petre441 Reputație: 513 Postat Februarie 12, 2018 Postat Februarie 12, 2018 Pentru ca nu am avut somn ,chiar acum vin de la duduia de mai sus.Sa trecem la fapte de altfel,ca de aia m-am inregistrat aici sa facem recenzii nu? :atmE talent fata ... Am ajuns de 3 zile inapoi in Sibiu si dupa ce am condus ca un erou 270 de km,vreo 3 ore si 30 min mi-am zis ca merit ceva frumos :)) .. asa ca am ajuns la tipa din poze, undeva in centrul orasului, apartament curat, toate conditiile. M-a asteptat intr-o lenjerie neagra, in tandem cu parul si tenul mai inchis, super frumusica, am vrut sa o sarut direct, dar mi-a dat-o pe aia cu "nu fac french kiss", am contrat cu "..macar romanian kiss", dar n-am avut sorti de izbanda..ciudate unele transexuale. Dupa "igienizare" m-a asezat pe "partea mea a patului", a inceput sa ma linga frumos pe oua si a trecut la oral protejat,(am asa un ghionion,ufff) se misca bine, alterneaza ritmul, te priveste in ochi si vrea sa interpreteze cum te simti, apoi mai adauga un nivel de intensitate .. La sex isi doreste sa stea ea deasupra si daca se poate cu spatele, gen reverse cowgirl, sa isi dea ea placerea .. am mai trecut-o si pe ea pe spate, am transpirat amandoi, dar nu am reusit sa ma termin, asa ca m-a dat cu lubrifiant si m-a masat frumos pana cand s-a mutat inapoi pe pozitia de rever cowgirl si s-a stropit pe abdomen .. E de caterinca, mai crazy si are simtul umorului dezvoltat, daca stiam ca e asa, mai bine luam o sticla de sampanie si stateam la show peste noapte. Bine bine, la plecare m-a pupat pe buze, dar tot nu asa cum mi-am dorit eu :)) Note bune dar nu la toate capitolele, stiti ca eu dau note de 8 pentru oral si anal protejat,dar de recomandat,insa!acum scrii recenzii edy....dar vezi sa nu le combini cu orase diferite....pana acum ai fost la vreo 3 in aceiasi zi dar in orase diferite
eqquilibrium Reputație: -2 Postat Februarie 12, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Februarie 12, 2018 invata sa citesti inainte sa latrii,eu macar am fost undeva in schimb tu,doar la tastatura de la parciu tau de calculator :laugh2Vezi ca iti raspund doar acolo la noul topic, daca esti curioasa te uiti!Acolo poti latra in liniste.
petre441 Reputație: 513 Postat Februarie 12, 2018 Postat Februarie 12, 2018 invata sa citesti inainte sa latrii,eu macar am fost undeva in schimb tu,doar la tastatura de la parciu tau de calculator :laugh2Vezi ca iti raspund doar acolo la noul topic, daca esti curioasa te uiti!Acolo poti latra in linisteastept in liniste,daca continui tot asa iarasi vei fi banat
bawss123 Reputație: 283 Postat Februarie 12, 2018 Postat Februarie 12, 2018 Bai lasati-l ma. Omul are bunul simt și vine și ne dă recenzii iar restul se comportă că la mahala. Multumim frumos eqquilibrium! :) Fata arata bestial la capitolul picioare. De curiozitate, avea părul lung sau scurt când ai vizitat-o și a avut vreo problema sa și-o ridice? Thanks.
marcel2015 Reputație: 1 Postat Februarie 22, 2018 Postat Februarie 22, 2018 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/Transexuala-feminina-profesionista-rafinata/7b016d73796f6553.html A fost careva?
marcel2015 Reputație: 1 Postat Martie 6, 2018 Postat Martie 6, 2018 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/Luxury-Transex-Isabella/780864717d6d6150.html Credeti ca e reala? Are si facebook si printre multe alte poze are si pozele care apar in anunt.
dorinex Reputație: 22 Postat Martie 6, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 6, 2018 Pune si link catre facebook ul ei
marcel2015 Reputație: 1 Postat Martie 6, 2018 Postat Martie 6, 2018 Nu cred ca e necesar sa pun facebook-ul aici. Daca cineva a vizitat-o stie ce si cum.
dorinex Reputație: 22 Postat Martie 6, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 6, 2018 A disparut :(
marcel2015 Reputație: 1 Postat Martie 8, 2018 Postat Martie 8, 2018 Este din nou activ anuntul. A fost careva?
marcel2015 Reputație: 1 Postat Martie 13, 2018 Postat Martie 13, 2018 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/Luxury-Transex-Isabella/780864717d6d6150.html Chiar nu a fost nimeni?
albasthru Reputație: 0 Postat Martie 13, 2018 Oras:albastru Oras:albastru Postat Martie 13, 2018 Profilele astea cu inimioare si stelute sunt vrajeala,incercati sa cautati profilele ok si reale sunt aici tot felul de fete pe care nu le bagati in seama ca deh au preturi naspa nu pt orice buzunar.Dar daca tot esti in zona dc intrebi sa te ajute altu?du-te si vezi si fa o recenzie,ca aici intervine imediat petre stiristul si pupincuristul site-ului si comenteaza ampulea :laugh2 :blushing2 :pope :jerko
beastlynick Reputație: -1 Postat Martie 14, 2018 Oras:beastlynick Oras:beastlynick Postat Martie 14, 2018 asa este
scouter Reputație: 63 Postat Martie 24, 2018 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Martie 24, 2018 Nimica nou pe la sb?
scouter Reputație: 63 Postat Martie 24, 2018 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Martie 24, 2018 @marcel2015 mai fost la acea isabella?
justagigolo Reputație: -339 Postat Martie 28, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 28, 2018 Cu siguranta daAlexandra, ai vreun topic al tau deschis pe undeva? Daca nu, poate ar fi bine sa deschizi, poza e interesanta, dar vrem mai multe detalii
scouter Reputație: 63 Postat Aprilie 28, 2018 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Aprilie 28, 2018 https://m.facebook.com/profile.php?id=100013140400745 Cică asta e Isabella adol. Pare făina. Are cineva mai multe informații?
justmesb Reputație: 32 Postat Mai 1, 2018 Autor Postat Mai 1, 2018 Ceva real si prin Sibiu nu exista?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum