Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2017 Postat Iulie 17, 2017 Suparati nu avem dc sa fim.Fiecare reactioneaza cum vrea:* 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2017 Postat Iulie 17, 2017 deci fara GFE )))))))))))))))))) nu irti dai seama ca asta nu e reclama!Nu imi dadusem seama:)) bine k t-ai dat tu ....
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2017 Postat Iulie 17, 2017 A fost mișto jur...sex cu tine si 10 fantomeDa da te mai astept (asteptam)
mihaitgv Reputație: -312 Postat Iulie 17, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 17, 2017 Da da te mai astept (asteptam)Ajung cu siguranță când apare și zombi pe la tine
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2017 Postat Iulie 17, 2017 Ajung cu siguranță când apare și zombi pe la tine) o sa apara curand si aia )
flaviusadrianus Reputație: 214 Postat Iulie 17, 2017 Oras:BUH Oras:BUH Postat Iulie 17, 2017 Salutare baieti nu stiu daca merita sa va certati cu fata. daca nu va convine, nu mai mergeti si asta este. Toata balacareala asta nu cred ca isi are rostul. 1
mihaitgv Reputație: -312 Postat Iulie 17, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 17, 2017 Salutare baieti nu stiu daca merita sa va certati cu fata. daca nu va convine, nu mai mergeti si asta este. Toata balacareala asta nu cred ca isi are rostul.Flaviu ai fost ma la ea ??da nu se cearta ma nimeni...decat doua fantome prin servare
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2017 Postat Iulie 17, 2017 Salutare baieti nu stiu daca merita sa va certati cu fata. daca nu va convine, nu mai mergeti si asta este. Toata balacareala asta nu cred ca isi are rostul.Asa le-am spus si eu ...dar nu ma deranjeaza.nimeni nu este perfect in lumea asta....:*
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2017 Postat Iulie 17, 2017 Flaviu ai fost ma la ea ??da nu se cearta ma nimeni...decat doua fantome prin servareTu mihaita mai lasa-mi fantomele sa respire:))
flaviusadrianus Reputație: 214 Postat Iulie 17, 2017 Oras:BUH Oras:BUH Postat Iulie 17, 2017 Esti oare asa dulce? Trebuie sa te gust zilele acestea. Sweet kiss
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2017 Postat Iulie 18, 2017 Esti oare asa dulce? Trebuie sa te gust zilele acestea. Sweet kissTe astept sa faci o programare dragul meu.:*
mihaitgv Reputație: -312 Postat Iulie 18, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 18, 2017 Tu mihaita mai lasa-mi fantomele sa respire:))Ma fantomele alea,nu respiră.. wtf🤣🤣
bogdanboxx Reputație: 203 Postat Iulie 18, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iulie 18, 2017 Ma fantomele alea,nu respiră.. wtfba, respira in ceafa cand nu te astepti ))
mihaitgv Reputație: -312 Postat Iulie 18, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 18, 2017 ba, respira in ceafa cand nu te astepti ))da geme la ureche:))(
sofisticatu_ Reputație: 3 Postat Iulie 18, 2017 Oras:insulele virgine Oras:insulele virgine Postat Iulie 18, 2017 ADEVĂRUL DESPRE CRISTINAAM CONSTATAT CA FEMEIA NU ARE NICIO TREABA CU PROSTITUTIA, ESTE PUSA PE JMEN, LA TRECEREA TIMPULUI IMPLICARE TINDE SPRE ZERO, PESTELE EI GEORGE ESTE DEFAPT SI IUBITUL EI CARE A BAGAT-O LA TREABA, OMUL STA SI EL TOT LA TRECEREA TIMPULUI LA STANLEYBET CAT EA PRESTEAZA CU O COLA IN FATA, O TIGARA LA APARAT AȘTEPTÂND JACKPOTUL
bic.c Reputație: -1560 Postat Iulie 18, 2017 Oras:. Oras:. Postat Iulie 18, 2017 Bun baiat George asta . Da ma intreb eu de ce este asta asa fraiera , ce , nu se gasea o pula si pentru curu lu' Georgel ?Crystyno , o poza cu popou lu Georgica se poate ? 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2017 Postat Iulie 18, 2017 ADEVĂRUL DESPRE CRISTINAAM CONSTATAT CA FEMEIA NU ARE NICIO TREABA CU PROSTITUTIA, ESTE PUSA PE JMEN, LA TRECEREA TIMPULUI IMPLICARE TINDE SPRE ZERO, PESTELE EI GEORGE ESTE DEFAPT SI IUBITUL EI CARE A BAGAT-O LA TREABA, OMUL STA SI EL TOT LA TRECEREA TIMPULUI LA STANLEYBET CAT EA PRESTEAZA CU O COLA IN FATA, O TIGARA LA APARAT AȘTEPTÂND JACKPOTULBai nebunule cine plm are ma peste.Vezi in plm cu "reclama " vad k daca nu iti convine ca sunt femei care sunt in stare sa puna pozele ei pe un site.Hamsia dracu ce esti ...imi este mila de voi ma saracilor.Daca va pleaca femeile nici de apa nu o sa mai aveti bani.Stai in banca ta linistit si investeste in tentativele tale de femei ce le ai.Stai si imi numeri clientii , esti invidios k mie fata imi permite sa pun poze adevarate.Vai de plm esti si te mai consideri barbat ) Iar o femeie se poate numi curva desteapta atunci cnd face banii pe pielea ei nu ca stricatele voastre
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2017 Postat Iulie 18, 2017 Bun baiat George asta . Da ma intreb eu de ce este asta asa fraiera , ce , nu se gasea o pula si pentru curu lu' Georgel ?Crystyno , o poza cu popou lu Georgica se poate ?Care georgica mai nene ...ca nenea are cont nou si a mai lasat la o fata tot niste aberatii ieftine ca el
sofisticatu_ Reputație: 3 Postat Iulie 18, 2017 Oras:insulele virgine Oras:insulele virgine Postat Iulie 18, 2017 Bai nebunule cine plm are ma peste.Vezi in plm cu "reclama " vad k daca nu iti convine ca sunt femei care sunt in stare sa puna pozele ei pe un site.Hamsia dracu ce esti ...imi este mila de voi ma saracilor.Daca va pleaca femeile nici de apa nu o sa mai aveti bani.Stai in banca ta linistit si investeste in tentativele tale de femei ce le ai.Stai si imi numeri clientii , esti invidios k mie fata imi permite sa pun poze adevarate.Vai de plm esti si te mai consideri barbat ) Iar o femeie se poate numi curva desteapta atunci cnd face banii pe pielea ei nu ca stricatele voastrePUNCTUL 1 . NU ITI ASCUNZI FAȚA, NU PENTRU CA ESTI TU VREO FRUMOASA, PENTRU A NU AVEA VIITORI CLIENTI UN SOC PREA MARE CAND TE VAD PUNCTUL 2 . VORBESTI PREA MULT CU "PULA MEA" ASTE PENTRU CA AI, ESTI DOAR ALT PROXENET CARE SCRIE DE PE CONTUL PROSTITUATEI
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2017 Postat Iulie 18, 2017 PUNCTUL 1 . NU ITI ASCUNZI FAȚA, NU PENTRU CA ESTI TU VREO FRUMOASA, PENTRU A NU AVEA VIITORI CLIENTI UN SOC PREA MARE CAND TE VADPUNCTUL 2 . VORBESTI PREA MULT CU "PULA MEA" ASTE PENTRU CA AI, ESTI DOAR ALT PROXENET CARE SCRIE DE PE CONTUL PROSTITUATEILa cate puli sug ziua imi permit sa vorbesc numai cu plm .Am de toate marimile nebunule. Nu am avut nu am si nici nu o sa am vreodata peste sau hamsie cum esti tu.Si nu ma consider vreo printesa dar am curaj si tupeu sa ies in lume cu fata mea 3
mihaitgv Reputație: -312 Postat Iulie 18, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 18, 2017 Ba care Georgica ???eu sunt pestele din frigider ...spune tu crystyna94
mihaitgv Reputație: -312 Postat Iulie 18, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 18, 2017 😂😂😂😂😂
bogdanboxx Reputație: 203 Postat Iulie 18, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iulie 18, 2017 Ba care Georgica ???eu sunt pestele din frigider ...spune tu crystyna94sau George ))))
bogdanboxx Reputație: 203 Postat Iulie 18, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iulie 18, 2017 Ba care Georgica ???eu sunt pestele din frigider ...spune tu crystyna94sau George ))))
mihaitgv Reputație: -312 Postat Iulie 18, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 18, 2017 Ma cheamă mihai nu george demonstrez cu buletinu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum