Sari la conținut

Crystyna 0753426494

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Colega ta o sa fie disponibila in weekend?

Buna da ea este:*:*

Vizitator
Postat

frumoss....faceti show?

Buna da facem :*:*:*:*

• Like 2
Vizitator saamm24
Postat

Sapt trecuta,dupa cateva incercari esuate,am reusit sa ajung

De la telefon mi s-a parut a fi o tarancuta,dar totusi am insistat :))

Nu stiu ce o laudati atat ca nu e chair asa de laudat

Aspect-6-7

Oral-5

Normal-7

Vergeturi multe pe ea si atitudine cam de "clienti pe banda"

Dupa ce am terminat a inceput sa vorbeasca de pe hol cu coleca prin usa de perdea,diverse chestii,pe mine nu m-a deranjat dar,sunt altii care tin la chestia asta

Eu ma duc sa fut nu sa o iau acasa

De revenit:NU

• Like 3
  • Oras:Bucuresti
Postat

Sapt trecuta,dupa cateva incercari esuate,am reusit sa ajung

De la telefon mi s-a parut a fi o tarancuta,dar totusi am insistat :))

Nu stiu ce o laudati atat ca nu e chair asa de laudat

Aspect-6-7

Oral-5

Normal-7

Vergeturi multe pe ea si atitudine cam de "clienti pe banda"

Dupa ce am terminat a inceput sa vorbeasca de pe hol cu coleca prin usa de perdea,diverse chestii,pe mine nu m-a deranjat dar,sunt altii care tin la chestia asta

Eu ma duc sa fut nu sa o iau acasa

De revenit:NU

ce chestii? dezvolta... ca ne-ai facut curiosi!

• Like 3
  • Minus 10
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

Am trecut si eu pe la Cristina luna trecuta. Aveam programare la ora 23:00 iar pe la 22 si ceva primesc telefon de la ea sa ma anunte ca un client si-a prelungit programarea si nu ma poate primi la ora stabilita. A ramas ca voi veni la 23:30. Pentru mine nu a fost nici o problema pentru apelul primit,dar pentru altii, un apel la ora aceea nu este cea mai buna idee. O sun cand ajung in zona indicata, imi da ultimele indicatii si urc la ultimul etaj al blocului. Fata este simpatica si destul de vorbareata. Apartamentul la prima vedere e ok,nimic iesit din comun,poate la baie ar fi ok ceva pe jos,o mocheta. Imparte apartamentul cu o colega iar cand am fost la baie a stat in fata usii sa nu cumva sa intre clientul colegei.

Am ales sa stau doar un numar si a fost ok. Fata nu m-a grabit,a inceput un oral fara prezervativ undeva de nota 6.5/7 cu ceva limbi din cand in cand pe la oo dar nu m-a dat pe spate. Face FK fara retineri. Trecem in misionar unde finalizez in cateva minute.

O experienta ceva mai buna decat un fast fuck, asa ca daca vrei ceva rapid poate seara la o ora tarzie cand nu ai alte alternative eu zic ca nu e rau.

Note :

Aspect : 7

Oral : 6.5/7

Normal : 6

De revenit? Nu cred.

• Like 4
Postat

Are ceva poze indecente pe aici, desi ar merge sa mai puna.

Din poze pare fresh tipa, la fata e fresh si tanara. Imbracata am vazut-o.

Eu o sa ma duc la ea si vedem care e faza pentru ca pare ok.

Sper sa nu se strice treaba pana pun si eu piciorul in prag :))

• Like 1
  • Minus 1
Postat

@ crystyna

Adica la tine e posibil ca unu' sa-si prelungeasca sederea peste programarea urmatoare ?

Si cel programat ce sa faca? Sa astepte (o juma de ora sau chiar o ora) ori sa se intoarca, nu ?

Hai ca e chiar palpitant.  

• Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
Postat

Buna, unde lucrezi? Pitesti sau Bucuresti? Nu m-am lamurit, intre atatea post-uri in care se cearta unii cu altii... as vrea sa iti fac o vizita, doar daca te gasesc in Pitesti.

Vizitator
Postat

10000 de topice facute de personae care nu mai pot de grija mea.

Atata timp cat eu nu deschid nimic in alte parti nu vad scopul de ce va bagati voi.

Nu v-am mai scris nimic tocmai sa nu ma enerveze vreunu si sa vorbesc urat dar nu este problema ca voi oricum sunteti invatati sa faceti "show-uri "pe topic la femei.

Stati cuminti .duceti-va da-ti o muie si dupa bagati-va la somn.

• Like 1
Vizitator
Postat

Am trecut si eu pe la Cristina luna trecuta. Aveam programare la ora 23:00 iar pe la 22 si ceva primesc telefon de la ea sa ma anunte ca un client si-a prelungit programarea si nu ma poate primi la ora stabilita. A ramas ca voi veni la 23:30. Pentru mine nu a fost nici o problema pentru apelul primit,dar pentru altii, un apel la ora aceea nu este cea mai buna idee. O sun cand ajung in zona indicata, imi da ultimele indicatii si urc la ultimul etaj al blocului. Fata este simpatica si destul de vorbareata. Apartamentul la prima vedere e ok,nimic iesit din comun,poate la baie ar fi ok ceva pe jos,o mocheta. Imparte apartamentul cu o colega iar cand am fost la baie a stat in fata usii sa nu cumva sa intre clientul colegei.

Am ales sa stau doar un numar si a fost ok. Fata nu m-a grabit,a inceput un oral fara prezervativ undeva de nota 6.5/7 cu ceva limbi din cand in cand pe la oo dar nu m-a dat pe spate. Face FK fara retineri. Trecem in misionar unde finalizez in cateva minute.

O experienta ceva mai buna decat un fast fuck, asa ca daca vrei ceva rapid poate seara la o ora tarzie cand nu ai alte alternative eu zic ca nu e rau.

Note :

De revenit? Nu cred.

Daca a fost chiar asa de ce nu ai scris cand ai fost si ti-ai adus aminte dupa o luna

Postat

Note :

De revenit? Nu cred.

prietene, aici e o fractura de logica. daca aveai programare la ea, atunci nu aveai radarul langa tine si puteai sa fii sunat de catre ea. Altii in situatia asta tot nu ar avea de ce sa se supere, fiind fara radar si avand programare la ea. pe de alta parte, ca sa fii deranjat ca te suna, ar trebui sa fii cu radarul langa tine, ceea ce inseamna ca nu ai programare la fata, ceea ce inseamna ca nu exista motiv ea sa te sune. si nu cred ca vreo fata de aici suna din nimic pe cineva, de nebuna... capisci, pretene?

• Oras:Galati, Bucuresti
  • Oras:Galati, Bucuresti
Postat

Cristna, acceptati amundoua la show anilingus sau fantezii gen facefuck pana la orgasm cu finalizare in gurita ?

Vizitator
Postat

Da dragul meu.

Marti ne gasiti in Bucuresti pentru doua zile

:*:*:*:*

Vizitator
Postat

Da. Dar anal nu fac cu toate marimile

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Da. Dar anal nu fac cu toate marimile

Asta pot să o certific, am fost la ea acum câteva săptămâni. Ținteam să încerc anal cu ea dar nu s-a putut pentru că „mărime”... 

În ultima vreme nu mai am deloc timp și am zis că dacă tot am făcut aranjamentul și am ajuns acolo să rămân.

Impresiile despre așezământul cultural sunt ok, este suficient pentru destinație. Am văzut și colega cu care am vorbit puțin la un intermezzo între runde... meh. Nu era genul meu, dar ne-am înțeles bine la conversație.

„crystyna94” este foarte mișto pentru vârsta ei, milfă (are copil), dar lumea se va agăța de sânii ei și de vergeturi. Sunt suficient de „boșorog” și eu ca să nu mă agăț de astea, știam că nu voi găsi o adolescentă.

Ca îndemânări tipa este ok, trecând peste regretabila fază cu refuzul analului treburile au decurs bine. La oral se mișcă bine iar la normal chiar are energie, contre. Adică știe cum se face treaba. Probabil că dacă dă de clienți „educați” și ea se comportă mai pro-client.

Oral 9 (neprotejat), CIM

NP 9 (protejat)

Am lăsat 200 pentru o oră, nu au fost tehnic 2 numere, un număr cu pauză de respiro.

Nu este de evitat deloc. Sper să aveți „noroc” de puțe micuțe să loviți și la dos.

• Like 4
  • Minus 4
Vizitator
Postat

Asta pot să o certific, am fost la ea acum câteva săptămâni. Ținteam să încerc anal cu ea dar nu s-a putut pentru că „mărime”... 

În ultima vreme nu mai am deloc timp și am zis că dacă tot am făcut aranjamentul și am ajuns acolo să rămân.

Impresiile despre așezământul cultural sunt ok, este suficient pentru destinație. Am văzut și colega cu care am vorbit puțin la un intermezzo între runde... meh. Nu era genul meu, dar ne-am înțeles bine la conversație.

„crystyna94” este foarte mișto pentru vârsta ei, milfă (are copil), dar lumea se va agăța de sânii ei și de vergeturi. Sunt suficient de „boșorog” și eu ca să nu mă agăț de astea, știam că nu voi găsi o adolescentă.

Ca îndemânări tipa este ok, trecând peste regretabila fază cu refuzul analului treburile au decurs bine. La oral se mișcă bine iar la normal chiar are energie, contre. Adică știe cum se face treaba. Probabil că dacă dă de clienți „educați” și ea se comportă mai pro-client.

Oral 9 (neprotejat), CIM

NP 9 (protejat)

Am lăsat 200 pentru o oră, nu au fost tehnic 2 numere, un număr cu pauză de respiro.

Nu este de evitat deloc. Sper să aveți „noroc” de puțe micuțe să loviți și la dos.

• Like 2
Postat

Daca a fost chiar asa de ce nu ai scris cand ai fost si ti-ai adus aminte dupa o luna

Nu cred ca este vreo regula care specifica in ce interval trebuie scrisa o recenzie, si doi la mana scriu cand pot si am timp nu cand doresti tu. Si chiar daca scriu dupa o luna, acest fapt nu contesta cu nimic faptul ca am fost la tine si ca ceea ce am scris nu mi-ar apartine. Am scris pur si simplu cand am avut timp, ceea ce am gandit despre experienta cu tine.

Iar in legatura cu ceea ce a scris colegul.. Eu doar am specificat ca am fost sunat, nu e treaba ta daca eram sau nu cu prietena langa mine sau nu. Am si specificat acest amanunt. Pentru mine nu este o problema dar trebuie specificat pentru cei carora pot avea probleme.

Vizitator
Postat

Se pare ca si eu revin cu o recenzie relativ tarziu dar nah, timpul...

Am vizitat-o pe Crystyna la sfârșitul săpt.trecute in Pitesti.

Sunat ,voce plăcută,foarte plăcută și jovială. Niște glumițe au făcut ca intalnirea face to face să debuteze promițător. Si chiar asa ă fost pe toată durata.

Crystyna e cea din poze. M-a așteptat aranjată și in ținută sexy.

Foarte mișto!

Locația ă fost intr-un hotel ,la strada ușor de ajuns si cu locuri de parcare. Am fumat , m-a servit cu o răcoritoare ,am tăinuite despre multiple lucruri, am facut un scurt dus si am trecut la acțiune.

Nu voi intra in amanunte dar au fost două numere intense si cu tot ce trebuie: fk,on cu atentie de jur împrejur, np in mai multe poziții. Se implica Crystyna ,e cu tine tot timpul . De remarcat e faptul că am finalizat ă două oară (100% meritul ei ca nu s-a lasat) pt ca la mine se intampla rar, mai ales că veneam dupa 3 zile de ședințe și 3 nopti de ...petrecareala .

Nu s-a uitat pe ceas , n-a răspuns la telefonul care licarea non stop..era pe silent , ce sa mai ...o întâlnire super reușită. Fata frumoasa si care se implica duc tot timpul la întâlniri pe care le doresti repetate. Se va întâmpla in cazul meu! Cadoul a fost 200 plus un bonus din partea mea.

Note :

-locatie ...10 , a fost ce trebuie

-aspect față...9+

-corp 9 ....daca erau si sânii mari... era de 10

- fk 10....senzual

-ON+NP...10, fără discuție

Prin "experienta" acumulată pot sa dau notele astea fara retinere. Cu mine s-a comportat ireproșabil , pt prima întâlnire și un oarecum click.

Ma bucur ca a iesit asa si voi reveni cand va mai activa pe Pitesti mai ales daca va fi însoțită și de Ștefania!!!

Cam atât si hai sa fie bine !

• Like 7
  • Minus 7

Vizitator
Postat

Se pare ca si eu revin cu o recenzie relativ tarziu dar nah, timpul...

Am vizitat-o pe Crystyna la sfârșitul săpt.trecute in Pitesti.

Sunat ,voce plăcută,foarte plăcută și jovială. Niște glumițe au făcut ca intalnirea face to face să debuteze promițător. Si chiar asa ă fost pe toată durata.

Crystyna e cea din poze. M-a așteptat aranjată și in ținută sexy.

Foarte mișto!

Locația ă fost intr-un hotel ,la strada ușor de ajuns si cu locuri de parcare. Am fumat , m-a servit cu o răcoritoare ,am tăinuite despre multiple lucruri, am facut un scurt dus si am trecut la acțiune.

Nu voi intra in amanunte dar au fost două numere intense si cu tot ce trebuie: fk,on cu atentie de jur împrejur, np in mai multe poziții. Se implica Crystyna ,e cu tine tot timpul . De remarcat e faptul că am finalizat ă două oară (100% meritul ei ca nu s-a lasat) pt ca la mine se intampla rar, mai ales că veneam dupa 3 zile de ședințe și 3 nopti de ...petrecareala .

Nu s-a uitat pe ceas , n-a răspuns la telefonul care licarea non stop..era pe silent , ce sa mai ...o întâlnire super reușită. Fata frumoasa si care se implica duc tot timpul la întâlniri pe care le doresti repetate. Se va întâmpla in cazul meu! Cadoul a fost 200 plus un bonus din partea mea.

Note :

-locatie ...10 , a fost ce trebuie

-aspect față...9+

-corp 9 ....daca erau si sânii mari... era de 10

- fk 10....senzual

-ON+NP...10, fără discuție

Prin "experienta" acumulată pot sa dau notele astea fara retinere. Cu mine s-a comportat ireproșabil , pt prima întâlnire și un oarecum click.

Ma bucur ca a iesit asa si voi reveni cand va mai activa pe Pitesti mai ales daca va fi însoțită și de Ștefania!!!

Cam atât si hai sa fie bine !

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...