Sari la conținut

Picon esti.......

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Mi-ar fi placut sa fie sarcasm.  :laugh2

Picoaie, ai fani, respect, unii nu-si dau seama cine esti...  :laugh2

Serios vorbind, mi se rupe, ma plictiseam. :)

• Oras:whatever
Postat

Fanul meu te respect mult.

Sa-ti dea dumnezeu sănătate si putere în muncă

Tare nesimtit mai esti in ultima vreme. Si acelasi analfabet pisoi :)

Am intrat o clipa sa imi reglementez ultimelepmuri cu oameni cu care vreau sa discut inafara forumului si uita-te. Acelasi aramat funebru si milo. Cum ti-am spus de atatea ori privat loaza Dumnezeu se scrie ieri,azi si maine cu majuscula. Chiar daca nu esti credincios, e o chestie de norma sau bun simt elementar.

De cateva saptamani ai impanzit dgul cu clone esuate evidente si analfabete in stilul-ti propriu. Danela aia nevasta bisericoasa ,clona 2015 care ma hartuieste cu foto personale pe care cu identitatea de admin  le-ai lasat. nu ca ar fi prima data :))) si alti cativa troli

Ma asteptam sa inveti ceva dracu de la mine dupa cat timp ti-a dedicat privat ca sa nu spun public. si dupa tot acest timp tu tot trolezi disperat de tamp si scrii Dumnezeu cu miniscula :)

How cute :) E foamea mare asa-i? Stai domo ca abia a inceput foamea ta oricat te zbati sa trolezi sinuri dul si toicele curvelor prin clone.

PS esti prea prost sa nu fi evident si nu e hatred. e purul adevar :)

Sa fii tu sanatos si iubit !

• Minus 2
Postat

e chiar culmea ca dupa toate  faci aceleasi defecte de exprimare laitmotiv de 10 k ori cu mine pe mail. nu te poti exprima atfel ba zidar dus in sicilia sa strangi bani ca iti faci un site ridicat de altii mai buni cu contributia mutora mai buni ca tine cand tu nici macar maintenance ca lumea nu mai faci ba eroare de server ba se fut notifiari ba plm ba etc. pe langa faptu ca nu faci munca de admin deloc. esti cuipat in vant pe lana bronx de exemplu. sau afriq chiar. sa nu mai vb de un local de-al tau apuci.:) nci macar nu esti sau ai fost in stare sa inrijesti ce au facut altii mai buni si eficace pt tine laolalta cu membrii vechi, de buna credinta

'fanul meu' e luata de la mine si cam toate trolerile din ult sapt de pe dg care au facut trafic. nu ma 'reinventezi' tu taranus obosit nu ma parodiezi, esti un analfabet care se zbate pastrand acelasi sti, indiferent de sexul clonei.

Ma felicit pe mine insami ca te-am reportat ca spam pe mail asa incat sa nu mai vad scris de o mie de ori Dumnezeu scris cu miniscula si alte blocaje ale tale specifice si elementare de limbaj

• Minus 2
Postat

ps in cazul in care curvele nu s-au prins ca nah sper sa vina ziua in care sa te prinda una mai isteata in fapt si sa trebuiasca sa explici de ce trolezi tu ca dmin pe topicele curvelor atacandu-le cu conturi clona ca mai apoi sa para ca reglementezi de pe contul de admin parand aparatoru lor si asta mai demult cand aveai inca chef sa pastrezi aparentele.

ca curvile is multe si nu prea iscusite si multe  nu intele cum te le ataci dupa ce iti platesc si abonamente ca sa te dai si superman si kriptonita si mama ranitilor si amantul lor si prietenu lor cel mai bun si cate nu aci tu sa para posibil mai "zeitate extraterestra"

:))) as rade, dar doar am un suras. de o anumita factura nu tocmai prietenoasa.

esti un cotet de om. nu te pot compara cu animale ca le-as jigni crunt :)

• Minus 2
  • Oras:pa
  • Oras:pa
Postat

ps in cazul in care curvele nu s-au prins ca nah sper sa vina ziua in care sa te prinda una mai isteata in fapt si sa trebuiasca sa explici de ce trolezi tu ca dmin pe topicele curvelor atacandu-le cu conturi clona ca mai apoi sa para ca reglementezi de pe contul de admin parand aparatoru lor si asta mai demult cand aveai inca chef sa pastrezi aparentele.

ca curvile is multe si nu prea iscusite si multe nu intele cum te le ataci dupa ce iti platesc si abonamente ca sa te dai si superman si kriptonita si mama ranitilor si amantul lor si prietenu lor cel mai bun si cate nu aci tu sa para posibil mai "zeitate extraterestra"

:))) as rade, dar doar am un suras. de o anumita factura nu tocmai prietenoasa.

esti un cotet de om. nu te pot compara cu animale ca le-as jigni crunt :)

Cu cat te urasc mai tare, cu atat ma indragostesc de tine mai mult.

Da, e pipilica

• Minus 2

• Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Mie mi-a placut topicul despre tigani...Nu ma intereseaza cine este,atata timp cat gandeste ok...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...