bogdanboxx Reputație: 203 Postat Iulie 20, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iulie 20, 2017 macar Crystina nu ii baga in seama, mai mult o ajuta )))
facebook2 Reputație: 3 Postat Iulie 21, 2017 Oras:mioveni Oras:mioveni Postat Iulie 21, 2017 Lucrezi sâmbătă?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 21, 2017 Postat Iulie 21, 2017 Da Pana la 00:00 Duminica si luni nu sunt disponibila:*
oarex Reputație: 136 Postat Iulie 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 22, 2017 Salut,Ajuns noaptea trecuta la Crystyna. O recenzie inginereasca mai jos, prima pe forum desi sunt membru de ceva timp. Contact: Intrebat prin sms la numarul din titlu daca e disponibila, mi-a confirmat ca da. Am sunat si programat in 15 minute. Mi-a descris la telefon servicii si preturi. Cand am parcat am sunat-o si a stat cu mine la telefon, ghidandu-ma, pana am sunat la interfon. Locatie: Nerva Traian, Maxbet, bloc in planul 2. Sunat la interfon, urcat la etaj superior. Am mai fost la ADDA acum ceva (mult) timp in locatia respectiva. Are o colega, dar nu am vazut-o si nu am intrebat detalii, posibil sa fie tot Adda. Pat care scartie la activitate mai intensa, saltea foarte ok. Nu are AC si fiind o noapte calduroasa a fost o problema. Baie ok, doua geluri de dus, prosop curat (am folosit baia dupa actiune, ca am transpirat ) ). Detalii intalnire: Asteptat dupa usa, imbracata in sutien si chiloti. Aproximativ 1.65 inaltime, ~~55kgM-a poftit in camera, a venit sa ma sarute, m-am dezbracat instant si ne-am asezat in pat. Nu am facut dush ca veneam de la sala dushat. Nici ea nu a facut dar mirosul era ok, piele foarte fina. Probabil a facut inainte sa ajung. Actiunea a continuat intrebandu-ma daca vreau sa o dezbrac eu 😊, lucru pe care l-am si facut. FK, saruturi pe gat, sani, etc.Am sarit peste oral complet ca nu aveam rabdare, am asezat-o pe spate si am trecut la normal, aplicand in prealabil cauciuc Love Plus, furnizat de ea.Stramta, se umezeste natural. Normal misionar si capra. Contre ok, gemete, fund si talie foarte frumoase. Sanii mici de tot. In general prefer sanii mari, insa nu m-a deranjat.In timp ce o futeam capra, imi face cu ochiul ‚ochiul’.Intreb de anal, ca uitasem, primesc binecuvantarea (si mentiunea ca va costa 50 ron in plus), asa ca intreprind actiunile de pregatire.La indicatiile Crystynei pun ulei pentru lubrifiere si incerc sa purced. Din pacate juniorul s-a relaxat si nu a fost chip sa il introducem. Dupa incercarea nereusita imi propune sa schimbam pozitia in misionar.O idee foarte buna care s-a soldat cu o pula in cur.Aici am inceput cu ritmul mai domol si am finalizat destul de brutal. A rezistat cu stoicism, fara a se plange sau a schita vreun gest dubios. Foarte ok!M-a sters cu servetel umed, am mers la dush, cateva minute vorbarie si am plecat. De mentionat ca i-am lasat banii pe noptiera, cu 50 ron mai mult decat ar fi fost tariful, pentru ca mi-a placut analul. Nu s-a uitat la cat am lasat insa m-a sunat cu 10 minute dupa ce am plecat sa imi spuna ca am lasat suma gresita si sa ma intorc sa imi dea restul. I-am confirmat ca asa am vrut si a fost ok. Frumos din partea ei. Note (subiective, ofc):Aspect fatza: 8Aspect corp: 9 (fund, talie frumoase, slabuta, scazut pentru sani foarte mici)Oral : n/aNormal: 9Anal: 10 Program: nu stiu exact, eu am apelat-o pe la 00.30 Tarife: 100/ 1 finalizare + 50 ron anal + tip De revenit: da, experienta buna 7
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2017 Postat Iulie 22, 2017 Salut,Ajuns noaptea trecuta la Crystyna. O recenzie inginereasca mai jos, prima pe forum desi sunt membru de ceva timp. Contact: Intrebat prin sms la numarul din titlu daca e disponibila, mi-a confirmat ca da. Am sunat si programat in 15 minute. Mi-a descris la telefon servicii si preturi. Cand am parcat am sunat-o si a stat cu mine la telefon, ghidandu-ma, pana am sunat la interfon. Locatie: Nerva Traian, Maxbet, bloc in planul 2. Sunat la interfon, urcat la etaj superior. Am mai fost la ADDA acum ceva (mult) timp in locatia respectiva. Are o colega, dar nu am vazut-o si nu am intrebat detalii, posibil sa fie tot Adda. Pat care scartie la activitate mai intensa, saltea foarte ok. Nu are AC si fiind o noapte calduroasa a fost o problema. Baie ok, doua geluri de dus, prosop curat (am folosit baia dupa actiune, ca am transpirat ) ). Detalii intalnire: Asteptat dupa usa, imbracata in sutien si chiloti. Aproximativ 1.65 inaltime, ~~55kgM-a poftit in camera, a venit sa ma sarute, m-am dezbracat instant si ne-am asezat in pat. Nu am facut dush ca veneam de la sala dushat. Nici ea nu a facut dar mirosul era ok, piele foarte fina. Probabil a facut inainte sa ajung. Actiunea a continuat intrebandu-ma daca vreau sa o dezbrac eu , lucru pe care l-am si facut. FK, saruturi pe gat, sani, etc.Am sarit peste oral complet ca nu aveam rabdare, am asezat-o pe spate si am trecut la normal, aplicand in prealabil cauciuc Love Plus, furnizat de ea.Stramta, se umezeste natural. Normal misionar si capra. Contre ok, gemete, fund si talie foarte frumoase. Sanii mici de tot. In general prefer sanii mari, insa nu m-a deranjat.In timp ce o futeam capra, imi face cu ochiul ‚ochiul’.Intreb de anal, ca uitasem, primesc binecuvantarea (si mentiunea ca va costa 50 ron in plus), asa ca intreprind actiunile de pregatire.La indicatiile Crystynei pun ulei pentru lubrifiere si incerc sa purced. Din pacate juniorul s-a relaxat si nu a fost chip sa il introducem. Dupa incercarea nereusita imi propune sa schimbam pozitia in misionar.O idee foarte buna care s-a soldat cu o pula in cur.Aici am inceput cu ritmul mai domol si am finalizat destul de brutal. A rezistat cu stoicism, fara a se plange sau a schita vreun gest dubios. Foarte ok!M-a sters cu servetel umed, am mers la dush, cateva minute vorbarie si am plecat. De mentionat ca i-am lasat banii pe noptiera, cu 50 ron mai mult decat ar fi fost tariful, pentru ca mi-a placut analul. Nu s-a uitat la cat am lasat insa m-a sunat cu 10 minute dupa ce am plecat sa imi spuna ca am lasat suma gresita si sa ma intorc sa imi dea restul. I-am confirmat ca asa am vrut si a fost ok. Frumos din partea ei. Note (subiective, ofc):Aspect fatza: 8Aspect corp: 9 (fund, talie frumoase, slabuta, scazut pentru sani foarte mici)Oral : n/aNormal: 9Anal: 10 Program: nu stiu exact, eu am apelat-o pe la 00.30 Tarife: 100/ 1 finalizare + 50 ron anal + tip De revenit: da, experienta buna:* :*
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2017 Postat Iulie 22, 2017 Salut,Ajuns noaptea trecuta la Crystyna. O recenzie inginereasca mai jos, prima pe forum desi sunt membru de ceva timp. Contact: Intrebat prin sms la numarul din titlu daca e disponibila, mi-a confirmat ca da. Am sunat si programat in 15 minute. Mi-a descris la telefon servicii si preturi. Cand am parcat am sunat-o si a stat cu mine la telefon, ghidandu-ma, pana am sunat la interfon. Locatie: Nerva Traian, Maxbet, bloc in planul 2. Sunat la interfon, urcat la etaj superior. Am mai fost la ADDA acum ceva (mult) timp in locatia respectiva. Are o colega, dar nu am vazut-o si nu am intrebat detalii, posibil sa fie tot Adda. Pat care scartie la activitate mai intensa, saltea foarte ok. Nu are AC si fiind o noapte calduroasa a fost o problema. Baie ok, doua geluri de dus, prosop curat (am folosit baia dupa actiune, ca am transpirat ) ). Detalii intalnire: Asteptat dupa usa, imbracata in sutien si chiloti. Aproximativ 1.65 inaltime, ~~55kgM-a poftit in camera, a venit sa ma sarute, m-am dezbracat instant si ne-am asezat in pat. Nu am facut dush ca veneam de la sala dushat. Nici ea nu a facut dar mirosul era ok, piele foarte fina. Probabil a facut inainte sa ajung. Actiunea a continuat intrebandu-ma daca vreau sa o dezbrac eu , lucru pe care l-am si facut. FK, saruturi pe gat, sani, etc.Am sarit peste oral complet ca nu aveam rabdare, am asezat-o pe spate si am trecut la normal, aplicand in prealabil cauciuc Love Plus, furnizat de ea.Stramta, se umezeste natural. Normal misionar si capra. Contre ok, gemete, fund si talie foarte frumoase. Sanii mici de tot. In general prefer sanii mari, insa nu m-a deranjat.In timp ce o futeam capra, imi face cu ochiul ‚ochiul’.Intreb de anal, ca uitasem, primesc binecuvantarea (si mentiunea ca va costa 50 ron in plus), asa ca intreprind actiunile de pregatire.La indicatiile Crystynei pun ulei pentru lubrifiere si incerc sa purced. Din pacate juniorul s-a relaxat si nu a fost chip sa il introducem. Dupa incercarea nereusita imi propune sa schimbam pozitia in misionar.O idee foarte buna care s-a soldat cu o pula in cur.Aici am inceput cu ritmul mai domol si am finalizat destul de brutal. A rezistat cu stoicism, fara a se plange sau a schita vreun gest dubios. Foarte ok!M-a sters cu servetel umed, am mers la dush, cateva minute vorbarie si am plecat. De mentionat ca i-am lasat banii pe noptiera, cu 50 ron mai mult decat ar fi fost tariful, pentru ca mi-a placut analul. Nu s-a uitat la cat am lasat insa m-a sunat cu 10 minute dupa ce am plecat sa imi spuna ca am lasat suma gresita si sa ma intorc sa imi dea restul. I-am confirmat ca asa am vrut si a fost ok. Frumos din partea ei. Note (subiective, ofc):Aspect fatza: 8Aspect corp: 9 (fund, talie frumoase, slabuta, scazut pentru sani foarte mici)Oral : n/aNormal: 9Anal: 10 Program: nu stiu exact, eu am apelat-o pe la 00.30 Tarife: 100/ 1 finalizare + 50 ron anal + tip De revenit: da, experienta bunaMulțumesc pentru recenzie te astept cu drag data viitoare:*
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2017 Postat Iulie 22, 2017 Buna dragii mei tin sa va anunt ca nu sunt disponibila pana luni seara :*:*
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 26, 2017 Postat Iulie 26, 2017 Gypsy Am fost la mare si am stat la soare,m-am bronzat.sunt tiganca bronzata si calda jos. Va pup...o seara buna 3
mihaitgv Reputație: -312 Postat Iulie 27, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 27, 2017 Ba esti prost 😂😂😂tu dai material de labaaa..ai mai pus pe tine??
ronny999 Reputație: 63 Postat Iulie 27, 2017 Oras:salajan Oras:salajan Postat Iulie 27, 2017 Poze cu mai putin material sau chiar deloc ?
bogdanboxx Reputație: 203 Postat Iulie 28, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iulie 28, 2017 Poze cu mai putin material sau chiar deloc ? poza deloc se pare )))
cyoborg Reputație: 906 Postat Iulie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 28, 2017 Te pup si o sa ne revedem curand!
keyser söze Reputație: -1833 Postat Iulie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 28, 2017 Ce figură de femeie rea te duci sa o f*** nu sa o iei de nevasta! Si urata nu e, doar perversa cat cuprinde. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 28, 2017 Postat Iulie 28, 2017 Te pup si o sa ne revedem curand!Te astept cu mare drag :*
dragon7 Reputație: 69 Postat Iulie 30, 2017 Postat Iulie 30, 2017 Salut.Dupa cum am promis, revin si cu recenzia Cristinei.Pe domnisoara Cristina am cunoscut-o in urma vizitei de prietenie facuta Denisei joi. Anumite amanunte nu am sa le repet, daca doriti si va intereseaza, cititi recenzia pe care i-am facut-o Denisei.Despre Cristina ce pot sa zic, o fata draguta, simpatica, ca inaltime estimez undeva la 1.65 plus sau minus, blonda, par lung, picioare frumoase, genul slim, mie mi-a placut din prima.Ce m-a determinat sa decid a doua zi sa o revizitez a fost faptul ca, desi ne cunosteam de 30-60 de secunde, apucasem sa schimbam 3-4 vorbe, ne-am imbratisat, ne-am sarutat, deci atitudine pro client maxima.Asta inseamna sa fi profesionista, sa intelegi ca ceea ce faci este un business, sa stii sa il intretii, sa iti fidelizezi clientela pe care o ai si s-o maresti daca se poate. Un sincer Bravo pentru amandoua, dar ma voi concentra mai departe pe Cristina, ca este pagina ei.A doua zi am revenit dar pentru o finalizare in 3, exact ca uitam, Cristina are aceleasi servicii si preturi ca ale Denisei, adica 200 ora total sau 200 finalizare sau 400 ora cu amandoua, oricum toate informatiile le obtineti de la ea mai bine.Un amanunt, cu minus, pentru mine nederanjant dar poate pentru altii, si, sigur pentru altii conteaza, sani marimea 1.Bun, actiunea a inceput cu mine in mijocul patului, deja ma giugiuleam, sarutam cu Denisa aflata in dreapta mea, cand, ni s-a laturat si Cristina, care s-a asezat in stanga mea. E, ce a urmat, este super, ma sarutam cu Denisa si Cristina ma saruta pe piept si mangaia pe corp, am trecut la fk la greu cu Cristina si Denisa ma saRuta pe corp. Aici trebuie sa specific, pentru cei carora ii intereseaza subiectul, pe mine da, este caracteristica pricipala pe care o apreciez la o femeie, gura. Buzele si limba, pe care Cristina le are foarte misto, niste buze misto, cel putin compatibilitate cu ale mele 100 de procente, si ale Denisei sunt ok dar compatibiliate 85-90%, limba fiind punctul forte al Cristinei, m-a bagat in priza instant. Am facut aceste specificatii pentru amatorii de FK, sarut pasional misto, eu unul apreciez maxim acest lucru, aceasta oferta de servicii al unei fete.A trecut Cristina la oral, eu ma sarutam cu Denisa, si, aici din nou o chestie buna, oral umed, atentie la oua, deci misto. E, vine si punctul minus, la un moment, le-am propus, cate una pe rand, in timp ce una face oral, cealalta sa ma calareasca sa ii pot da niste limbute la pasarica. Aici, la un moment dat, in timp ce cu degetul eram prin zona de 3 sferturi, am auzit specificatia,"si te rog, fara degetel".Eu chestia o depunctez, fara suparare, dar intotdeauna, din totdeauna, am respectat deciziile unei fete, femei, niciodata nu am facut ceva impotriva dorintei unei femei.Asta ar fi un minus, dar, fata de atatea plusuri, este oricum bestbuy clar. Am si executat normal, eu sarutandu-ma cu Denisa, normal misto, are picioare frumoase, ca erau la gatul meu.Un amanunt important, la un moment dat, eu nu am mai putut (din cauza faptului ca ma incalzisem, nu au fetele aer conditionat) dar si Cristina si Denisa insistau si ma tot frectionau, de, atitudine super misto, super de apreciat, eu sa plec satisfacut, finalizat de la ele. Cristina, mi-a luat prezervativul de pe pula cu degetele de la picior si a inceput sa-mi frece cu talpile organul.Am intrebat-o daca a ejaculat cineva in acest mod, raspunsul a fost afirmativ.Aviz amatorilor.Si acum notele:Temistocle Popa 10.- Imobiliar: apartament curat, baie cu de toate,(eu personal nu sunt interesat si nici nu acord importanta la locatie, m-ar interesa doar daca as dori sa o cumpar), o biblioteca foate misto( in treacat fie spus, mai mult beletristica, gen Idiotul de Cehov, sau Agonie si Extaz de Stone, asa, ce-am observat in viteza si fara ochelari). Exista un minus, mare pentru mine si poate si pentru alti doritori, lipsa aer conditionat. notez cu 8- GFE: atitudine pro client cap coada, serviabiliate, FK la greu, buze misto, limba misto,intretinut mereu, o singuta restrictie, degetelul la gaurica, dar fata de toate celelate plusuri,nici nu se pune problema, cel putin pentru mine., super misto. notez cu 9 ( nu acord 10).- Cristina: simpatica, amabila, slabuta, gen slim, nu ma pricep, mie imi place femeia la ochi, vad si decid daca imi place sau nu, inaltime estimez undeva la 1.65 plus minus, sper sa nu gresesc, ca minus, nederanjant pentru mine dar pentru doritorii de tate mari este important, sani marime 1.Blonda, par lung, buze misto, limba misto, picoare ce mie imi plac, subtirele.- Oral; misto, excitant,imi place sa mi se faca, dar nu ma omor dupa el, umed, atentie la zonele limitrofe, deci pentru fanii oral, super ok- Normal: super Ok, poate si datorita faptului ca in timp ce o futeam ma sarutam cu Denisa- Anal: nu am facut, dar va fi data viitoare.- Halat: 200 ron finalizarea dar si cu Denisa in componenta lotului.- Concluzie. Clar de revenit, cel putin eu imi fac abonament incepand cu toamna 2017, oricum am ramas dator cu anal si, de fapt o ora cu Cristina.Abia astept sa treaca caldura.Cristina, Multumesc si, sigur, in octombrie ne revedem in formula de 4 ori la voi ori la hotel. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum