gicutu41 Reputație: 62 Postat Iulie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 18, 2017 mai departe ..... se lasa penetrata ? Ca denisa de la nr. 16 nu.
denisa1986 Reputație: 1090 Postat Iulie 18, 2017 Oras:București Oras:București Postat Iulie 18, 2017 nerva traian , blocul de langa banca, intrarea pe partea opusa bancii , etaj inferior , camera in partea dreapta , mobilata minim cu un pat cu rafturi deasupra , pozele te ajuta insa diferenta este mare , sani aproape inexistenti, cu o compresa rece se rezolva pana dimineata , mai departe .....nu recomand. PS cu asta am inchis discutia cu voi , deja v-am acordat prea multa atentie.Dragule intre poze si realitate nu este nici o diferență,asta o spun si recenziile mele,iar ca locație cum spui tu după banca te înșeli,despre sânii mei nu am nici un complex ca sunt mici,asa ca stai in banca ta sa nu intrăm in polemici amândoi
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Iulie 18, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat Iulie 18, 2017 sa nu intrăm in polemici amândoiTot repeți obsesiv aceeasi frază Dar cine esti Vadim Tudor, Narcisa Guță ? 6 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2017 Postat Iulie 18, 2017 Dragule cred ca te a încurcat cristina rău acolo in zona,esti si tu o mini hamsie dar nu iti merge asa ca stai calm in banca ta daca nu vrei sa intri in polemici cu amândouăPai am observat ca ii incurc dar nici de-a draqu nu le fac pe plac )
denisa1986 Reputație: 1090 Postat Iulie 18, 2017 Oras:București Oras:București Postat Iulie 18, 2017 Pai am observat ca ii incurc dar nici de-a draqu nu le fac pe plac )Foarte bine colega mea😘😘😘
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Iulie 18, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat Iulie 18, 2017 Auzi "colega mea", vorbiți natural cu "fă" 6 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2017 Postat Iulie 18, 2017 Auzi "colega mea", vorbiți natural cu "fă" e ca nutella amandoua ) 12
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2017 Postat Iulie 18, 2017 Pai am observat ca ii incurc dar nici de-a draqu nu le fac pe plac ) Foarte bine colega mea dîn ce comuna sunteti ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2017 Postat Iulie 18, 2017 dîn ce comuna sunteti ?Asa te consideri nr 1? )Nu suntem din comuna...nu ne comparati cu voi,ca sunteti multi care au ajuns in capitala ai acum se cred bucuresteni:))Nu cred ca este problema la nimeni cum vorbim cand suntem doar noi doua atata timp cat cu voi suntem ok.Dar lipsa de ocupatie va face sa va bagati in seama nederanjati:))
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2017 Postat Iulie 18, 2017 Auzi "colega mea", vorbiți natural cu "fă" Este problema noastra cum vorbim
mihaitgv Reputație: -312 Postat Iulie 18, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 18, 2017 printre noi, o zootehnie impresionantă pe care noi urma să o modernizăm
flaviusadrianus Reputație: 214 Postat Iulie 18, 2017 Oras:BUH Oras:BUH Postat Iulie 18, 2017 Mai baieti aici se scriu recenzii despre fete. Haideti totusi sa revenim la forum si nu la pagini intregi de chibiti. Daca ati fost la fete spuneti-ne si noua parerea voastra. Asa sa va luati in gura cu fetele nu vad rostul si umpleti aiurea topical. 1
flaviusadrianus Reputație: 214 Postat Iulie 18, 2017 Oras:BUH Oras:BUH Postat Iulie 18, 2017 Mai baieti aici se scriu recenzii despre fete. Haideti totusi sa revenim la forum si nu la pagini intregi de chibiti. Daca ati fost la fete spuneti-ne si noua parerea voastra. Asa sa va luati in gura cu fetele nu vad rostul si umpleti aiurea topical.
mihaitgv Reputație: -312 Postat Iulie 18, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 18, 2017 Mai baieti aici se scriu recenzii despre fete.Haideti totusi sa revenim la forum si nu la pagini intregi de chibiti.Daca ati fost la fete spuneti-ne si noua parerea voastra.Asa sa va luati in gura cu fetele nu vad rostul si umpleti aiurea topical.Ma da stie ei sa dea recenziiii....ei vrea sa duca la ele ca la terenul de fotbal fara sa dea recenzie ....dar rumega forumu 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2017 Postat Iulie 18, 2017 Ma da stie ei sa dea recenziiii....ei vrea sa duca la ele ca la terenul de fotbal fara sa dea recenzie ....dar rumega forumuMai si spun "sunt happy happy happy" si ori ne trezim cu cva urat ori cu nmk )lSau te suna,si spune k ajunge in 20 mim dar te trezesti k ajunge dupa 3 ore si te face neserioasa k nu mai raspunzi:))Asta-i lumea ce sa facem .... 2
bic.c Reputație: -1560 Postat Iulie 19, 2017 Oras:. Oras:. Postat Iulie 19, 2017 Ma da stie ei sa dea recenziiii....ei vrea sa duca la ele ca la terenul de fotbal fara sa dea recenzie ....dar rumega forumu Banuiesc ca sunt sub 47 ,ca nu reiese din text .Ma scuzati , continuati ! ......care este... 1 2
keyser söze Reputație: -1833 Postat Iulie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 19, 2017 Ma da stie ei sa dea recenziiii....ei vrea sa duca la ele ca la terenul de fotbal fara sa dea recenzie ....dar rumega forumuMihaita tata, nu ar fi mai bine sa ne desenezi ceva, decat sa scrii, ca pe bune daca inteleg ceva din ce ai vrut sa spui si chiar ca nu am baut nimic! 4 12
mihaitgv Reputație: -312 Postat Iulie 19, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 19, 2017 Mihaita tata, nu ar fi mai bine sa ne desenezi ceva, decat sa scrii, ca pe bune daca inteleg ceva din ce ai vrut sa spui si chiar ca nu am baut nimic!Păi esti prost??...o s a înțelegi cand te faci mare
keyser söze Reputație: -1833 Postat Iulie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 19, 2017 Deci, daca vrei poti sa scrii un text corect si inteligibil. Hai ca acum am inteles ca esti si ... fudul 4 12
mihaitgv Reputație: -312 Postat Iulie 19, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 19, 2017 Mihaita tata, nu ar fi mai bine sa ne desenezi ceva, decat sa scrii, ca pe bune daca inteleg ceva din ce ai vrut sa spui si chiar ca nu am baut nimic!Pinguine, uita-te la tine, ti-au crescut pe spate pene esti papagal??, la cardeala ta nu pune nimeni botu'!
mihaitgv Reputație: -312 Postat Iulie 19, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 19, 2017 Banuiesc ca sunt sub 47 ,ca nu reiese din text .Ma scuzati , continuati ! ......care este...erea un pamplet....dar voi "care este" nu va prindeti......daca mâncati sana cu paine
bic.c Reputație: -1560 Postat Iulie 19, 2017 Oras:. Oras:. Postat Iulie 19, 2017 erea un pamplet....dar voi "care este" nu va prindeti......daca mâncati sana cu paine Nu mai asculta BUG cand scrii ca ti se amesteca cuvintele in cap si debitezi numai bazaconii 4 2
mihaitgv Reputație: -312 Postat Iulie 19, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 19, 2017 Nu mai asculta BUG cand scrii ca ti se amesteca cuvintele in cap si debitezi numai bazaconiimersi pentru sfat:))
burgman4 Reputație: 1810 Postat Iulie 19, 2017 Oras:. Oras:. Postat Iulie 19, 2017 Ati ajuns pe aratura si aici ??!! 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum