henzo pascalau Reputație: -443 Postat Iulie 14, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat Iulie 14, 2017 Cred ca fata se plange de lungimea flocilor aici , nu de dotarea fratelui @nilaPoate ne lamureste el cum sta treaba , pe mine m-ar cam mira , cred ca este o confuzieCum ai tras tu concluzia asta <_<
bic.c Reputație: -1560 Postat Iulie 14, 2017 Oras:. Oras:. Postat Iulie 14, 2017 Cum ai tras tu concluzia asta <_< In multe raspunsuri ale fetelor la o recenzie negativa am vazut justificarea asta : " ti-am facut oralul protejat ptr ca aveam nevoie de o lupa sa-ti gasesc pula printre floci" 3 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2017 Postat Iulie 14, 2017 Cred ca fata se plange de lungimea flocilor aici , nu de dotarea fratelui @nilaPoate ne lamureste el cum sta treaba , pe mine m-ar cam mira , cred ca este o confuziePe mine nu ma mai mira nimic..ce vad aici nu am vazut in viata mea."fite " asa mari,critici si multe altele. I will shut up.....is better
evantai Reputație: 1823 Postat Iulie 14, 2017 Postat Iulie 14, 2017 e toata scursura societatii adunata la un loc (de ambele sexe)
nila81 Reputație: 955 Postat Iulie 15, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 15, 2017 Salutare, Este ultima postar ptr ca nu vreau sa intru in polemici cu nimeni, nu am facut asta pana acum nu o sa o fac nici de acum inainte, deci:Nu am cea mai mare pula din lume sunt normal, nu am prob cu erectia sunt o gramada de fete pe aici care pot confirma acest lucru. Igiena mea este impecabila si nu am prob cu padurea.Fata are dreptate ieri nu mi sa sculat, dar am spus deja dece si nu cred ca am omorat pe cineva, am spus doar ca mie nu mi-a placut de ea, poate nici i de mine dar asta nu prea conteaza.Cat despre persoanele din casa nu sunt nebun si inca sunt tanar vad foarte bine , mai erau 2 pers in casa un barbat si o femeie mai in varsta. Sfat : cel putin roaga-i sa stea linistiti in buc pana termini treaba.Cu asta am incheiat.Spor.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 15, 2017 Postat Iulie 15, 2017 Salutare,Este ultima postar ptr ca nu vreau sa intru in polemici cu nimeni, nu am facut asta pana acum nu o sa o fac nici de acum inainte, deci:Nu am cea mai mare pula din lume sunt normal, nu am prob cu erectia sunt o gramada de fete pe aici care pot confirma acest lucru. Igiena mea este impecabila si nu am prob cu padurea.Fata are dreptate ieri nu mi sa sculat, dar am spus deja dece si nu cred ca am omorat pe cineva, am spus doar ca mie nu mi-a placut de ea, poate nici i de mine dar asta nu prea conteaza.Cat despre persoanele din casa nu sunt nebun si inca sunt tanar vad foarte bine , mai erau 2 pers in casa un barbat si o femeie mai in varsta. Sfat : cel putin roaga-i sa stea linistiti in buc pana termini treaba.Cu asta am incheiat.Spor.Mai nene nu stiu cat de proasta a fost ziua ta de ieri si ce ai vazut.Sunt o multime de persoane care au venit la mine la orice ora si nu i-a mai deranjat umbrele ) sau cel putin nimeni altcineva nu a mai vazut vreo umbra pana acum cu atat mai putin de barbat.Nu am avut,nu am si nici nu voi avea pe nimeni in spate niciodata.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 15, 2017 Postat Iulie 15, 2017 e toata scursura societatii adunata la un loc (de ambele sexe)Mai bine curva desteapta decat fraiera inselata ) Macar ma fut cu un interes .M-a lasat uimita prostia voastra )
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 15, 2017 Postat Iulie 15, 2017 Buna dimineața dragii mei .dupa cum am mai spus astazi nu o sa fiu in Bucuresti.De maine dupa amiaza ma gasiti.pentru programari piteti sa imi dati mesaj (normal) sau pe WhatsApp.O zi frumoasa va doresc!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2017 Postat Iulie 16, 2017 Buna...am ajuns in Bucuresti.Va astept cu mare drag!:*
mihaitgv Reputație: -312 Postat Iulie 16, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 16, 2017 Se pare ca a revenit
burgman4 Reputație: 1810 Postat Iulie 16, 2017 Oras:. Oras:. Postat Iulie 16, 2017 Hmm , nu as fi zis !
mihaitgv Reputație: -312 Postat Iulie 16, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 16, 2017 Crystyna pana la ce oră lucrezi??mai ai fantome prin casa??
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2017 Postat Iulie 16, 2017 Crystyna pana la ce oră lucrezi??mai ai fantome prin casa??Sincer cred ca fantomele mele s-au apucat de prostioare:)) ca acum sunt peste 10 )Vrei sa faci cunostinta cu una din ele? )
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2017 Postat Iulie 16, 2017 Hmm , nu as fi zis !Si eu in locul tau nu a-si fi comentat
mihaitgv Reputație: -312 Postat Iulie 16, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 16, 2017 Sincer cred ca fantomele mele s-au apucat de prostioare:)) ca acum sunt peste 10 )Vrei sa faci cunostinta cu una din ele? )Pe bune??acu sunt 10??toate de sex feminin??
mihaitgv Reputație: -312 Postat Iulie 16, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 16, 2017 Atunci vreau o programare cu tine si 10 fantome...crezi ca le gasesc pe toate??
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2017 Postat Iulie 16, 2017 Pe bune??acu sunt 10??toate de sex feminin??A nu,Sunt amestecati:))Dar din cate am observat sunt mai multi bulangii:))
mihaitgv Reputație: -312 Postat Iulie 16, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 16, 2017 Morr:))))A nu,Sunt amestecati:))Dar din cate am observat sunt mai multi bulangii:))
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2017 Postat Iulie 16, 2017 Atunci vreau o programare cu tine si 10 fantome...crezi ca le gasesc pe toate??Pai ce crezi k eu le dau voie sa iasa:)) Aici cu mn le tin )
burgman4 Reputație: 1810 Postat Iulie 17, 2017 Oras:. Oras:. Postat Iulie 17, 2017 Si eu in locul tau nu a-si fi comentat Considera un Up pe pagina ta ! Nu cred ca te-am deranjat cu nimic , asa ca stai chill .
keyser söze Reputație: -1833 Postat Iulie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 17, 2017 A nu,Sunt amestecati:))Dar din cate am observat sunt mai multi bulangii:))sa rad sau sa plang la gluma-aluzie cu fanomele-bulangii?ce zici?nu de alta, dar ma simt stingher cand lumea e asa vesela.... 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2017 Postat Iulie 17, 2017 sa rad sau sa plang la gluma-aluzie cu fanomele-bulangii?ce zici?nu de alta, dar ma simt stingher cand lumea e asa vesela....Suparati nu avem dc sa fim.Fiecare reactioneaza cum vrea 4
keyser söze Reputație: -1833 Postat Iulie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 17, 2017 Suparati nu avem dc sa fim.Fiecare reactioneaza cum vreaeee vezi asa imi place de tine :clapp :clapp :clapp 1
bogdanboxx Reputație: 203 Postat Iulie 17, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iulie 17, 2017 Intradevar am avut o mica problema cu maseaua si daca iti aduci bine aminte cand ai sunat eram afara cred ca se auzea destul de clar galagie.2 toata lumea stie si a si vazut k stau singura nu stiu ce umbre ai vazut tu ) iar la oral nu aveam cum sa fac altfel k nu ai adus lupa cu tine si nici eu nu am in casa asa ceva:))deci fara GFE )))))))))))))))))) nu irti dai seama ca asta nu e reclama!
mihaitgv Reputație: -312 Postat Iulie 17, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 17, 2017 A fost mișto jur...sex cu tine si 10 fantome
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum