost sa stergi acest cont la cerere,daca altfel nu vrei.

Este totusi un caz aparte, cu o persoana de bun simt care si-a platit mereu abomentul si se poate face o exceptie pt simplu fapt ca a lasat prea multe detalii despre viata sa personala si alte detalii de identificare.

In principiu sunt o forma sau alta orice greseala ar trebuie sa poata fi remediata si sa nu aiba caracter permanent.

• Like 1
Postat

Nu imi pun mintea cu tine ca esti mai fetita ca mine si te fac sa plangi

Mai femeie , 

îmi pot pune coaiele pe tastatură oricând am chef. fiindcă le am.
le-am căpătat în anii de școală apoi muncind... scuip , schimb roata de la mașină ,  
înjur ca un birjar, ma pis din picioare .  dar , aleg să scriu ca un gentleman.
fiindcă pot. Am coaie și mă ajut de ele selectiv, când trebuie și când vreau, 
dacă mă pune cineva la colț pe nedrept, atunci îmi scot pula și bat cu ea de masă.

e mai bine ? va satisface genul asta de limbaj ? Va inspira ... barbatie ? 

Late edit : 

I-mi cer scuze pentru iesire ... dadeam cu aspiratorul si m-a apucat asa o prosteala ... 
ma duc sa termin de aspirat covorul , apoi fac si piata , vreau sa gatesc o ciorba de perisoare ... 
  • Like 13
  • Minus 6
Postat

Mai femeie , 

le-am căpătat în anii de școală apoi muncind... scuip , schimb roata de la mașină ,  
înjur ca un birjar, ma pis din picioare .  dar , aleg să scriu ca un gentleman.
fiindcă pot. Am coaie și mă ajut de ele selectiv, când trebuie și când vreau, 
dacă mă pune cineva la colț pe nedrept, atunci îmi scot pula și bat cu ea de masă.

e mai bine ? va satisface genul asta de limbaj ? Va inspira ... barbatie ? 

Late edit : 

I-mi cer scuze pentru iesire ... dadeam cu aspiratorul si m-a apucat asa o prosteala ... 
ma duc sa termin de aspirat covorul , apoi fac si piata , vreau sa gatesc o ciorba de perisoare ... 

Ohh da mai taci odata ca nu ai tu glume de astea cu mine.

Enervant esti tare, vezi-ti de smotru si lasa-ma pe mine.

Abia ai facut cateva postari. Nu ai ce sterge la cont. Nu il mai vrei dispari. si incetezi sa folosesti siteul. Vrei sa stai, ramai. Ce atata gargara obosita?

Da mai ia-ti nabii viteza ca nu esti  curva cu zeci de poze, topice sau scandaluri sa fii expus cumva si sa te tot zbati pe uscatat de nebun

Nu ma mai cita, vorbeste cu cui ii pasa....

Postat

poti sa canti si la pian cu ele ?

sunt doar curioasa la ce-ti folosesc in afara de a le aseza unde vrei tu ...in rest... sa ai spor la tot ce ti-ai propus :D

• Like 1
  • Minus 2
Postat

poti sa canti si la pian cu ele ?

sunt doar curioasa la ce-ti folosesc in afara de a le aseza unde vrei tu ...in rest... sa ai spor la tot ce ti-ai propus :D

Nu auzi ca crapa si mese cu cucu? :))

Postat

:jackass  doar da cu ea in masa nu si sparge =))

:)))

Il iert da-l incolo ca e mic si nu stie ce zice

Asta daca-mi trimite o caserola de ciorba de perisoare ca e una din preferatele mele.

Daca nu e buna ii feliez cucu ca pe zucchini :))

Postat

:)))

Il iert da-l incolo ca e mic si nu stie ce zice

Asta daca-mi trimite o caserola de ciorba de perisoare ca e una din preferatele mele.

Daca nu e buna ii feliez cucu ca pe zucchini :))

cat de induratoare ai devenit =))) ... cand e vb de mancare =)))

daca primesti caserola sa nu uiti sa folosesti babetica  :P

• Like 1
  • Minus 2
Postat

cat de induratoare ai devenit =))) ... cand e vb de mancare =)))

daca primesti caserola sa nu uiti sa folosesti babetica  :P

Daca mi-a facut pofta :))

E prea cald sa ma apuc de fierturi eu insami. 

Postat

Corect gramatical poti scrie sau nu se merita, fiind gentleman... retine: IMI nu I-MI

Hait ... s-avem pardon !!! Absolut corect . 

P.S. 

Fara citat , ca iar se supara si de data asta nu ma mai iarta !!! 

Ati facut front comun mai fetelor ? Hai sa facem pace , ca nu iese nimeni in castig ... daca nu-mi iese ciorba , tu esti de vina Rozico !!!

Ca mai facut sa-mi pierd concentrarea ... sa fiu chinez daca nu te pun pe lista la tinta numarul 3 !!! 

cheers. 

• Like 7
  • Minus 6
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Hait ... s-avem pardon !!! Absolut corect . 

P.S. 

Fara citat , ca iar se supara si de data asta nu ma mai iarta !!! 

Ati facut front comun mai fetelor ? Hai sa facem pace , ca nu iese nimeni in castig ... daca nu-mi iese ciorba , tu esti de vina Rozico !!!

Ca mai facut sa-mi pierd concentrarea ... sa fiu chinez daca nu te pun pe lista la tinta numarul 3 !!! 

cheers.

Cum mai e pe la arap? Tot pustiu?

• Like 1
  • Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.