cinestie Reputație: -39 Postat Iulie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 18, 2017 Cum ii stie asta pe toti !!Si este inscris in urma cu 2 ore
burgman4 Reputație: 1810 Postat Iulie 18, 2017 Oras:. Oras:. Postat Iulie 18, 2017 Si este inscris in urma cu 2 ore La asta ma refer si eu ! Vai mama ei de moderare !! 2
keyser söze Reputație: -1833 Postat Iulie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 18, 2017 La cate puli sug ziua imi permit sa vorbesc numai cu plm .Am de toate marimile nebunule.Nu am avut nu am si nici nu o sa am vreodata peste sau hamsie cum esti tu.Si nu ma consider vreo printesa dar am curaj si tupeu sa ies in lume cu fata meaTi-am dat +1 la proba scrisa, ca meriti, abia astept sa te vad la proba practica ... 1
cinestie Reputație: -39 Postat Iulie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 18, 2017 La asta ma refer si eu ! Vai mama ei de moderare !!vorbim de trafic,sti ce zic
cinestie Reputație: -39 Postat Iulie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 18, 2017 Ti-am dat +1 la proba scrisa, ca meriti, abia astept sa te vad la proba practica ... Daca i-ai dat +1 la proba scrisa am sa merg la ea sa-i dau o nota la oral 16 21
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2017 Postat Iulie 18, 2017 Ce era de spus, am spus, altfel n-as fi facut mentiunea.Iti garantam ca cei care au stat cu noi au plecat foarte fericiti...dar tu nici in cele mai frumoase vise nu o sa ai ma macar una din noi )
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2017 Postat Iulie 18, 2017 Ce era de spus, am spus, altfel n-as fi facut mentiunea.Iti garantam ca cei care au stat cu noi au plecat foarte fericiti...dar tu nici in cele mai frumoase vise nu o sa ai ma macar una din noi )
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2017 Postat Iulie 18, 2017 Ce era de spus, am spus, altfel n-as fi facut mentiunea.Iti garantam ca cei care au stat cu noi au plecat foarte fericiti...dar tu nici in cele mai frumoase vise nu o sa ai ma macar una din noi ) Ti-am dat +1 la proba scrisa, ca meriti, abia astept sa te vad la proba practica ... Hmmm...asta a fost proba scrisa ...te astept cu nota ptr oral si practica
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2017 Postat Iulie 18, 2017 Ce era de spus, am spus, altfel n-as fi facut mentiunea.Iti garantam ca cei care au stat cu noi au plecat foarte fericiti...dar tu nici in cele mai frumoase vise nu o sa ai ma macar una din noi ) Ti-am dat +1 la proba scrisa, ca meriti, abia astept sa te vad la proba practica ... Hmmm...asta a fost proba scrisa ...te astept cu nota ptr oral si practica
cinestie Reputație: -39 Postat Iulie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 18, 2017 Iti garantam ca cei care au stat cu noi au plecat foarte fericiti...dar tu nici in cele mai frumoase vise nu o sa ai ma macar una din noi )iubi fi atenta la exprimare
cinestie Reputație: -39 Postat Iulie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 18, 2017 Iti garantam ca cei care au stat cu noi au plecat foarte fericiti...dar tu nici in cele mai frumoase vise nu o sa ai ma macar una din noi )iubi fi atenta la exprimare
keyser söze Reputație: -1833 Postat Iulie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 18, 2017 iubi fi atenta la exprimarelas-o ca a trecut proba scrisa, nu o mai stresa , vrei sa intre la oral cu gura inclestata de emotie? 4 12
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2017 Postat Iulie 18, 2017 iubi fi atenta la exprimare) se poate intampla oricui.
cinestie Reputație: -39 Postat Iulie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 18, 2017 las-o ca a trecut proba scrisa, nu o mai stresa , vrei sa intre la oral cu gura inclestata de emotie?nu cred ca este emotiva 16 21
mihaitgv Reputație: -312 Postat Iulie 18, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 18, 2017 Printre noi, o zootehnie impresionantă pe care noi urma să o modernizăm.
mihaitgv Reputație: -312 Postat Iulie 18, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 18, 2017 ESTI UN MONUMENT DE PROSTIE NU TE MAI DA INTERLOP, CA AJUNGI PE LA JILAVA,RAHOVA UNDE O SA DAI EXPLICATII ANALEPrintre noi, o zootehnie impresionantă pe care noi urma să o modernizăm.
cinestie Reputație: -39 Postat Iulie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 18, 2017 ) se poate intampla oricui.asa este,
cinestie Reputație: -39 Postat Iulie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 18, 2017 Printre noi, o zootehnie impresionantă pe care noi urma să o modernizăm.eu zic sa trecem la recenzii si sa terminam cu off topic
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2017 Postat Iulie 18, 2017 Daca i-ai dat +1 la proba scrisa am sa merg la ea sa-i dau o nota la oral Te astept oricand:* 2
cinestie Reputație: -39 Postat Iulie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 18, 2017 Te astept oricand:*Voi veni fi sigura si cred ca si la Denisa voi merge
denisa1986 Reputație: 1090 Postat Iulie 18, 2017 Oras:București Oras:București Postat Iulie 18, 2017 Ce era de spus, am spus, altfel n-as fi facut mentiunea.Dragul meu nu cred ca vrei sa intrăm in polemici amândoi,asa ca nu mai vorbi daca nu cunosti
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Iulie 18, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat Iulie 18, 2017 iubi fi atenta la exprimareÎmi este silă :kotzen 1
cinestie Reputație: -39 Postat Iulie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 18, 2017 Îmi este silă :kotzenVomita in punga
denisa1986 Reputație: 1090 Postat Iulie 18, 2017 Oras:București Oras:București Postat Iulie 18, 2017 ADEVĂRUL DESPRE CRISTINAAM CONSTATAT CA FEMEIA NU ARE NICIO TREABA CU PROSTITUTIA, ESTE PUSA PE JMEN, LA TRECEREA TIMPULUI IMPLICARE TINDE SPRE ZERO, PESTELE EI GEORGE ESTE DEFAPT SI IUBITUL EI CARE A BAGAT-O LA TREABA, OMUL STA SI EL TOT LA TRECEREA TIMPULUI LA STANLEYBET CAT EA PRESTEAZA CU O COLA IN FATA, O TIGARA LA APARAT AȘTEPTÂND JACKPOTULDragule cred ca te a încurcat cristina rău acolo in zona,esti si tu o mini hamsie dar nu iti merge asa ca stai calm in banca ta daca nu vrei sa intri in polemici cu amândouă
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2017 Postat Iulie 18, 2017 Dragul meu nu cred ca vrei sa intrăm in polemici amândoi,asa ca nu mai vorbi daca nu cunosti nerva traian , blocul de langa banca, intrarea pe partea opusa bancii , etaj inferior , camera in partea dreapta , mobilata minim cu un pat cu rafturi deasupra , pozele te ajuta insa diferenta este mare , sani aproape inexistenti, cu o compresa rece se rezolva pana dimineata , mai departe .....nu recomand. PS cu asta am inchis discutia cu voi , deja v-am acordat prea multa atentie. 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum