Sari la conținut

Anda BuzeDulci Ts

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti sect 1
Postat

DISPONIBILA IN ACEST WEEK IN PLOIESTI.

VREI SA AI PARTE DE CEL MAI ADANC SI INTENS SEX ORAL DE CARE NU AI AVUT PARTE IN ULTIMUL TIMP. ATUNCI NU EZITA SA MA SUNI.

CER SI OFER SERIOZITATE SI DISCRETIE MAXIMA

0729289462

Postat

Disponibila doar in acest Weekend.

Suna-ma si nu vei regreta.

0729289462

post-236963-0-45626600-1501261830_thumb.png

post-236963-0-12312300-1501261849_thumb.jpg

post-236963-0-03055600-1501261899_thumb.jpg

• Oras:În mai multe parti
  • Oras:În mai multe parti
Postat

Nici voi nu il sau o lasati dar nici ea nu se lasa mai prejos si la cat a fost luat aici la misto nu stiu care s-ar lauda ca a fututo in gat pana la urma daca nu imi place un lucru nu trebuie sa arunc cu noroi in el si nu ne obliga nimeni la nimic ca altfel s-ar chema viol si nu trebuie sa fie toti ca noi sau sa gandeasca toti intr-un anumit fel ar insemna sa ne batem capul zi de zi cu o gramada de lume.Daca omului sau ei sau cum vrea sa ii ziceti vrea sa o suga eu nu inteleg de ce va opuneti atata timp cat nu va suge pula voua daca voi nu vreti.Si tu domnisoara daca vrei sa te futa cineva incearca sa iti controlezi si tu limbajul pentru ca vrei ca lumea sa nu arunce cu pietre dar daca la altii le place sa linga o pizda nu cred ca te-a luat nimeni cu japca si sa te puna sa o faci tu asa ca daca vrei sa fii inteles incearca sa intelegi si tu pe restul

• Like 1
Postat

salutare o cunosc pe anda de vro 7,8 ani am fost la ea de multe ori nu mia facut nicio femeie o muie cum o face ea e bestiala o ia in gat si coaiele le inghite bine ipotentilor care va luati de ea e placerea ei ce face suntem in democratie

• Minus 1
Vizitator kurac
Reputație: 0
Postat

Cont creat in iunie...si 3 postari ... mda.

Cand murim de foame ne apucăm de matocarii d-astea :))

Vizitator kurac
Postat

Disponibila doar in acest Weekend.

Suna-ma si nu vei regreta.

0729289462

Parca spuneai sa ti se închidă tipicul.. ca tu nu te futi cu ăștia de pe chat de aici...

Păi ce facem acum? Ti s-a făcut fomică? Au plecat oamenii in concediu si tomberoanele sunt goale? :))

Cand ghiortaie mațul il lăsăm draw de orgoliu.

Off...Antonescu de trăia..ce săpun de casa mai făcea.

Postat

Baietica tu chiar esti prost. Ai impresia ca sunt cu caravana prin orașe ca restul moattelor de foame ca nu ai clienti. Nu coite pt cultura ta generală de doi lei afla ca sint acasa. Nu alerg ca imi ghiortaie matul asa ca decat sa comentezi ca prostu mai bine vezi de treaba ta. Zi faina.

• Like 1
Vizitator kurac
Postat

Baietica tu chiar esti prost. Ai impresia ca sunt cu caravana prin orașe ca restul moattelor de foame ca nu ai clienti. Nu coite pt cultura ta generală de doi lei afla ca sint acasa. Nu alerg ca imi ghiortaie matul asa ca decat sa comentezi ca prostu mai bine vezi de treaba ta. Zi faina.

Nu are absolut nicio relevanță ce spui tu aici ...

Normal..foamea impiedica gândirea ;)

Vizitator kurac
Postat

Ba chiar nu se sesizează un moderator sa ii verifice ip-ul lui asta... Sa ii dea ban ... ca ii clar ca asta are foamea in gât si-si scrie commenturi singur dl alt cont .. hopa frustratule ca s-au prins toti ca esti tu... de aici și forum nu prinzi clienti ... mars in parcări la tururi... poate iti iei si bătaie.

Postat

Jurca eu am impresia ca suferi de multa frustrare si prostie. O zi faina

Postat

O cunosc pe Anda, am fost la ea pe cand era la Timisoara, nu pot sa dau o nota la partea ei pasiva... dar la partea activa e 10 cu felicitari.. am incercat deeptroath dar nu am reusit, anal... pfuu de vis.. ma repet ea ca partea activa

• Oras:Cetatea Domneasca Targoviste
  • Oras:Cetatea Domneasca Targoviste
Postat

O cunosc pe Anda, am fost la ea pe cand era la Timisoara, nu pot sa dau o nota la partea ei pasiva... dar la partea activa e 10 cu felicitari.. am incercat deeptroath dar nu am reusit, anal... pfuu de vis.. ma repet ea ca partea activa

adica ea a pus ....pwla si tu curu ?

ca la muie este clar... ;)

Postat

Disponibila pt o zi in Ploiești.

Servicii:

-oral adanc si fututa in gat cu finalizare orala si faciala ca parte PASIVA

-oral si anal ca ACTIVA

Tarife:

- 150 lei finalizarea

- 300 lei ora

Exclus sexul pe graba si timp.

Placerea,pasiunea si preludiul sexual fac parte din ceea ce ofer eu.

Cer si Ofer SERIOZITATE si DISCRETIE maxima.

Imi rezerv dreptul de a-mi selecta partenerul.

Persoanele certate cu Apa si Săpunul sa nu ma deranjeze.

Nu raspund la numere private si mesaje aiurea.

Dupa ora 13:00 voi activa pt 1 zi in Ploiești.

as vrea sa fiu si eu supt de ea :) !!!!!!!!!!!

Postat

Aooooooooo. Ce este sici dragii mei. Mersi MariusIancu. Imi pare rău ca nu imi dau seama cine de la timisoara esti pt ca am futut destui. Esti probabil tipul din Reșița sau ma insel.

P.S. Sunt in Ploiesti in Weekend. Pt cei interesați de cea mai intensa muie de care ați avut parte pana acum va astept in patul meu. Pt detalii suplimentare sunați la nr dp anunttt. Va pup

post-236963-0-51935000-1506119104_thumb.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...