xrxx77 Reputație: -452 Postat Octombrie 14, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 14, 2017 Auzi, tu esti gueen sau king?Fata te recomanda pt varianta 2. 2 4
anda queen Reputație: 54 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Bucuresti sect 1 Oras:Bucuresti sect 1 Autor Postat Octombrie 17, 2017 Nu vrei tu sa mio SUGI domnule xxxxxrxxx
xrxx77 Reputație: -452 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 17, 2017 Nu vrei tu sa mio SUGI domnule xxxxxrxxxMars in gatu matii de ciudatenie a naturii. Pe vremuri imputiciunile ca tine stateau la racoare. In alte zone sunt inca impuscati degeneratii ca tine. Esti prea bolnav ca sa meriti atentie. Mori si fa lumii un favor. 2 4
cosmi_ale85 Reputație: 393 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 17, 2017 Salut,Nu va mai certati mai fratilor...xrxx77...ce rist are frate sa va certati...anda andrutzu' sau cum vrei sa iti zici....nu vad rostul injuriilor va jigniti degeaba.....nu sunt de partea nimanui....dar va injurati aiurea, degeaba.Anda/Andutu'....probabil are si ea/el clentii ei/lui...carora le.o suge....ii fute in cur...este fututa/futut...in cur si etc.....Xrxx77 noi suntem cu pasaricile adevarate....Bafta 1
xrxx77 Reputație: -452 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 17, 2017 Eu nu l-am injurat. Am intrebat daca e barbat sau femeie. El a inceput. Oricum nu am de gand sa ma pun la mintea unui asemenea chestii
radu77 Reputație: 2039 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Postat Octombrie 17, 2017 ... unui asemenea chestiiClar! Ai ramas nedumerit! Este?😆 1 5
anda queen Reputație: 54 Postat Octombrie 17, 2017 Oras:Bucuresti sect 1 Oras:Bucuresti sect 1 Autor Postat Octombrie 17, 2017 Xrxx tu ori esti prost ori faci pe prostu. Tu crezi ca iti raspundeam urat daca tu te comportai ca un domn. Din fericire încă am cei 7 ani de acasa cu persoanele care merita. Dar cu GUNOAIE ieftine si netalentate ma comport pe masura vocabularului lor ca doar asa inteleg ca Anda pe cat e de doamna pe atat e de mahalagioaica. Si cum am mai spus odata:Cine nu poate sa ma ÎNGHITĂ Poate doar sa mio SUGATu oricum ramai un ONANIST virtual asa ca seara faina. 1
xrxx77 Reputație: -452 Postat Octombrie 18, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 18, 2017 Hai ca i-am promis colegului ca vorbesc frumos. Sau ca nu injur.Dar mai deviatie a naturii, ce te face pe tine sa crezi ca esti o normalitate? Faptul ca de prin anii 70 societatea a inceput sa va accepte? Faptul ca dupa anii 2000 ati inceput sa aveti cu adevarat drepturi? Chiar sa formati o familie impotriva firii? Toate astea nu afirma ca esti normal baiete. Ai o mare problema pshica si genetica... esti o greseala a naturii, o mutatie nedorita. Asa cum unii copii se nasc cu sindromul Down, cu ADHD, asa va nasteti si voi cu tulburari de identitate sexuala. Natura ne-a lasat cu sexe diferite ca sa procreem mai poponautule si tu ce faci? Poti tu sa procreezi daca cineva ti-o baga in cur? Va nasteti cu o boala, cu o deviatie asa cum multi copii se nasc cu diverse maladii. Te-as injura si te-as jignii dar nu pot. Ceea ce ti se intampla tie este o tragedie. Te-ai nascut cu un handicap. Ar trebuii sa te ascunzi sa te tratezi.Asa ca nu incerca sa mai afirmi diverse... esti o greseala a creatiei... pe vremuri erati prigoniti, ucisi, dar nu era corect. Nu era vina voastra ca sunteti asa.Tu personal ai insa alta vina: esti handicapat mintal evident dupa modul in care te exprimi.. asa ca arzi in focurile gheenei..... 4 4
anda queen Reputație: 54 Postat Octombrie 18, 2017 Oras:Bucuresti sect 1 Oras:Bucuresti sect 1 Autor Postat Octombrie 18, 2017 Xrxx stii ceva. Daca tu esti ala care procreeaza eu AndaQueen ma rog sa ai parte de baiat si fara. Sau de perechi de gemeni Iar in timp ce vor creste mari fiul tau sa fie homosexual si sa suga pula sisa se futa in cur. Iar fiica ta sa fie lesbiana si sa se lingă in pizda cu altele. Si pe de alta parte ca fiica ta săi placa femeile sa mai fie si CURVA si S-o futa toti si săi dea la Muie. Acestea vor fi "Progeniturile" tale procrearete de scula ta rasista. Stii ce iti doresc eu tie cat si celor ca tine SA MURIȚI MAI REPEDE ca din cauza gândirii voastre Romania nu poate înainta. Asa ca o zi placuta. PS afla ca is mai barbat ca tine si mai femeie ca nevasta ta.
xrxx77 Reputație: -452 Postat Octombrie 18, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 18, 2017 Atat te duce capul??? Motivul pentru care nu progreseaza Romania este ca nu acceptam deviatii ca tine? Pe bune? Progeniturile mele vor oprima mereu ciudateniile ca tine, le vor stigmatiza si marginaliza... le vor scuipa in public. Si ce doresti tu pentru ele tu faci deja... esti un poponar, o curva , o latrina a deviatilor ca tine, cel mai degradat specimen al unei civilizatii care a ales sa va accepte in beneficul vostru si numai al vostru. Progresul inseamna valori, cultura, disciplina, ordine si respect. Voi sunteti ceva care exista printre noi pt ca orice padure are si uscaturi, ceva care noi am ales sa nu exterminam doar pt faptul ca aratati oarecum a oameni....Crezi tu ca occidentul va iubeste? Va accepta si v-a dat drepturi. Si animalele au drepturi. Si serpii sunt protejati prin lege. Dar nu ii vrea nimeni.Daca ai fi fost un simplu homo care isi traia viata in casa lui fara sa epateze cu deviatia sa nu avea nimeni nimic cu tine, dar tu esti un WC. Cu asta am incheiat polemica.Ma lasa rece aberatiile unui .... habar nu am de fapt ce esti.... 2 4
alexandro82 Reputație: -361 Postat Octombrie 18, 2017 Oras:Brazilia Oras:Brazilia Postat Octombrie 18, 2017 Atat te duce capul???Motivul pentru care nu progreseaza Romania este ca nu acceptam deviatii ca tine? Pe bune?Progeniturile mele vor oprima mereu ciudateniile ca tine, le vor stigmatiza si marginaliza... le vor scuipa in public.Si ce doresti tu pentru ele tu faci deja... esti un poponar, o curva , o latrina a deviatilor ca tine, cel mai degradat specimen al unei civilizatii care a ales sa va accepte in beneficul vostru si numai al vostru.Progresul inseamna valori, cultura, disciplina, ordine si respect.Voi sunteti ceva care exista printre noi pt ca orice padure are si uscaturi, ceva care noi am ales sa nu exterminam doar pt faptul ca aratati oarecum a oameni....Crezi tu ca occidentul va iubeste?Va accepta si v-a dat drepturi. Si animalele au drepturi. Si serpii sunt protejati prin lege. Dar nu ii vrea nimeni.Daca ai fi fost un simplu homo care isi traia viata in casa lui fara sa epateze cu deviatia sa nu avea nimeni nimic cu tine, dar tu esti un WC.Cu asta am incheiat polemica.Ma lasa rece aberatiile unui .... habar nu am de fapt ce esti....Hai sa ne facem programare la el si sa il torturam. Cred ca orice judecator o sa ne dea cu suspendare. 1 1
anda queen Reputație: 54 Postat Octombrie 18, 2017 Oras:Bucuresti sect 1 Oras:Bucuresti sect 1 Autor Postat Octombrie 18, 2017 Eu am impresia ca din torturatori veți ajunge sa fiți voi cei torturați. Voi nu va uitati la voi ca nu sunteti decat niste frustrați. Bărbați de duzina ce sunteti. La ghena cu voi ca infectați aerul degeaba scursuri ale societății ce sunteti.
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Octombrie 18, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 18, 2017 Cuvantul "tortunatori" de unde cacat l-ai scos?! Poate ai vrut sa scrii torționari...Esti jalnic/jalnica...dispari !!! 4
george_us30 Reputație: 1626 Postat Octombrie 18, 2017 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Octombrie 18, 2017 Si acum simt nevoia supozitorului numit "george". Nu vreau sa ma cac pe mine ori sa las impresia de vreun mare inteligent darrr mereu am avut si am un anumit respect pt xrxx. Mereu a avut recenzii adevarate, mereu a fost un "ghid"pt mine(milf-urile au fost si sunt punctul nostru comun) insa de data asta am vrut sa nu ma bag, dar frate xrxx si sper sa nu te superi ca te abordez asa, nu sunt de acord cu tine. Fiecare are fetishurike lui, nu o cunosti pe anda. Nu esti bi, lasa-ne pe noi sa ne dam cu parerea. Nu o jigni, nu marginaliza latura asta. Sincer ar fi o intreaga polemica aici. Daca asta este nivelul ei, nu cobora, insa te rog sa accepti ca sunt persoane care o plac(caxul meu) si nu pt ca este mahalogoaica, si pt ca incearca sa schimbe ceva si are curajul sa fc asta si a acceptat cu zambetul pe buze natra ei. Scuze pt greseli. Scriu de pe wc. Ma ascund de sotie, ea nu stie ca sunt bi ))) 3
george_us30 Reputație: 1626 Postat Octombrie 18, 2017 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Octombrie 18, 2017 P.s.: sper sa nu citeasca forumul acum ca m-am cacat pe mine la propriu 1
george_us30 Reputație: 1626 Postat Octombrie 18, 2017 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Octombrie 18, 2017 Sotia
anda queen Reputație: 54 Postat Octombrie 18, 2017 Oras:Bucuresti sect 1 Oras:Bucuresti sect 1 Autor Postat Octombrie 18, 2017 Mersi George si imi cer ScZ pt vocabularul meu dar cu asemenea scursuri nu pot fi o doamna. Doamna sunt doar cu cei care se respecta si oferă respect pe când asemenea laturi ale omenirii cum este Xrxx nu merita nici macar o flegma intre ochi. Te pup si o seara placuta. PS. Pt JAVRA_Dinamo pardon catelul am zis Torturator nu Tortunator pisam-as pe tine si rasa ta de onanist
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Octombrie 18, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 18, 2017 Mersi George si imi cer ScZ pt vocabularul meu dar cu asemenea scursuri nu pot fi o doamna. Doamna sunt doar cu cei care se respecta si oferă respect pe când asemenea laturi ale omenirii cum este Xrxx nu merita nici macar o flegma intre ochi. Te pup si o seara placuta. PS. Pt JAVRA_Dinamo pardon catelul am zis Torturator nu Tortunator pisam-as pe tine si rasa ta de onanistUrla prostia din tine. Se scrie "pisa-m-as". N-ai nimerit-o nici de data asta. 6 5
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Octombrie 18, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 18, 2017 P.s.: sper sa nu citeasca forumul acum ca m-am cacat pe mine la propriuPoate iti ascunde si tie sotia ceva...cum ar fi..) 6 5
xrxx77 Reputație: -452 Postat Octombrie 18, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 18, 2017 Si acum simt nevoia supozitorului numit "george". Nu vreau sa ma cac pe mine ori sa las impresia de vreun mare inteligent darrr mereu am avut si am un anumit respect pt xrxx. Mereu a avut recenzii adevarate, mereu a fost un "ghid"pt mine(milf-urile au fost si sunt punctul nostru comun) insa de data asta am vrut sa nu ma bag, dar frate xrxx si sper sa nu te superi ca te abordez asa, nu sunt de acord cu tine. Fiecare are fetishurike lui, nu o cunosti pe anda. Nu esti bi, lasa-ne pe noi sa ne dam cu parerea. Nu o jigni, nu marginaliza latura asta. Sincer ar fi o intreaga polemica aici. Daca asta este nivelul ei, nu cobora, insa te rog sa accepti ca sunt persoane care o plac(caxul meu) si nu pt ca este mahalogoaica, si pt ca incearca sa schimbe ceva si are curajul sa fc asta si a acceptat cu zambetul pe buze natra ei. Scuze pt greseli. Scriu de pe wc. Ma ascund de sotie, ea nu stie ca sunt bi )))Merci pt aprecieri. Si accept diversitatea oamenilor. Nu imi doresc ca lumea sa fie de acord cu mine. Avem libertatea alegerii. Dar asta m-a calcat pe nervi pt ca la simpla intrebare "esti queen or king" a raspuns cu jigniri. Nici macar nu bagasem de seama ca este travesit si in prima poza vazuta mi s-a parut barbat.Iar parerea mea despre ei asta este. O fi buna sau nu este parerea mea si o sustin..O seara buna 2 4
bella black Reputație: 189 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Octombrie 19, 2017 Te-a rugat A sa o contactezi. Si-a resetat tel si nu mai are nr tau.. Da-mi un s si spune-i ca esti tu Scz Anda ca scriu pe topicul tau.
bella black Reputație: 189 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Octombrie 19, 2017 da-i* Te-a rugat A sa o contactezi. Si-a resetat tel si nu mai are nr tau.. Da-mi un s si spune-i ca esti tu Scz Anda ca scriu pe topicul tau.
mariusiancu Reputație: 0 Postat Octombrie 24, 2017 Postat Octombrie 24, 2017 Hello Anda. Nu te înșeli, ți-am lăsat un cadou. Maricel... Aooooooooo. Ce este sici dragii mei. Mersi MariusIancu. Imi pare rău ca nu imi dau seama cine de la timisoara esti pt ca am futut destui. Esti probabil tipul din Reșița sau ma insel. P.S. Sunt in Ploiesti in Weekend. Pt cei interesați de cea mai intensa muie de care ați avut parte pana acum va astept in patul meu. Pt detalii suplimentare sunați la nr dp anunttt. Va pup
anda queen Reputație: 54 Postat Octombrie 25, 2017 Oras:Bucuresti sect 1 Oras:Bucuresti sect 1 Autor Postat Octombrie 25, 2017 Marius si acum cum facem ca nu ne-am vazut. Sunt in Timisoara de trei saptamâni.
mariusiancu Reputație: 0 Postat Ianuarie 20, 2018 Postat Ianuarie 20, 2018 Heya, Anda.. am fost plecat toata perioada asta, lasa`mi numarul tau de telefon... ciao
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum