Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2017 Partajează Postat Septembrie 15, 2017 De maine aviable in Bucuresti :*:* Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2017 Partajează Postat Septembrie 15, 2017 9 Link spre comentariu
danut111 Reputație: 323 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Alexandria Oras:Alexandria Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Misto poza. ...și poziția! !! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2017 Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Misto poza. ...și poziția! !! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2017 Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Misto poza. ...și poziția! !![/quote Link spre comentariu
notsoangrybirds Reputație: 364 Postat Septembrie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 16, 2017 Am trecut pe la Crystyna in august. E o fata inaltuta, sucara, de treaba, fara prea mari pretentii si fineturi. Clar rutinata, e un pic "obosita" la fizic, ceva celulita, vergeturi, probleme cu dantura, sanii nu cine stie ce, iar pasarica are clar kilometrajul dat peste cap.O experienta bunuta totusi, compenseaza prin firea ei pusa pe caterinca, daca nu esti nici tu prea scortos si stii cum sa o iei, si cel mai important - ii place p... )Note:Locatie - 8.5, cat de cat curat, baie ok, prosop curat, asternutul cam mototolit (si l-am mototolit mai tare si noi); nu e singura in apartament, mai avea o colega care dormea (fetele lucreaza si noaptea)Aspect - 8, inalta, sani mici, celulita, un pic uzata fizicOral - 9.5, tehnica buna; a reusit si deepNormal - 9, tine la tavaleala, faci tot ce vrei cu ea, e antrenata bine, coopereazaGFE: - 8, e pe stilul caterinca mai mult, decat GFE; oricum atmosfera care se creeaz e foarte bune, propice pt futaiAtitudine - 9, prietenoasa, sucaraIgiena - 9.5 (n-a facut dus in prezenta mea)Anal - nu m-a interesatFK - nu m-a interesatPret: 100 ron 1 nrConcluzie: O experienta ok dar nu ceva spectaculos, recomand pt 1 data, nu cred ca revin 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 16, 2017 Partajează Postat Septembrie 16, 2017 10 Link spre comentariu
rahova Reputație: 308 Postat Septembrie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 16, 2017 SalutareAm fost la titulara din anunt, locatie BCR vis-a-vis de Zepter, apartamentul pe unde a mai activat si Denisa(rond).Cand am contactat-o la telefon mi-a spus ca stie cine sunt, mergand la ea de cand activa pe la Nerva Traian. Cand am ajuns in apartament, domnisoara a luat o intorsatura la 180 de grade, spunamdu-mi ca nu ma cunoaste, ca vorbesc mai tare, ca am baut ceva, ca ea este bolnava de cand a inceput sa activze in Bucuresti(sper sa fie doar raceala).Eu am vrut doar o finalizare, dar ea fiind probabil racita a spus ca intra doar la ora, deasemenea si colega ei Stefania. Concluzie pentru mine DE EVITAT pentru comportamentul care la avut. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 16, 2017 Partajează Postat Septembrie 16, 2017 SalutareAm fost la titulara din anunt, locatie BCR vis-a-vis de Zepter, apartamentul pe unde a mai activat si Denisa(rond).Cand am contactat-o la telefon mi-a spus ca stie cine sunt, mergand la ea de cand activa pe la Nerva Traian. Cand am ajuns in apartament, domnisoara a luat o intorsatura la 180 de grade, spunamdu-mi ca nu ma cunoaste, ca vorbesc mai tare, ca am baut ceva, ca ea este bolnava de cand a inceput sa activze in Bucuresti(sper sa fie doar raceala).Eu am vrut doar o finalizare, dar ea fiind probabil racita a spus ca intra doar la ora, deasemenea si colega ei Stefania. Concluzie pentru mine DE EVITAT pentru comportamentul care la avut.Te-ai trezit intr-un final si totusi ti-ai adus aminte ca m-ai gasit intoarsa la 180 de grade )Urat,la cum arati aveam mai multe pretentii de la tine dar se pare ca m-am inselat.Si stai linistit ca nu am cine stie ce (dar astea daca doresti le putem discuta in fata unui avocat ...ce ai scris aici se numeste calomnie si atac la persoana)Am dreptul sa imi aleg clientii ,iar la mine nu tine mottoul "clientul nostru stapanul nostru" ptr ca nu suntem la restaurant.Iar voi cei vesnic nemultumiti ce a-ti dorii sa primiti asa wow ca nu va inteleg.Veniti ptr cateva minute de placere nu sa ne luati acasa ) dar UNDE NU ESTE CAP ESTE VAI DE PICIOARE )) Link spre comentariu
gladiato Reputație: 731 Postat Septembrie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 17, 2017 Urât... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 17, 2017 Partajează Postat Septembrie 17, 2017 Urât...Nu urat foarte urat.Sa nu mai spun ca domnul chiar a fost un "stres " maxim in ultimul timp.Suna la doua zile sa ma intrebe daca mai sunt in Bucuresti.Iar acum sa lasam pe domnul deoparte.Am tot vazut ca, va luati de corpurile femeilor.ce a-ti dorii sa gasiti ?!?!?! Miss univers sau ce ? Suntem normale dragii mei si daca nu va place ce gasiti de ce mai ramaneti.plus majoritatea cer fk )) pretentii mari dar uita de gumita ,cu spalatul la multi .....spalati pe deasupra un pic asa sa nu intre la apa sau cum )) dar la oo si la fundulet sa nu dati puilor ca nu este al vostru...Ca sa va fac intelesi eu nu vorbesc urat si nu atac daca nu sunt atacata. 2 Link spre comentariu
antonio101 Reputație: -36 Postat Septembrie 17, 2017 Partajează Postat Septembrie 17, 2017 Ai de capu meu ce mahalagioaica 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 18, 2017 Partajează Postat Septembrie 18, 2017 Ai de capu meu ce mahalagioaicaFix tu ai vorbit care ai -1 la reputatie ) mai bine taceai ca filozof te faceai ) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 18, 2017 Partajează Postat Septembrie 18, 2017 7 Link spre comentariu
danut111 Reputație: 323 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:Alexandria Oras:Alexandria Partajează Postat Septembrie 18, 2017 Mmmmmmmm....frumos!!!! Link spre comentariu
sharkattack Reputație: 1171 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 18, 2017 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 18, 2017 Partajează Postat Septembrie 18, 2017 :*:* 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 18, 2017 Partajează Postat Septembrie 18, 2017 Link spre comentariu
mihaitgv Reputație: -312 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Septembrie 18, 2017 😜😌🤑 2 5 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2017 Partajează Postat Septembrie 20, 2017 5 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2017 Partajează Postat Septembrie 20, 2017 :*:* 2 Link spre comentariu
sharkattack Reputație: 1171 Postat Septembrie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 20, 2017 foarte ca lumea ma primesti si daca vine furtuna apocaliptica? ultimele clipe cu tine le vreau Link spre comentariu
mihaitgv Reputație: -312 Postat Septembrie 20, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Septembrie 20, 2017 liniste ca dau o recenzie !! 4 6 Link spre comentariu
mihaitgv Reputație: -312 Postat Septembrie 20, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Septembrie 20, 2017 Salutare tuturor,Cred ca sunteti mai rautaciosi decat ar trebui si spun asta pentru ca trebuie sa fim constienti ca si noi dar si ele ne asumam in mod egal riscuri in urma untalnirilor.Nu cred ca cineva isi doreste sa contacteze sau sa transmita ceva neplacut mai departe. Spre norocul meu dupa mai multe intalniri cu ambele fete ,ultima chiar dupa recenzia urata (spun asta pentru ca e usor sa arunci cu noroi fara sa ai ceva concret)a colegului ghinionist dar si inainte pot spune ca nu am absolut nimic. Va doresc o seara buna si mult noroc! 4 6 Link spre comentariu
sharkattack Reputație: 1171 Postat Septembrie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 21, 2017 si unde e recenzia? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum