multsimulta Reputație: 262 Postat Noiembrie 16, 2012 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 16, 2012 ANUNTUL EI SUNA CAM ASA: BIANCA, o bruneta dulcica, ofer companie intima masaj erotic si relaxare d-lor la domiciliul meu. Locatie centrala, jacuzzi, free bar, atmosfera relaxanta si discretie totala. Mai am o colega. Pret 100 lei0727622822 poze afisate : , , iar acum pozele reale de pe tangasmix.com: , , Tariful de 100 ron pentru o finalizare, zona Universitatii, bloc cu jacuzzi doar la subsol!...Cand am intrebat de poze...A SPUS CA SUNT REALE SI DIN LOCATIE.Cand i-am spus de unde le-a furat si ale cui sunt..A INCEPUT SA INJURE SI A INCHIS. DE TRECUT LA TEPE si DE EVITAT.
multsimulta Reputație: 262 Postat Decembrie 3, 2012 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 3, 2012 Si-a schimbat anuntul si numarul de telefon...TEAPA CU POZELE ESTE ACEEASI!!. Anuntul suna cam asa:BIANCA, o bruneta dulcica ofer companie intima, masaj erotic si relaxare d-lor la domiciliul meu intr-o ambianta sublima. Central, jacuzzi, free bar, atmosfera relaxanta si discretie totala, P-ta Romana, 03 Dec 15:06 Iar noul numar de telefon este:0761703710 sau..cu puncte... 0761.703.710
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum