Sari la conținut

0764633567 Gorjului poze reale

Postări Recomandate

• Oras:bucharest
Postat

Am vizitat-o acum vreo 2 săptămâni după cateva încercări, fata a fost o experienta ok pentru banii ăștia. mă ghidat prin telefon către locație, care este o stație mai sus de piața Gorjului mergând către Pitești, la parterul unui bloc comunist. Mi-a deschis usa o fata amabila si drăguța, însă gipsy 100 la suta. M-a primit goală, sânii vreau sa spun ca sunt demențiali.I-am povestit despre ce scrie pe forum despre ea, apoi am trecut la acțiune. A pus prezervativul, a făcut un oral bunicel, apoi am schimbat vreo 2 poziții la normal, păsărica era foarte strâmtă vreau sa va spun si am capitulat in prezervativ. Door to door 15 minute.

Locatie 7 de fast-fuck clar, însă apartament amenajată modern cu oglinda miști

Aspect fata 7 pentru ca e gipsy deși e drăguța

Aspect sâni 9 absolut superbi sânii aia am rămas cu gândul la ei

Oral 5 protejat, nimic special

Normal 7 pentru păsărica stramtuta si calda in rest e stana de piatra

Gfe 0 nu cunoaște termenul

Overall 50 lei bine investiți, pentru sectorul 6 a fost cea mai buna alegere.

• Like 6
Postat

Am Vb cu ea putin mai devreme, mi-a spus ca tariful ei s-a mărit la 100 lei finalizarea. La tariful asta n-o sau, exista oferte muuuuult mai bune! Bafta!

Postat

Am Vb cu ea putin mai devreme, mi-a spus ca tariful ei s-a mărit la 100 lei finalizarea. La tariful asta n-o sau, exista oferte muuuuult mai bune! Bafta!

"No way exists Oferte mai bune!"
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

baiii peștii ăștia nu se mai satură,vor să ajungă bogați 🤣🤣😂

• Oras:bucresti
  • Oras:bucresti
Postat

Nu le mai ajung bani de pâine ...ce se faca si ei !!

• Oras:În mai multe parti
  • Oras:În mai multe parti
Postat

Am vizitat-o acum vreo 2 săptămâni după cateva încercări, fata a fost o experienta ok pentru banii ăștia. mă ghidat prin telefon către locație, care este o stație mai sus de piața Gorjului mergând către Pitești, la parterul unui bloc comunist. Mi-a deschis usa o fata amabila si drăguța, însă gipsy 100 la suta. M-a primit goală, sânii vreau sa spun ca sunt demențiali.I-am povestit despre ce scrie pe forum despre ea, apoi am trecut la acțiune. A pus prezervativul, a făcut un oral bunicel, apoi am schimbat vreo 2 poziții la normal, păsărica era foarte strâmtă vreau sa va spun si am capitulat in prezervativ. Door to door 15 minute.

Locatie 7 de fast-fuck clar, însă apartament amenajată modern cu oglinda miști

Aspect fata 7 pentru ca e gipsy deși e drăguța

Aspect sâni 9 absolut superbi sânii aia am rămas cu gândul la ei

Oral 5 protejat, nimic special

Normal 7 pentru păsărica stramtuta si calda in rest e stana de piatra

Gfe 0 nu cunoaște termenul

Overall 50 lei bine investiți, pentru sectorul 6 a fost cea mai buna alegere.

ai vrut tu oralul protejat sau asta sa fie misterul cu dusul 30 lei are fata apometre suntem in criza si nu mai o bagam la cheltuieli si cu apa
Vizitator nick5061
Reputație: 0
Postat

frumos basanau!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...