Sari la conținut

Transexuala reala o vizita prin Sibiu ??

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti sect 1
Postat

Civilizata am fost tot timpul doar ca nus pt oricine. In niciun caz pt unu ca tine domnule Lustforlife. Oricum is prea scumpa pt bugetul tau asa ca stai acasa si fati laba ca is prea curva ca sa vii tu la mine. Anunțurile mele is destinate barbatilor nu unuia ca tine ca sa nu te denumesc cum am eu chef acum. Pup

Postat

Si apropo Lustforlife19 decat cu unu ca tine mai bine apelez la in dildo. Macar ala e bine facut si erect decat putza ta minuscula care se ascunde sub 120 de kilograme de burta. Asa ca decat sa comentezi prost la adresa mea mai bine uitate la kilogramele tale ca ținând cont ca este vara afara am impresia ca deja te-ai cam opărit la momite. O zi faina.

Vizitator florinflo7
Reputație: 0
Postat

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 nici o replica Lustforlife 19 ?

Postat

nici o replica Lustforlife 19 ?

Poate vrei sa iti bag si tie ceva in traista ca si de săracii si labari virtuali cum esti tu este forumul plin.

Vizitator florinflo7
Postat

Poate vrei sa iti bag si tie ceva in traista ca si de săracii si labari virtuali cum esti tu este forumul plin.

ha ha ha , esti prea sărac sa îmi bagi tu ceva in traista (sau strângi banii sa îți faci implant de par 😂😂😂) ptr laba am oameni , dar in nici un caz așa uratanie cum esti
  • Oras:Heaven
Postat

lasa flo e retarda in concluzie e cea mai nasoala tv/ts nu se merita sa ne batem capu cu asta ,fetito nu mai strica banii pe tren degeaba

Postat

Țigara si Flo nu am ce discuta cu retardatii forumului. Niste curve ucenice

Vizitator florinflo7
Postat

Èšigara si Flo nu am ce discuta cu retardatii forumului. Niste curve ucenice

stai liniștit ca nu mai pot sa dorm din cauza asta 😩😩😩
Postat

pisicutz,nu te supara tolerezi asa comportament?uni vorbesc frumos cu ea incercam sa o invatam cate ceva dar nu ai cu cine jigneste in stanga in dreapta ,nu e corect fata de ceilalti utilizatori

• Oras:Sibiu
Postat

se zice ca ai sida la cum arati, si la cat esti de slabuta,nu am nici o indoiala arati purtatoare hiv sincer,mai bine ca mine gras decat ca tine

Postat

Pentru ca nu am avut somn ,chiar acum vin de la duduia de mai sus.Sa trecem la fapte de altfel,ca de aia m-am inregistrat aici sa facem recenzii nu? :atm

E talent fata ...

Am ajuns de 3 zile  inapoi in Sibiu si dupa ce am condus ca un erou 270 de km,vreo 3 ore si 30 min  mi-am zis ca merit ceva frumos :)) .. asa ca am ajuns la tipa din poze, undeva in centrul orasului, apartament curat, toate conditiile.

M-a asteptat intr-o lenjerie neagra, in tandem cu parul si tenul mai inchis, super frumusica, am vrut sa o sarut direct, dar mi-a dat-o pe aia cu "nu fac french kiss", am contrat cu "..macar romanian kiss", dar n-am avut sorti de izbanda..ciudate unele transexuale.

Dupa "igienizare" m-a asezat pe "partea mea a patului", a inceput sa ma linga frumos pe oua si a trecut la oral protejat,(am asa un ghionion,ufff) se misca bine, alterneaza ritmul, te priveste in ochi si vrea sa interpreteze cum te simti, apoi mai adauga un nivel de intensitate ..

La sex isi doreste sa stea ea deasupra si daca se poate cu spatele, gen reverse cowgirl, sa isi dea ea placerea .. am mai trecut-o si pe ea pe spate, am transpirat amandoi, dar nu am reusit sa ma termin, asa ca m-a dat cu lubrifiant si m-a masat frumos pana cand s-a mutat inapoi pe pozitia de rever cowgirl si s-a stropit pe abdomen .. 

E de caterinca, mai crazy si are simtul umorului dezvoltat, daca stiam ca e asa, mai bine luam o sticla de sampanie si stateam la show peste noapte.

Bine bine, la plecare m-a pupat pe buze, dar tot nu asa cum mi-am dorit eu :))  

Note bune dar nu  la toate capitolele, stiti ca eu dau note de 8 pentru oral si anal protejat,dar de recomandat,insa!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...