Sari la conținut

Lorena si adelina

Postări Recomandate

• Oras:București
Postat

Lase-te cuprins de placere alaturi de doua domnisoare sexi si pasionale dispuse sa-ti transforme orice vis in realitate . confirm pozele cu tatuaje. Garantam igiena si discretie, pentru mai multe detalii sunati la:0748508772

post-81328-0-86812500-1499157355_thumb.jpg

post-81328-0-39750200-1499157356_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 5
Postat

Cam mult 250/400, n-o sa le dau niciodata atat. Pacat, erau interesante taticile alea.

• Like 1
  • Minus 5
  • Oras:Constanta
Postat

Salutare tuturor,

Am fost azi la cele doua d-soare si vreau sa va spun ca am fost foarte multumit. Le-am sunat si mi-au indicat sa vin in zona Taverna Sarbului. Cand am ajuns am fost placut impresionat de aspectul fizic si de faptul ca pozele sunt clar reale. Fetele sunt slabute (pe placul meu dar o spun pentru cei Carora nu le plac fetele pera slabe), zambitoare si destul de comunicative. Apartamentul este intr-un bloc si curat. Nu am fost la baie pentru ca venisem proaspat de acasa si prin urmare nu pot sa va spun daca era curata sau nu. Actiunea a inceput cu oral foarte bine facut la care finalizarea a cim. Nu am apucat sa fac a doua finalizare deoarece mi se terminase timpul. Am platit 400 ron la inceput si sincer nu regret absolut deloc. Fetele chiar isi merita banii. Daca doriti sa mai stiti si alte detalii nu ezitati sa ma intrebati. Note: curatenia apartamentului: 9, curatenia fetelor: 10, oral: 10.

Multa bafta si spor la toate!

• Like 4
  • Oras:C
  • Oras:C
Postat

Mda... Asta vroiam să întreb și eu : 400 amândouă sau bucata?

Postat

Dieci...ie o sutica tita !!! :))))))

Sper ka aia moi pispirika ari si ia doua...ka din poza se vedi doar una !!! :)))))))

• Like 2
  • Minus 4
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

200 juma de ora cu amandoua

400 o ora cu amandoua.

Intra doar impreuna.

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Poi da...ka vini moi putin di un sfert di ora di caciula. Ie bini...un sfert di ora...o sutica !!! Sa li viezi porma ci se cearta dak o depasit vruna sfertu di ora ku un minut, doua. Sau di ioti supt la vruna sfircu moi mult dicit la cealanta !!! Si kum decizi la cari fasi CIM...dai ku banu ?

Oricum...mio placut faza asta:

...Nu am apucat sa fac a doua finalizare deoarece mi se terminase timpul. Am platit 400 ron la inceput...

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:unde vreau...
Postat

Poi da...ka vini moi putin di un sfert di ora di caciula. Ie bini...un sfert di ora...o sutica !!! Sa li viezi porma ci se cearta dak o depasit vruna sfertu di ora ku un minut, doua. Sau di ioti supt la vruna sfircu moi mult dicit la cealanta !!! Si kum decizi la cari fasi CIM...dai ku banu ?

Oricum...mio placut faza asta:

:laugh2 :laugh2 ...chiar ca e tare...una o suge..una sta cu ochii pe ceas....

• Like 1
Postat

si uite ce busola are la laba.. :slap2 :slap2.sa indice precis...elvetian ,,,nu gluma...  :laugh2  :laugh2  :laugh2 

• Like 1
Postat

Am fost

Zona taverna sarbului - locatia ok, apartament nou curat, camera simpla ca de hotel.

Fetele:

-blonda micutza, tatoasa ca in poze, nu frumoasa, nu urata

-bruneta micutza, tatoasa ca in poze, frumusica, per total ok.

Decartat 200 lei, le-am zis din start ca platesc 200 dar vreau sa raman doar cu bruneta, nu au avut nimic impotriva.

Eu am fost pt fast fuck deci nu ma pot pronunta legat de gfe. Oricum fetele sunt dragute, comunicative, incearca sa te faca sa te simti bine.

Bruneta a facut un oral nepro, bunicel, cu tente de DT, lins pe oo, per total, ok.

Trecut la normal, am schimbat cateva pozitii, nu a comentat, finalizat in prez si plecat.

Probabil am stat cam 20 min total, dar nu pentru ca m-a grabit cineva, ci pentru ca eram eu pe graba.

Per total nu pot sa ma plang de nimic, dar nimic de revenit :)

Fetele mai stau prin ct o perioada asa ca recomand macar o vizita ;)

Eu unul cred ca voi gasi altele mai bune :) :)

• Like 6
  • Minus 3
Postat

Eeee 200 un numar cu amandoua mai merge. Sper ca am inteles corect. Si asa nu am mai fost de nu mai tin minte cu doua. O sa molfai tatele uneia cat cealalta o suge. 

Postat

Actiuniii...nu cre ka oi prinso ! O fost 200...juma di ora...doar ku bruneta !!! ;)

Dak ti dusi...si vrei sa li fasi pi amindoua...puneo paia ku ceasu cit scrumiera sa o suga. Poati o ia valu si uita sa ti cronometreze !!!

:))))))))))

Postat

200 e o tragere cu ambele ;) eu am platit 200 se pregatisera amandoua de treaba dar le-am zis ca eu vreau doar bruneta, chiar daca stiu ca platesc pentru ambele.

Vin 50 lei pe țâță deci un pret acceptabil.

• Like 2
  • Minus 3

Postat

Asa ai ajuns Talibane,la 200 numarul? 500 ora la Sabrina nimic,nimic? :)

La sabrina am mers din ambitie prima data. A doua oara ma voi duce din placere ;) dar sincer, nu stiu daca ma duc a doua oara. Nu am nimic cu fata si cu serviciile dar de banii aia fut 2-3 fete bune :)

• Like 2
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...