Sari la conținut

Lorena si adelina

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Hai ka va bag io o ricenziie. Sau ma rog...civa di genu. :)

Rasalaltaieri vini iubi acasa...ciufulit...ku ochi injectati, zgiriat, pantaloni sfisiati, tricou smuls din cusaturi. Intra an casa si io al antrieb:

- Da ceeai patit mah ??

- Mah iuby, ma minca cariciu pi zi azi...şeam loat o pauza di goliri la Lorena si Adilina. Mah copkilili astea nus sanatoase. Io nam moi vizut asa nimfomane an veata mea !!! Or dat di gustu puli acu o luna...si ka nehalitili...nu sie moi satura dreaq !

- Hai mah...tu oi fost tilharit undiva si fasi pi zmeu ka oi fost la pizda.

- Nuuuu fatah, pi buni iti spun. Nah...viezi unflaturili astea di linga amigdali ? Ie coaiili mieli ! Mau golit, mau secat, meam dat drumu di 27 di ori an 2 ore dtd !!!

- Poi si dice arati an halu asta ?

- Nu ma lasau plec ! Or tras di mini...or tras di pantaloni pina or sarit capsili dila Diesel. Una mo apucat di tricou mieu di rugby pin lo destramat ! "Nu pleca, nu pleca ! Nui pi corekte...iei iai dat 14 numiri iara mii numa 13 !! Haidi, hai ku iegalarea !!!". Si uiti asa mor tirit la lok an pat. Dai ku botu, dai ku pizda...si inviers !!! Norocu mieu ka a 28a oara meam dat drumu vro juma di kil...si fata o fujit la baie sa vierse ca se ineca. Asa am dovedito pi ailanta...si am rupt usa...ka altfiel ti chemam sa ma iei ku Medisina Ligala di colea...mumefiat !!!

-Ali dreaq nesatuli ! Da si tu sa ti sacrifisi an halu asta...nu putiai sal iei makar pi Ivgood ku tini...poati an 2 li fasiati față !!!

• Like 6
  • Minus 4
  • Telefon: 0742146905
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0742146905
  • Oras:Bucuresti
Postat

Program?

• Like 1
  • Oras:around
  • Oras:around
Postat

au cam disparut  din peisaj , probabil , au combinat placutul cu utilul in vacanta la mare.

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator alex_xx
Reputație: 0
Postat

Saracutele cred ca au murit de foame. Daca nu s-a oferit nimeni sa le plateasca in shaworma...

Postat

Mah Alex...tu criezi ka fatucili or facut țîțili celi dila saorma ???

Iti zicie Amelia ka nu !!! Alia is tite di sunculita, mamaliga di malai di moara, urda ku ceapa...chesti dastea !!! Ievident ka ar fi ajutat niscai capse di Diesel, ka chiria ii scumpa la mare !!!

;)

• Like 1
  • Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...