Sari la conținut

Crystyna 0753426494

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Am trecut pe la Crystyna in august. E o fata inaltuta, sucara, de treaba, fara prea mari pretentii si fineturi. Clar rutinata, e un pic "obosita" la fizic, ceva celulita, vergeturi, probleme cu dantura, sanii nu cine stie ce, iar pasarica are clar kilometrajul dat peste cap.
O experienta bunuta totusi, compenseaza prin firea ei pusa pe caterinca, daca nu esti nici tu prea scortos si stii cum sa o iei, si cel mai important - ii place p... :))

Note:

Locatie - 8.5, cat de cat curat, baie ok, prosop curat, asternutul cam mototolit (si l-am mototolit mai tare si noi); nu e singura in apartament, mai avea o colega care dormea (fetele lucreaza si noaptea)
Aspect - 8, inalta, sani mici, celulita, un pic uzata fizic
Oral - 9.5, tehnica buna; a reusit si deep
Normal - 9, tine la tavaleala, faci tot ce vrei cu ea, e antrenata bine, coopereaza
GFE: - 8, e pe stilul caterinca mai mult, decat GFE; oricum atmosfera care se creeaz e foarte bune, propice pt futai
Atitudine - 9, prietenoasa, sucara
Igiena - 9.5 (n-a facut dus in prezenta mea)
Anal - nu m-a interesat
FK - nu m-a interesat
Pret: 100 ron 1 nr

Concluzie: O experienta ok dar nu ceva spectaculos, recomand pt 1 data, nu cred ca revin

• Like 1
Link spre comentariu

Salutare

Am fost la titulara din anunt, locatie BCR vis-a-vis de Zepter, apartamentul pe unde a mai activat si Denisa(rond).

Cand am contactat-o la telefon mi-a spus ca stie cine sunt, mergand la ea de cand activa pe la Nerva Traian. 

Cand am ajuns in apartament, domnisoara a luat o intorsatura la 180 de grade, spunamdu-mi ca nu ma cunoaste, ca vorbesc mai tare, ca am baut ceva, ca ea este bolnava de cand a inceput sa activze in Bucuresti(sper sa fie doar raceala).

Eu am vrut doar o finalizare, dar ea fiind probabil racita a spus ca intra doar la ora, deasemenea si colega ei Stefania.

Concluzie pentru mine DE EVITAT pentru comportamentul care la avut.

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Salutare

Am fost la titulara din anunt, locatie BCR vis-a-vis de Zepter, apartamentul pe unde a mai activat si Denisa(rond).

Cand am contactat-o la telefon mi-a spus ca stie cine sunt, mergand la ea de cand activa pe la Nerva Traian. 

Cand am ajuns in apartament, domnisoara a luat o intorsatura la 180 de grade, spunamdu-mi ca nu ma cunoaste, ca vorbesc mai tare, ca am baut ceva, ca ea este bolnava de cand a inceput sa activze in Bucuresti(sper sa fie doar raceala).

Eu am vrut doar o finalizare, dar ea fiind probabil racita a spus ca intra doar la ora, deasemenea si colega ei Stefania.

Concluzie pentru mine DE EVITAT pentru comportamentul care la avut.

Te-ai trezit intr-un final si totusi ti-ai adus aminte ca m-ai gasit intoarsa la 180 de grade :))

Urat,la cum arati aveam mai multe pretentii de la tine dar se pare ca m-am inselat.

Si stai linistit ca nu am cine stie ce (dar astea daca doresti le putem discuta in fata unui avocat ...ce ai scris aici se numeste calomnie si atac la persoana)

Am dreptul sa imi aleg clientii ,iar la mine nu tine mottoul "clientul nostru stapanul nostru" ptr ca nu suntem la restaurant.

Iar voi cei vesnic nemultumiti ce a-ti dorii sa primiti asa wow ca nu va inteleg.

Veniti ptr cateva minute de placere nu sa ne luati acasa :)) dar UNDE NU ESTE CAP ESTE VAI DE PICIOARE

:)))

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Urât...

Nu urat foarte urat.

Sa nu mai spun ca domnul chiar a fost un "stres " maxim in ultimul timp.Suna la doua zile sa ma intrebe daca mai sunt in Bucuresti.

Iar acum sa lasam pe domnul deoparte.

Am tot vazut ca, va luati de corpurile femeilor.ce a-ti dorii sa gasiti ?!?!?! Miss univers sau ce ? Suntem normale dragii mei si daca nu va place ce gasiti de ce mai ramaneti.plus majoritatea cer fk :))) pretentii mari dar uita de gumita ,cu spalatul la multi .....spalati pe deasupra un pic asa sa nu intre la apa sau cum :))) dar la oo si la fundulet sa nu dati puilor ca nu este al vostru...

Ca sa va fac intelesi eu nu vorbesc urat si nu atac daca nu sunt atacata.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Salutare tuturor,

Cred ca sunteti mai rautaciosi decat ar trebui si spun asta pentru ca trebuie sa fim constienti ca si noi dar si ele ne asumam in mod egal riscuri in urma untalnirilor.Nu cred ca cineva isi doreste sa contacteze sau sa transmita ceva neplacut mai departe. Spre norocul meu dupa mai multe intalniri cu ambele fete ,ultima chiar dupa recenzia urata (spun asta pentru ca e usor sa arunci cu noroi fara sa ai ceva concret)a colegului ghinionist dar si inainte pot spune ca nu am absolut nimic. Va doresc o seara buna si mult noroc! 

• Like 4
  • Minus 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...