Sari la conținut

0737451819 matura bbw

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Tipa este cea din primele poze.postate pe acest topic? Sau alta?

Da ceea din primele poze!
  • Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Joia trecuta am fost aici dar nu am avut timp de recenzie.

Locatia e langa "Tata si fiul" pe Mosilor.

Etaj "foarte superior", AC.

Tipa nu e matura. Mi-a spus ca are 27 de ani.

Aspect pentru BBW-8 - Tatele nu le-am vazut ca a stat cu sutienul pe ea. Cur flasc. Fast-fuck

Oral NP - 7 - De sculare

Normal - 7 - Doar capra, s-a dat cu ulei ca cica e stramta, nu am simtit mare lucru.... prezervative Love +

Igeina - 7, nu am simtit mirosuri dar avea flocii mari mari decat ai mei. Eu eram epilat de 4 zile. Inceput de par pe picioare. Nu a facut dus in prezenta mea. A sarit direct in chiloti.

A fost surpinsa cand am cerut prosop sa ma duc la dus. Am primit un prosop care mi-a lasat numai scame albe la pula, coaie si cur.

Cand am ajuns acasa am vazut ca aveam chilotii plini de scame albe. A trebuit sa fug in baie sa ii scutur si tocmai dupa sa ii bag in masina de spalat. Am scapat la milimetru.

Lenjeria e cea cu dungi colorate ( gen curcubeul gay) si nu stiu ce plm scrie pe ea. Plina de pete. Actiunea s-a desfasurat pe prosop ca nu am vrut sa stau lipit de copiii varsati pe acolo.

Tarif 70 fin/ 150 ora.

Nu mai revin!

Nu imi explic cum pula mea dati numai note de 10. Inseamna ca ati futut numai caini loviti de masina si transexuali drogati!

Apartamentul decomandat. La plecare statea una varsata pe canapea si raspundea la telefoane.

Postat

Nu gasesc la geo geo nimic

Pune nr ei de tel pe fb

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.