anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 30, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 30, 2017 Mai @annona ce iti place tie sa spui ceva ca sa ai ce spune. Pe bune acum. In mod normal orice sistem iti permite sa stergi userul. Hai sa spui si tu ceva ca sa spui. Daca erai tu in locul meu si o blocau unii cu masina in trafic pe sotia ta, mai spuneai asta? bubutza, mai, cand am constatat ca nu imi pot sterge contul pe care l-am facut aici din prostie,, am zis "wtf, ce mi se poate intampla?". Am platit pentru prostia si comoditatea ca nu am citit Regulamentul. ,Deci nu e singurul.Dar pentru ca sunt o persoana matura, suport consecintele actelor mele. Daca eram eu barbat si imi ramanea nevasta blocata in trafic(din prostie).... sa moara 3 vecini daca nu o lasam acolo sa se descurce ) 2
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Iunie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 30, 2017 bubutza, mai, cand am constatat ca nu imi pot sterge contul pe care l-am facut aici din prostie,, am zis "wtf, ce mi se poate intampla?". Am platit pentru prostia si comoditatea ca nu am citit Regulamentul. ,Deci nu e singurul.Dar pentru ca sunt o persoana matura, suport consecintele actelor mele. Daca eram eu barbat si imi ramanea nevasta blocata in trafic(din prostie).... sa moara 3 vecini daca nu o lasam acolo sa se descurce ) E... nu asa simplu. Faptul ca au blocat-o unii in trafic are legatura cu site-ul si cred ca stiu si cu cine. Deja ... asta nu mai e ok sa implici si persoane care nu legatura directa e cam.... Mai era si copilul in masina.
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 30, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 30, 2017 Am o solutie Propun supunerea la vot ca sa i se stearga contul userului KATRAN si in urma acestor voturi, motanul sa se conformeze Doar daca intre timp, domnul Katran sa nu se fi razgandit , decizia e a lui pana nu e prea tarziu Ce zici, motane? Batem palma?
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 30, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 30, 2017 E... nu asa simplu. Faptul ca au blocat-o unii in trafic are legatura cu site-ul si cred ca stiu si cu cine. Deja ... asta nu mai e ok sa implici si persoane care nu legatura directa e cam.... Mai era si copilul in masina. atunci , bubutzule,daca eram nevasta-ta, te chemam, te lasam sa ma descurci tu dupa care, te asteptam si eu acasa ... SA NU TE AUD CA TE PLANGI !!!!!
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Iunie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 30, 2017 atunci , bubutzule,daca eram nevasta-ta, te chemam, te lasam sa ma descurci tu dupa care, te asteptam si eu acasa ... SA NU TE AUD CA TE PLANGI !!!!! E... tu crezi ca nu a trebuit sa explic. Ba da. Mi s-a si cerut sa iau o decizie. Ori ma tin de site-ul asta, dar adio ea, ori ... Dar nu iti imaginezi ca nu mi-a zis nimic?
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 30, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 30, 2017 E... tu crezi ca nu a trebuit sa explic. Ba da. Mi s-a si cerut sa iau o decizie. Ori ma tin de site-ul asta, dar adio ea, ori ... Dar nu iti imaginezi ca nu mi-a zis nimic? nu ne intereseaza, ai mai zis ... oricum ai scapat subtire
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Iunie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 30, 2017 nu ne intereseaza, ai mai zis ... oricum ai scapat subtire Sunt convins. Cum esti tu temperamentala, nu vreau sa stiu ce ai fi facut tu. dar nu prea pari genul sa nu faca nimic
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 30, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 30, 2017 Bubutz președinte 1 4
obsedatul Reputație: -2024 Postat Iunie 30, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Iunie 30, 2017 Mai bine prim-ministru, ar face echipa buna cu KJ... 1
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Iunie 30, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat Iunie 30, 2017 Bubutz președinte De bloc 2 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 30, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 30, 2017 Mai bine prim-ministru, ar face echipa buna cu KJ... Și dylanbuc vicepremier 1 4
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 30, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 30, 2017 Bubutz, face valuri...oleeeee
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 30, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 30, 2017 Daca tot a trebuit sa editez in urma postarii duble, mai stie cineva ceva de marean? Futacios_man s-a reincarnat sau a parasit forumul definitiv? Marean e ok, cu timpul stă uMpic mai rău... 4
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 30, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 30, 2017 Daca tot a trebuit sa editez in urma postarii duble, mai stie cineva ceva de marean? Futacios_man s-a reincarnat sau a parasit forumul definitiv? p.s de lord andriu, nu se știe nimic
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Iunie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 30, 2017 Ok. Sa zicem ca nu se sterge contul. Cum il faci invalid atunci?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 30, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 30, 2017 Ok. Sa zicem ca nu se sterge contul. Cum il faci invalid atunci? Schimbi adresa de mail
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Iunie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 30, 2017 Nu merge. AM incercat. Tot te poti loga.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 30, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 30, 2017 Nu merge. AM incercat. Tot te poti loga. O adresă de mail inexistentă, adicătelea unde să nu-ți vină link-ul de confirmare 4
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 30, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iunie 30, 2017 Ok. Sa zicem ca nu se sterge contul. Cum il faci invalid atunci?Ai si tu putina rab dare poate totusi iti va raspunde. Acuma doarmeSi mai trimite-i un pm in care sa explici ca acest cont ti-a adus tot soiul de amenintari ciudate in viata de zi cu zi si ar trebui sa te asculte.Doar l-am invatat sa faca lucruri bune, ca-l rasplateste karma, se aude in rai da??
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 30, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 30, 2017 se aude in rai da?? Doar în iad... ecoul 1 4
katran Reputație: 1093 Postat Iunie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 30, 2017 Am o solutie Propun supunerea la vot ca sa i se stearga contul userului KATRAN si in urma acestor voturi, motanul sa se conformeze Doar daca intre timp, domnul Katran sa nu se fi razgandit , decizia e a lui pana nu e prea tarziu M-am razgandit ... nu mai plec nicaieri , stau aici cu banditii ... Nu stiu ce problema are bubutz , am impresia ca e ceva in legatura cu nevasta ... nu vreau sa comentez situatia lui , nu ma priveste si nici n-ar fi corect ...Dar daca intr-adevar e vorba de sotie , pot doar sa ma consider norocos ... a mea , cand s-a prins cam pe unde frec eu pisoiul on-line , mi-a aruncat o privire foarte ... complicata ... o combinatie de dispret , amuzament , si superioritate ... apoi mi-a scrasnit o replica : Coaie , tu ai prea mult timp liber , nu-i asa ? Ce pot sa spun ... m-a cam luat cu frica de la lingurica ... nu mi-a interzis in mod expres accesul la site , nici nu mi-a facut scandal ... cine stie ce cloceste !!! 11 6
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 1, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iulie 1, 2017 M-am razgandit ... nu mai plec nicaieri , stau aici cu banditii ... Nu stiu ce problema are bubutz , am impresia ca e ceva in legatura cu nevasta ... nu vreau sa comentez situatia lui , nu ma priveste si nici n-ar fi corect ...Dar daca intr-adevar e vorba de sotie , pot doar sa ma consider norocos ... a mea , cand s-a prins cam pe unde frec eu pisoiul on-line , mi-a aruncat o privire foarte ... complicata ... o combinatie de dispret , amuzament , si superioritate ... apoi mi-a scrasnit o replica : Coaie , tu ai prea mult timp liber , nu-i asa ? Ce pot sa spun ... m-a cam luat cu frica de la lingurica ... nu mi-a interzis in mod expres accesul la site , nici nu mi-a facut scandal ... cine stie ce cloceste !!! nici nu vreau sa ma gandesc ce cloceste nevasta-ta =))) in rest, Cea mai intelept de proasta decizie de a ramane alaturi de aceasta comunitate....bagabonteala curata ) Bine ai ramas printre noi! 1 2
v-ships Reputație: 24 Postat Iulie 1, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Iulie 1, 2017 Ok. Sa zicem ca nu se sterge contul. Cum il faci invalid atunci? Gogule, mai bubix , sper ca nu te superi ca-ti zic asa, baga-ti pula si fa-i plangere penala(ai datele lui personale dezvaluite chiar de Miss Schizo Balaceanca), chiar nu este normal ceea ce face. Pe orice platforma de socializare indiferent cat de rahat ar fi, exista optiunea de stergere/disabling a contului. Auzi de zice foamea-n glanda nespalata, ca cica sa te simti si tu sa-i scapi niste bani ca sa-ti stearga contul, futa-va-n gatzi de muisti fomisti, unde pula mea se intampla asa ceva, varule baga-ti bai pula in amandoi, fute-i undeva cu protectia datelor, chiar daca tu singur si nesilit de nimeni ti le-ai dezvaluit de tembel cand multa lume printre care si eu ti-am zis inca de anul trecut sa nu o (mai) faci, este dreptul tau daca te-ai razgandit sa-ti protejezi datele personale. Bubix, este printre putinii useri pe care-i chiar apreciez, unicul clopotar , restul mijuri, per total nedepasind degetele de la mana de laba in 4 ani de zile de citit tone de rahat/aberatii aici, imi aduce aminte de prostiile tineretzii pe care le-am facut si eu cu anumite jeguri penale, auzi la ele, in mintea lor bolnava autointitulandu-se ex.corturi fugite/scapate din corturi. Plus ca este printre putinii care au mai si dat bani ca sa fie luati la misto aici. Miky, fi-ti-ar acoperisurile, hostelurile, parapanta, parasutele si gresia de ras, ai mare grija, you're next. BOSS, si mai vezi ca iubita asta a ta virtuala care sta zi si noapte visand la pula aia a ta mica( conform spuselor unei alte schizoido-paranoice etnobotaniste) inmuiata in sos de sarmale si mujdei ca sa i-o bati de bot, imi dadea inca de mai bine de juma de an in urma pe gimel datele tale personale care tot apar aici, drept razbunare ca i-ai banat faimosul cont, eu nici macar bagand-o in seama. Sa stii ca nici pe tine nu te pot banui ca te duce prea mult capul, cand ajungi sa te lauzi cu valoarea ta, firmele si datele tale personale unor demente virtuale ce tasteaza din balamuc, anyway banuiesc ca esti doar o mascota a celor care cu adevarat controleaza acest site, fapt de care, nici in pula nu ma doare. 2 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 1, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 1, 2017 M-am razgandit ... nu mai plec nicaieri , stau aici cu banditii ... E bine ca ti-ai revenit
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 1, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 1, 2017 Miky, fi-ti-ar acoperisurile, hostelurile, parapanta, parasutele si gresia de ras, ai mare grija, you're next. ii las ,bre , sa se agite ...ce poa' sa-mi faca , decat sa-mi suga cariciul Au incercat-o altii mai mari cu mine si la final ori au dat chix ori le-a parut rau PS: daca toti sunt ...si nu stiu cum sa procedeze , vin aici si se milogesc ptr. niste amarate de conturi , nu inseamna ca toti sunt la fel .Dar nu mai spun mai multe ...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum