tituz Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2012 Oras:italia Oras:italia Postat Noiembrie 17, 2012 Stimati frati confutaciosi o printesa prin Verona dai prin apropiere . Multumesc mult si astept un raspuns
maxxx80 Reputație: 233 Postat Noiembrie 17, 2012 Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Postat Noiembrie 17, 2012 salutare tituz. incep prin a preciza ca nu am fost la nici una prin verona . eu stau in padova si ma delectez cu ce gasesc pe aici. imi este peste mana sa vin pana la verona chiar dac sunt doar vreo 80 km dar cand ai radarul acasa trebuie sa te descurci cum poti intr-un timp cat mai rezonabil. dar daca vrei iti propun sa intrii pe www.veronabakecaincontrii.com si acolo gasesti cu sutele. si mai sunt si alte site-uri dar deocamdata cauta acolo. suna si vezi ce iti propun. mie mi s-a parut interesanta asta Contatto telefonico: 3319211379 :::::::::::::STAMPA LE FOTO SONO IO REALE AL 100% ::::: BOCCA GOLOSA 28 ANNI + GRAN POMPINARAVIENI A FARTI UNA BELLA SCOPATA LE MIE FOTO SONO VERE AL 100% - SONO AUTENTICHE E SONO IO.... SE NON SONO IO VENITE ANCHE SOLO A VEDERE.------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------NON MI CHIEDERE COSA FACCIO PERCHE' TE LO DICO UNA SOLA VOLTA QUI:------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------1) PRELIMINARI DI BOCCA AL NATURALE COME PIACE A TE2) SE VUOI PUOI CHIEDERMI DI STARE IN GINOCCHIO A SUCCHIARE E SPINGERMI LA TESTA3) PUOI SCOPARMI A PECORINA FORTE...MI PIACE E HO VOGLIA CHE MI PRENDI CON PASSIONE4) PUOI SCOPARMI IN PIEDI OPPURE POSSO METTERMI SOPRA DI TE E PRENDERE IL TUO CAZZO ...------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------SONO PULITA...AMBIENTE RISERVATO e DI CLASSE...GIOVANE E ALLEGRA... banuiesc ca sti italiana.am incercat sa descarc pozele dar nu am reusit sper ca ti-am fost de ajutor daca mai ai nevoie de ceva sunt aici. salutare si tine-ma la curent
tituz Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2012 Oras:italia Oras:italia Autor Postat Noiembrie 17, 2012 Mersi mult pt sugestie si te tin la curent
tituz Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2012 Oras:italia Oras:italia Autor Postat Noiembrie 17, 2012 Stimate maxxx80 nu prea ma descurc cu italiana daca meai traduce tias fi recunoscator
Vizitator Cautatorul Reputație: 0 Postat Noiembrie 18, 2012 Postat Noiembrie 18, 2012 Si cu limba romana ai probleme... ai nevoie si pentru ea de translator?
maxxx80 Reputație: 233 Postat Noiembrie 18, 2012 Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Postat Noiembrie 18, 2012 salut tituz. am sa iti traduc in mare. spune ca este foarte buna la sexul oral pe care il face fara prez ca dac vrei poate sa se puna in genunchi in fata ta si sa iti faca un oral si daca vrei poti sa ii ti capul si sa o tragi inspre tine poti sa o pui capra sau din picioare.are 28 de ani. ti-am tradus aproximativ. salutare si tine-ma la curent
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum