sofisticatu_ Reputație: 3 Postat Iulie 18, 2017 Oras:insulele virgine Oras:insulele virgine Postat Iulie 18, 2017 Ba care Georgica ???eu sunt pestele din frigider ...spune tu crystyna94ESTI UN MONUMENT DE PROSTIE NU TE MAI DA INTERLOP, CA AJUNGI PE LA JILAVA,RAHOVA UNDE O SA DAI EXPLICATII ANALE
mihaitgv Reputație: -312 Postat Iulie 18, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 18, 2017 ESTI UN MONUMENT DE PROSTIE NU TE MAI DA INTERLOP, CA AJUNGI PE LA JILAVA,RAHOVA UNDE O SA DAI EXPLICATII ANALEDa?? Mersi pentru informație ..lasa vrajeala pe aici..
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2017 Postat Iulie 18, 2017 Ma cheamă mihai nu george demonstrez cu buletinu) eu tin la tn te pastrez bn la frigider:))
sofisticatu_ Reputație: 3 Postat Iulie 18, 2017 Oras:insulele virgine Oras:insulele virgine Postat Iulie 18, 2017 Ma cheamă mihai nu george demonstrez cu buletinuNU AI TUPEU SA IL POSTEZI AICI CU POZA SI CNP-UL BLURAT , DOAR NUMELE
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2017 Postat Iulie 18, 2017 Da?? Mersi pentru informație ..lasa vrajeala pe aici..Mihaita lasai sa se simta bn si ei.)
sofisticatu_ Reputație: 3 Postat Iulie 18, 2017 Oras:insulele virgine Oras:insulele virgine Postat Iulie 18, 2017 Mihaita lasai sa se simta bn si ei.)BUCURA-TE DE LIBERTATE CAT INCA MAI ESTE POSIBILASUNT DOSARELE LA DOSPIT, MASCATII IN URMA VOASTRA
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2017 Postat Iulie 18, 2017 Aspect fizic : de 8 in poze, de 5-6 in realitate. Parul e mult mai scurt si seamana cu mopurile de la oferta,alea pe care nu le vrea nimeni. Obosita , 30-35ani, bronzata,slaba moarta, lenjerie de corp ponosita si de proasta calitate, sani inexistenti. De fapt, sanii sunt cam cat o cireasa cazuta de la et 10 (acolo unde locuieste si domnisoara) Apartament : 6. Renovat inainte de Revolutie cu materialele disponibile atunci (nisip, pamant si gainat) Atitudine : ca la banda rulanta la metrou, ia cartela,baga cartela, cate calatorii ai in pula mea, iaca as vrea calatorii cu CIM, baga fisa, baga pula,scoate pula, aaaa am atatea programari si sunt cea mai grozava Nici nu mai am chef sa scriu altceva, este DE EVITAT pentru mine. Better save your money and make decent LABABABABALAKALLALLABBAAAA Acelasi stil si "scoala" ca si colega Denisa, ma rog, fosta colega din Nerva. PS ti-as da doua puncte da` n-am cum , raman dator
sofisticatu_ Reputație: 3 Postat Iulie 18, 2017 Oras:insulele virgine Oras:insulele virgine Postat Iulie 18, 2017 SE AUD ZGOMOTE DE ZALE
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2017 Postat Iulie 18, 2017 Acelasi stil si "scoala" ca si colega Denisa, ma rog, fosta colega din Nerva. PS ti-as da doua puncte da` n-am cum , raman dator Nu ma intereseaza ce face ea cu clientii eu sau cum se comporta.Fiecare are stilul ei.daca te-a deranjat ceva la ea de ce nu i-ai spus .Sa inteleg ca tu ai o problema cu amandoua...
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2017 Postat Iulie 18, 2017 Acelasi stil si "scoala" ca si colega Denisa, ma rog, fosta colega din Nerva. PS ti-as da doua puncte da` n-am cum , raman dator Nu ma intereseaza ce face ea cu clientii eu sau cum se comporta.Fiecare are stilul ei.daca te-a deranjat ceva la ea de ce nu i-ai spus .Sa inteleg ca tu ai o problema cu amandoua...
mihaitgv Reputație: -312 Postat Iulie 18, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 18, 2017 NU AI TUPEU SA IL POSTEZI AICI CU POZA SI CNP-UL BLURAT , DOAR NUMELEBa cacat ...eu pun tu ai tupeu sa pui ...pripasule
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2017 Postat Iulie 18, 2017 Nu ma intereseaza ce face ea cu clientii eu sau cum se comporta.Fiecare are stilul ei.daca te-a deranjat ceva la ea de ce nu i-ai spus .Sa inteleg ca tu ai o problema cu amandoua... Ptr mine, daca n-ai inteles, esti de evitat , clar, si daca nu esti coMvinsa mai citeste inca o data ce a scris CodeRed, de altfel un membru vechi, onorabil si foarte obiectiv.Alta problema , n-am
mihaitgv Reputație: -312 Postat Iulie 18, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 18, 2017 Poti sa scri și tu fără sa.ti pui caps lock
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2017 Postat Iulie 18, 2017 SE AUD ZGOMOTE DE ZALECred si eu ca se aude.Ai luat banii la femei hamsie obraznica
mihaitgv Reputație: -312 Postat Iulie 18, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 18, 2017 Poti sa scri și tu fără sa.ti pui caps lock
mihaitgv Reputație: -312 Postat Iulie 18, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 18, 2017 Poti sa scri și tu fără sa.ti pui caps lockBa cacat ...eu pun tu ai tupeu sa pui ...pripasule
mihaitgv Reputație: -312 Postat Iulie 18, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 18, 2017 Poti sa scri și tu fără sa.ti pui caps lockBa cacat ...eu pun tu ai tupeu sa pui ...pripasule
sofisticatu_ Reputație: 3 Postat Iulie 18, 2017 Oras:insulele virgine Oras:insulele virgine Postat Iulie 18, 2017 PRIPAS , ACEST CUVANT ESTE FOLOSIT DE PROXENETI CARE VIN DIN ZONELE RURALE PARTUNJELUL, BRETT, MIHAITGV
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2017 Postat Iulie 18, 2017 Ptr mine, daca n-ai inteles, esti de evitat , clar, si daca nu esti coMvinsa mai citeste inca o data ce a scris CodeRed, de altfel un membru vechi, onorabil si foarte obiectiv.Alta problema , n-am Pai evita-ma si nu mai scrie aberatii...
sofisticatu_ Reputație: 3 Postat Iulie 18, 2017 Oras:insulele virgine Oras:insulele virgine Postat Iulie 18, 2017 Pai evita-ma si nu mai scrie aberatii...O SA SCRIE CE VREA PULA LUI NU CE VOR PESTII SI PROSTITUATELE
denisa1986 Reputație: 1090 Postat Iulie 18, 2017 Oras:București Oras:București Postat Iulie 18, 2017 Acelasi stil si "scoala" ca si colega Denisa, ma rog, fosta colega din Nerva. PS ti-as da doua puncte da` n-am cum , raman dator Dragul meu ai fost cumva in trecere pe la mine si eu nu stiu,sau ne ai avut pe amândouă in pat si noi am uitat de vorbesti tu despre noi?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2017 Postat Iulie 18, 2017 Pai evita-ma si nu mai scrie aberatii... Daca erai uMpic atenta , discutia mea a fost cu CodeRed, dar te-ai bagat ca musca`n curu calului si ai reusit sa dai cu mucii in fasole grav de tot..Cam aici se termina cariera ta de curva ieftina in Bucuresti.Succesuri multe la fraieri 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2017 Postat Iulie 18, 2017 Dragul meu ai fost cumva in trecere pe la mine si eu nu stiu,sau ne ai avut pe amândouă in pat si noi am uitat de vorbesti tu despre noi? Ce era de spus, am spus, altfel n-as fi facut mentiunea.
burgman4 Reputație: 1810 Postat Iulie 18, 2017 Oras:. Oras:. Postat Iulie 18, 2017 PRIPAS , ACEST CUVANT ESTE FOLOSIT DE PROXENETI CARE VIN DIN ZONELE RURALE PARTUNJELUL, BRETT, MIHAITGVCum ii stie asta pe toti !!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum