danut111 Reputație: 323 Postat Iulie 5, 2017 Oras:Alexandria Oras:Alexandria Postat Iulie 5, 2017 Bună Crystyna, te.ai hotărât, mai ramai în București?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2017 Postat Iulie 6, 2017 Buna da dragul meu o sa mai raman o perioda in Bucuresti 4
cyoborg Reputație: 906 Postat Iulie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 7, 2017 Salutare, acum vin de la aceasta fata. Programarea a fost la telefon, am avut norocul sa o gasesc disponibila. Locatia este langa Casa de Pensii, etaj superior, curatenie si nele necesare. Pat mare de mijloc, cu lenjerii curate. Fata este cea din poze, frumoasa, cu niste ochi verzi superbi. Zambeste frumos, se poarta frumos. Nu este noua in domeniu, dupa spusele ei, insa este noua in Bucuresti si dupa parerea mea, este o fata la care te intorci cu placere. Este inaltuta, picioare frumoase, piele fina, tatuajele sunt la locul lor, fund misto, care este si mai excitant in pozitia doggie. Sani micuti marimea 1-2. Programul, in fiecare zi a saptaminii, cred ca in timpul zilei. Dupa o mica discutie m-am cerut la baie, fata facuse deja inainte. Actiune a debutat in mijlocul camerei, cu saruturi, mangaieri si imbratisari din partea amandorura, dupa care m-am intins pe pat si fata a continuat sa ma sarute si sa se frece de mine. Apreciaza din cate am vazut genul mai tandru-lasciv si respunde bine la stimuli. Dupa un timp a montat caciulita, la cererea mea, pentru ca fata face si neprotejat, si a initiat un oral pe care-l pot aprecia drept bun, umed, cu incercari de deep. Am schimbat apoi in lingurita, am simtit o pasarica umeda, si primitoare, pe care am masat-o usor cu degetul in timp ce o penetram. Am schimbat apoi in doggie si dupa ceva timp am si finalizat fiind excitat de priveliste. Notele> Locatie 8.00 Fata aspect 9,00 Igiena 10 Oral 8,00 Normal 8,5 GFE 8,5 Cadou 100 lei/1 fin Te pup Crystina 17
robert323 Reputație: -142 Postat Iulie 8, 2017 Postat Iulie 8, 2017 Salutare, acum vin de la aceasta fata. Programarea a fost la telefon, am avut norocul sa o gasesc disponibila. Locatia este langa Casa de Pensii, etaj superior, curatenie si nele necesare. Pat mare de mijloc, cu lenjerii curate. Fata este cea din poze, frumoasa, cu niste ochi verzi superbi. Zambeste frumos, se poarta frumos. Nu este noua in domeniu, dupa spusele ei, insa este noua in Bucuresti si dupa parerea mea, este o fata la care te intorci cu placere. Este inaltuta, picioare frumoase, piele fina, tatuajele sunt la locul lor, fund misto, care este si mai excitant in pozitia doggie. Sani micuti marimea 1-2. Programul, in fiecare zi a saptaminii, cred ca in timpul zilei. Dupa o mica discutie m-am cerut la baie, fata facuse deja inainte. Actiune a debutat in mijlocul camerei, cu saruturi, mangaieri si imbratisari din partea amandorura, dupa care m-am intins pe pat si fata a continuat sa ma sarute si sa se frece de mine. Apreciaza din cate am vazut genul mai tandru-lasciv si respunde bine la stimuli. Dupa un timp a montat caciulita, la cererea mea, pentru ca fata face si neprotejat, si a initiat un oral pe care-l pot aprecia drept bun, umed, cu incercari de deep. Am schimbat apoi in lingurita, am simtit o pasarica umeda, si primitoare, pe care am masat-o usor cu degetul in timp ce o penetram. Am schimbat apoi in doggie si dupa ceva timp am si finalizat fiind excitat de priveliste. Notele> Locatie 8.00 Fata aspect 9,00 Igiena 10 Oral 8,00 Normal 8,5 GFE 8,5 Cadou 100 lei/1 fin Te pup Crystina Frumos, daca imi fac timp si nu pleaca ...o vizitez. 2
cyoborg Reputație: 906 Postat Iulie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 8, 2017 Poti sa mergi cu incredere. Este o fata ok. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2017 Postat Iulie 10, 2017 Salutare, acum vin de la aceasta fata. Programarea a fost la telefon, am avut norocul sa o gasesc disponibila. Locatia este langa Casa de Pensii, etaj superior, curatenie si nele necesare. Pat mare de mijloc, cu lenjerii curate. Fata este cea din poze, frumoasa, cu niste ochi verzi superbi. Zambeste frumos, se poarta frumos. Nu este noua in domeniu, dupa spusele ei, insa este noua in Bucuresti si dupa parerea mea, este o fata la care te intorci cu placere. Este inaltuta, picioare frumoase, piele fina, tatuajele sunt la locul lor, fund misto, care este si mai excitant in pozitia doggie. Sani micuti marimea 1-2. Programul, in fiecare zi a saptaminii, cred ca in timpul zilei.Dupa o mica discutie m-am cerut la baie, fata facuse deja inainte. Actiune a debutat in mijlocul camerei, cu saruturi, mangaieri si imbratisari din partea amandorura, dupa care m-am intins pe pat si fata a continuat sa ma sarute si sa se frece de mine.Apreciaza din cate am vazut genul mai tandru-lasciv si respunde bine la stimuli.Dupa un timp a montat caciulita, la cererea mea, pentru ca fata face si neprotejat, si a initiat un oral pe care-l pot aprecia drept bun, umed, cu incercari de deep.Am schimbat apoi in lingurita, am simtit o pasarica umeda, si primitoare, pe care am masat-o usor cu degetul in timp ce o penetram.Am schimbat apoi in doggie si dupa ceva timp am si finalizat fiind excitat de priveliste.Notele>Locatie 8.00Fata aspect 9,00Igiena 10Oral 8,00Normal 8,5GFE 8,5Cadou 100 lei/1 fin Te pup CrystinaMulțumesc frumos si te mai astept pe la mine cu surprize noi 2
burgman4 Reputație: 1810 Postat Iulie 10, 2017 Oras:. Oras:. Postat Iulie 10, 2017 Mai bajeti , se intorc in tara valorile !!! Bun asa , aduce un aer proaspat in domeniu
mihaitgv Reputație: -312 Postat Iulie 10, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 10, 2017 Am făcut si eu vizita fetei...si o sa vin cu o recenzie ...tocmai acu ma pregătesc sa plec
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2017 Postat Iulie 10, 2017 Am făcut si eu vizita fetei...si o sa vin cu o recenzie ...tocmai acu ma pregătesc sa plecMulțumesc pentru vizita,astept recenzia ta
burgman4 Reputație: 1810 Postat Iulie 10, 2017 Oras:. Oras:. Postat Iulie 10, 2017 Mulțumesc pentru vizita,astept recenzia ta Ai emotii ??
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2017 Postat Iulie 10, 2017 Mai bajeti , se intorc in tara valorile !!! Bun asa , aduce un aer proaspat in domeniu Te astept si pe tine fara emotii )
mihaitgv Reputație: -312 Postat Iulie 10, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 10, 2017 Ai emotii ?? Da... trebuie să îmi revin
burgman4 Reputație: 1810 Postat Iulie 10, 2017 Oras:. Oras:. Postat Iulie 10, 2017 Te astept si pe tine fara emotii ) Mai astept un timp , sunt mai rezervat si greu de convins ! Succesuri 2
burgman4 Reputație: 1810 Postat Iulie 10, 2017 Oras:. Oras:. Postat Iulie 10, 2017 Da... trebuie să îmi revin Lasa forumul ca intarzii !
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Iulie 10, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat Iulie 10, 2017 Am făcut si eu vizita fetei...si o sa vin cu o recenzie ...tocmai acu ma pregătesc sa plecPractic o scrii degeaba, boss 1
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Iulie 10, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat Iulie 10, 2017 Buna dragi mei.Sunt de doua saptamani in Bucuresti,nu am mai lucrat pana acum aici.Am fost colega cu Denisa o perioda.Nu sunt veche si pozele chiar imi apartin,va pot confirma cu tatuajele nu am mai mult de 24 ani.Iar ca program ma gasiti de la 11:00am-04:00am. Nu fac deplasari!Pupici.Care Denisa ?
mihaitgv Reputație: -312 Postat Iulie 10, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 10, 2017 Practic o scrii degeaba, bossCum ai aparut tu imediat henzo Parerea ta Asta!!!
bogdanboxx Reputație: 203 Postat Iulie 10, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iulie 10, 2017 orice recenzie conteaza, parerile sunt subiective. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2017 Postat Iulie 10, 2017 Buna dragii mei imi ceri scuze ptr ziua de astazi ca nu am raspuns la telefon intr-e Irele or electronic 11:00am-21:00pm.deoarce am avut de rezolvat niste probleme personale.Sunt aviable de acum pana dimineața la ora 05:00 Sambata nu o sa fiu disponibila, o sa fiu plecata din municipiu. Ptr eventuale programari ptr duminica ne putem auzi prin SMS.Va mulțumesc, Va astept cu drag :* 2
vardevar Reputație: -514 Postat Iulie 10, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 10, 2017 Așa stil de scris?
mihaitgv Reputație: -312 Postat Iulie 10, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 10, 2017 La telefon vorbeste super frumos, este foarte amabiala e zambitoare si prietenoasa, creand o atmosfera feminina, foarte placuta.cam 1,68, 54 de kg, sani nr. 2, cu o forma impecabila, ochi verzi-caprui, bronzata la solar, pensata, parfumata si un fund de premianta!Cu toate ca era o promisiune cu mine insumi sa nu mai fac nici o recenzie site, iata -ma , daca este bine sau rau voi concluziona mai tarziu , oricum le multumesc pe aceasta cale tuturor celor care fac recenzii pertinente ce m-au ghidat in aceasta experienta'' a fetelor nebunatice'' , si ca sa trecem la subiect Am fost aseara la domnisoara pe la 4 noaptea.Sunat cu 30min inainte , programat , imbracarea si p cai . Ajung la destinatie , ghidat de ea str Emil garleanu intr-un bloc cu 10 etaje chiar etaju 10:)))).ma astepta pe toace si o costumatie belea Pfu, bronzata, draguta ,are niste tatuaje pe corp si un piercing in buricAm facut un dush mic si dupa am trecut la treaba. Am inceput cu sarutari (FK, limbi peste tot, cam tot ce mi-am dorit ) ,dupa care a coborat catre junior care incepuse sa dea semne de viata Oralu a fost ne.projetat destul de bun cu limba pe la adiacente, foarte deosebit. Trecem la normal cu ea deasupra unde a inceput sa fac 8-uri se misca bine , am mai dat si eu in ea putin dupa care schimbam trec eu pe ea te trage in ea , mai schimbam putin dupa care trecem la caprita ii place sa dea contre unde am si finalizat. Am facut un 69 care a continuat in aceeasi maniera soft dar mai profund si cu bucile ei apetisante jucandu-mi in fata ochilor in timp ce le framantam fascinat si cu limba adanc in pasarica ei....La draq , iar mi s-a sculat ! tre sa ma dau bine pe langa nevasta Eu sunt chiar multumit de ea sper ca si voi sa fiti la fel , in rest pace ca este mai buna decat toate !!!Note:Locatie: Garsoniera situat într-o zonă accesibilă - 8 CrYstYna 10 - tipa arat bine, pozele confirma, cu mine a fost destul de comunicativa si placutaIgiena 10 (piele catifelata,frumos machiata,pasa epilata fresh)Oral 9 - destul de soft dar placut,cu atenție acordată zonelor adiacente.Normal 9.5 - se misca bine, mi-as fi dat drumu in orice pozitie credAchitat 100 ron nr. 11 1
evantai Reputație: 1823 Postat Iulie 10, 2017 Postat Iulie 10, 2017 In sfarsit cineva care ofera servicii si preturi corecte! Dupa cum scrie si pt faptul ca nu se inflameaza despre ce zic altii despre ea il consider ca un plus de inteligenta. Incerc sa-ti fac si eu o vizita daca te mai prind in weekend. 6
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2017 Postat Iulie 10, 2017 La telefon vorbeste super frumos, este foarte amabiala [/size]e zambitoare si prietenoasa, creand o atmosfera feminina, foarte placuta.[/size]cam 1,68, 54 de kg, sani nr. 2, cu o forma impecabila, ochi verzi-caprui, bronzata la solar, pensata, parfumata si un fund de premianta!Cu toate ca era o promisiune cu mine insumi sa nu mai fac nici o recenzie site, iata -ma , daca este bine sau rau voi concluziona mai tarziu , oricum le multumesc pe aceasta cale tuturor celor care fac recenzii pertinente ce m-au ghidat in aceasta experienta'' a fetelor nebunatice'' , si ca sa trecem la subiect Am fost aseara la domnisoara pe la 4 noaptea.Sunat cu 30min inainte , programat , imbracarea si p cai . Ajung la destinatie , ghidat de ea str Emil garleanu intr-un bloc cu 10 etaje chiar etaju 10:)))).ma astepta pe toace si o costumatie belea Pfu, bronzata, draguta ,are niste tatuaje pe corp si un piercing in buricAm facut un dush mic si dupa am trecut la treaba. Am inceput cu sarutari (FK, limbi peste tot, cam tot ce mi-am dorit ) ,dupa care a coborat catre junior care incepuse sa dea semne de viata Oralu a fost ne.projetat destul de bun cu limba pe la adiacente, foarte deosebit. Trecem la normal cu ea deasupra unde a inceput sa fac 8-uri se misca bine , am mai dat si eu in ea putin dupa care schimbam trec eu pe ea te trage in ea , mai schimbam putin dupa care trecem la caprita ii place sa dea contre unde am si finalizat. Am facut un 69 care a continuat in aceeasi maniera soft dar mai profund si cu bucile ei apetisante jucandu-mi in fata ochilor in timp ce le framantam fascinat si cu limba adanc in pasarica ei....La draq , iar mi s-a sculat ! tre sa ma dau bine pe langa nevasta Eu sunt chiar multumit de ea sper ca si voi sa fiti la fel , in rest pace ca este mai buna decat toate !!!Note:Locatie: Garsoniera situat într-o zonă accesibilă - 8 CrYstYna 10 - tipa arat bine, pozele confirma, cu mine a fost destul de comunicativa si placutaIgiena 10 (piele catifelata,frumos machiata,pasa epilata fresh)Oral 9 - destul de soft dar placut,cu atenție acordată zonelor adiacente.Normal 9.5 - se misca bine, mi-as fi dat drumu in orice pozitie credAchitat 100 ron nr.Mulțumesc pentru recenzie,te mai astept pe la mine. :* 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2017 Postat Iulie 10, 2017 In sfarsit cineva care ofera servicii si preturi corecte! Dupa cum scrie si pt faptul ca nu se inflameaza despre ce zic altii despre ea il consider ca un plus de inteligenta. Incerc sa-ti fac si eu o vizita daca te mai prind in weekend.Buna ,astept sa faci o programare:*:*
abdas Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 11, 2017 Fata este super OK! CIM este 50 lei in plus, a fost asa cu mine.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum