rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 28, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iunie 28, 2017 Hait ... s-avem pardon !!! Absolut corect . P.S. Fara citat , ca iar se supara si de data asta nu ma mai iarta !!! Ati facut front comun mai fetelor ? Hai sa facem pace , ca nu iese nimeni in castig ... daca nu-mi iese ciorba , tu esti de vina Rozico !!!Ca mai facut sa-mi pierd concentrarea ... sa fiu chinez daca nu te pun pe lista la tinta numarul 3 !!! cheers. Ia stai asa ... daca esti tu asa nou pe aici cum imi spui tu mie Rozico?Asa apelative sunt totusi pt oameni cu ceva linii scrijelite pe perete pe aici.Spune repede care esti primu inainte de katran. Nu incerca sa ma pacalesti ca o sa imi dau seama.Si nu gresi ciorba ca te pun sa faci 2 oale sa trimiti si la Annona.Poate ii e si ei pofta
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 28, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iunie 28, 2017 Caci m-ai ... Scuze de corectari dar o fac din reflex, m-am bagat pe aria de Focsani incercand sa conving doi forumisti sa se jigneasca scriind corect si inca nu-mi ies din mana. Ca bine zici. La veselie poti tasta si cu picioarele, dar cand balacaresti musai sa fii ingrijit
katran Reputație: 1093 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 28, 2017 Cum mai e pe la arap? Tot pustiu?Tot ... e mai distractiv aici ...
crissu Reputație: 4142 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 28, 2017 ... dar , aleg să scriu ca un gentleman.fiindcă pot. Am coaie și mă ajut de ele selectiv, când trebuie și când vreau, dacă mă pune cineva la colț pe nedrept, atunci îmi scot pula și bat cu ea de masă.
obsedatul Reputație: -2024 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Iunie 28, 2017 Valkiriile au mai facut o victima... 1
katran Reputație: 1093 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 28, 2017 Caci m-ai ... Scuze de corectari dar o fac din reflex, m-am bagat pe aria de Focsani incercand sa conving doi forumisti sa se jigneasca scriind corect si inca nu-mi ies din mana. Domnule , aveti dreptate ... din nou . Singura mea scuza e ca tastam cu lingura de lemn intr-o mana si tigara in cealalta . O fi si de la caldura ... am terminat si berea ... total dezagreabil . 6 6
obsedatul Reputație: -2024 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Iunie 28, 2017 Lipsa de bere isi spune cuvantul, e scuzabil. Succes, stimate domn! 3
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Iunie 28, 2017 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Iunie 28, 2017 Domnule , aveti dreptate ... din nou . Singura mea scuza e ca tastam cu lingura de lemn intr-o mana si tigara in cealalta . O fi si de la caldura ... am terminat si berea ... total dezagreabil . Blasfemie!!! La temperaturi de peste 28 grădoaie la umbră, berea nu trebuie să lipsească! 1
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat Iunie 28, 2017 Mai exista "mod1" ?
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Iunie 28, 2017 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Iunie 28, 2017 Mai exista "mod1" ? Da. E tot pisicuts. Ca la început. 1 1
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 28, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 28, 2017 Si nu gresi ciorba ca te pun sa faci 2 oale sa trimiti si la Annona.Poate ii e si ei pofta Iti multumesc de grija ce mi-o porti dar nu trebuie sa chinui bietul om pentru mine, daca e cazul il chinui eu, nu sunt asa pofticioasa iar daca poftesc ceva, isi face mama singurica Tot ... e mai distractiv aici ... parca ai revenit la ganduri mai lumesti nu-i asa ca e misto aici ? ei , acum poti sa insisti in stergerea contului 1 2
katran Reputație: 1093 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 28, 2017 Rateu rasunator !!! Nici pisica nu s-a apropiat de laturile alea ... Oricum , n-am avut nici o sansa din start , cu valkiriile suflandu-mi in ceafa ... Daca familiarismul meu te-a deranjat , scuzele mele : A true gentleman is one that apologizes anyways, even though he has not offended a lady intentionally. 11 6
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2017 Postat Iunie 28, 2017 Rateu rasunator !!! Nici pisica nu s-a apropiat de laturile alea ... Oricum , n-am avut nici o sansa din start , cu valkiriile suflandu-mi in ceafa ... Daca familiarismul meu te-a deranjat , scuzele mele : A true gentleman is one that apologizes anyways, even though he has not offended a lady intentionally. Specia dumneavoastra este pe cale de disparitie..stimate domn..din pacate. A true gentleman = rara avis. 1 5
obsedatul Reputație: -2024 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Iunie 28, 2017 Las' ca va raman m(u)iskin si v-shiTs... 2
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 28, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iunie 28, 2017 Rateu rasunator !!! Nici pisica nu s-a apropiat de laturile alea ... Oricum , n-am avut nici o sansa din start , cu valkiriile suflandu-mi in ceafa ... Daca familiarismul meu te-a deranjat , scuzele mele : A true gentleman is one that apologizes anyways, even though he has not offended a lady intentionally. Imi place cu Rozica,da.S-a dus perisoara pe apa miercurii? Cum ar veni nu mai primesc nicio caserola
crissu Reputație: 4142 Postat Iunie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 29, 2017 ... e mai distractiv aici ...Tot e ceva...partea plina a paharului!
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2017 Postat Iunie 29, 2017 Specia dumneavoastra este pe cale de disparitie..stimate domn..din pacate. A true gentleman = rara avis.Da, sunt pe cale de disparitie. Ajuta-i sa supravietuiasca... Foloseste prezervativul! 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2017 Postat Iunie 29, 2017 Da, sunt pe cale de disparitie. Ajuta-i sa supravietuiasca... Foloseste prezervativul!da eu folosesc..subliniez eu. ca sa intelegi 1 5
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2017 Postat Iunie 29, 2017 Mai exista "mod1" ? tu in mod ești azi?
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Iunie 29, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat Iunie 29, 2017 tu in mod ești azi? _20170629_175742.JPGAm avut, dar nu m-a impresionat
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2017 Postat Iunie 29, 2017 Am avut, dar nu m-a impresionat cine nu te-a impresionat?
katran Reputație: 1093 Postat Iunie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 29, 2017 Buna seara , Abia am sosit de la job , dupa o tura de 12 ore ... este posibil sa aberez nitel , sunt daramat psihic si fizic ... berea aia rece de ieri s-a razbunat in mod parsiv , pantecaraia care m-a lovit a fost devastatoare ... Consider oportun sa lamuresc o chestie ... am o vaga inpresie ca sunt banuit de un lucru absolut dezgustator , si anume faptul ca as fi o " clona " . Din cate am inteles , definitia acestui termen ar fi : procedeul prin care o persoana creeaza multiple conturi de utilizator al forumului . Va marturisesc ca nu sunt capabil sa inteleg motivatia unei asemenea persoane ... cu exceptia schizofreniei ... si cu exceptia femeilor ( pe ele oricum am renuntat sa le inteleg , nu cred ca exista vreun mascul care ar putea sa pretinda contrariul ... din nou , cu exceptia schizofrenicilor . ) Nu sunt o clona . Nu sunt atat de las incat sa nu fiu capabil sa-mi asum atat greselile cat si victoriile . Vreti sa va repet tirada aia cu " coaiele pe tastatura " ? Ca nu sunt in stare acum sa clocesc altceva ... sunt obosit , catranit , si iar trebuie sa ma duc la baie ... OK , ajunge cu asta ... Si acum sa le luam pe rand : @adina,milf Doamna , ma coplesiti ... Vreau sa cred ca nu aveti dreptate . Pe forumul asta am observat destule persoane care corespund descrierii dvs. Eu ...sunt cel mai putin merituos in acest sens ... m-ati nimerit insa cu expresia " rara avis " . Stiti cum ma alintau prietenii din scoala ? ARIPEL !!! Va las pe dvs. sa deduceti de ce ... @rozkendra oficial Regret profund , stimata doamna ... in acealasi timp , sunt extrem de bucuros ca nu veti fi nevoita sa apelati la medicul gastroenterolog . @crissu Exista o doza sanatoasa de adevar in replica dvs. Este motivul principal pentru care continui sa bantui prin zona ... @deliaro Cred ca sunt complet depasit ... te rog sa-mi explici si mie ce este chestia aia din poza ... sper din tot sufletul ca nu e vreo jucarie erotica , ci un gadget electronic la moda . O seara buna sa aveti ...macar voi , ca eu nu mai am sanse ... P.S. @ colericul Domnule ... ma vad nevoit sa va solicit o favoare ... daca iar am torturat limba romana , va rog sa fiti indulgent ... de data asta . 10 6
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2017 Postat Iunie 29, 2017 da eu folosesc..subliniez eu. ca sa intelegiDa, te cred. Da' ce faci cu prezervativul? Il mesteci ca pe guma Turbo? Uite un anunt de-al tau. 3
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 29, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 29, 2017 Da, te cred. Da' ce faci cu prezervativul? Il mesteci ca pe guma Turbo? Uite un anunt de-al tau. Și tu nebun, te-ai pus să cauți pă net 1 4
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2017 Postat Iunie 29, 2017 @deliaro Cred ca sunt complet depasit ... te rog sa-mi explici si mie ce este chestia aia din poza ... sper din tot sufletul ca nu e vreo jucarie erotica , ci un gadget electronic la moda . Este un inel ce vibrează când îl pui pe pulă pui prezervativul pe pula Apoi inelul asta...și vibrează mișto pula in pizda 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum