henzo pascalau Reputație: -443 Postat Iulie 5, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat Iulie 5, 2017 pai, da, nu face parte din actul sexual? o spui ca si cum ai incerca sa ma umilesti Arata-ne pizda, ca sa stim siguri ca esti femei si nu vorbim cu un baietel
ana lui manole Reputație: 45 Postat Iulie 5, 2017 Oras:romania Oras:romania Autor Postat Iulie 5, 2017 ti-as raspunde daca era o intrebare coerenta :laugh2 :laugh2nici nu mai stiu ce dracu am vrut sa zic
ana lui manole Reputație: 45 Postat Iulie 5, 2017 Oras:romania Oras:romania Autor Postat Iulie 5, 2017 Arata-ne pizda, ca sa stim siguri ca esti femei si nu vorbim cu un baietellol, de ce? nu ti vine sa crezi ca exista si femei carora le place sa o suga?
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Iulie 5, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat Iulie 5, 2017 :laugh2 :laugh2nici nu mai stiu ce dracu am vrut sa zicce stii tu combinatia " : laugh 2 " ciudat pentru un user nou
ana lui manole Reputație: 45 Postat Iulie 5, 2017 Oras:romania Oras:romania Autor Postat Iulie 5, 2017 ce stii tu combinatia " : laugh 2 " ciudat pentru un user nou am incercat sa pun 3 emoticoni daia, dar asa mi au iesit cand am postat, nush dc. sunt mai tinerica, nu prea am stat pe forumuri
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Iulie 5, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat Iulie 5, 2017 lol, de ce? nu ti vine sa crezi ca exista si femei carora le place sa o suga?de ce te feresti ? ai ceva de ascuns ?
ana lui manole Reputație: 45 Postat Iulie 5, 2017 Oras:romania Oras:romania Autor Postat Iulie 5, 2017 de ce te feresti ? ai ceva de ascuns ?poate sunt complexata ca am labiile prea mari, te ai gandit la asta? nu te ai gandit, te gandesti numai la tine )
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Iulie 5, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat Iulie 5, 2017 poate sunt complexata ca am labiile prea mari, te ai gandit la asta? harneala <_< 1 2
ana lui manole Reputație: 45 Postat Iulie 5, 2017 Oras:romania Oras:romania Autor Postat Iulie 5, 2017 harneala <_<))))) de unde vin io, harneala ni se da pe painica la gradi
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Iulie 5, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat Iulie 5, 2017 Sa dea Dumnezeu sa vina Vistantic pe topicul asta
ana lui manole Reputație: 45 Postat Iulie 5, 2017 Oras:romania Oras:romania Autor Postat Iulie 5, 2017 Sa dea Dumnezeu sa vina Vistantic pe topicul asta cine-i ala ?
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 5, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iulie 5, 2017 mai, Manole a lu' Ana , semeni tare mult cu una Rozikk.... purta in foarte multe poze maieuri cu model semipermanent indeschifrabil ca si desen dar clar ghiceai imediat ce a mancat sau de unde provine urma(umbra) ) tare mult semeni cu ea )
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Iulie 5, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat Iulie 5, 2017 cine-i ala ?O doamna
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 5, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iulie 5, 2017 mai, Manole a lu' Ana , semeni tare mult cu una Rozikk.... purta in foarte multe poze maieuri cu model semipermanent indeschifrabil ca si desen dar clar ghiceai imediat ce a mancat sau de unde provine urma(umbra) ) tare mult semeni cu ea ) PS: si Rozikk se futea din placere cu toata lumea )
ana lui manole Reputație: 45 Postat Iulie 5, 2017 Oras:romania Oras:romania Autor Postat Iulie 5, 2017 mai, Manole a lu' Ana , semeni tare mult cu una Rozikk.... purta in foarte multe poze maieuri cu model semipermanent indeschifrabil ca si desen dar clar ghiceai imediat ce a mancat sau de unde provine urma(umbra) ) tare mult semeni cu ea ) PS: si Rozikk se futea din placere cu toata lumea )bravo la pizda lu rozikk, ce sa zikk. urat ca vorbiti despre oameni care nu stiu cine sunt, ma simt pe langa
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Iulie 5, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat Iulie 5, 2017 Gata, a plecat toata lumea de pe topic E grav daca nici Vis nu a venit aici
ana lui manole Reputație: 45 Postat Iulie 5, 2017 Oras:romania Oras:romania Autor Postat Iulie 5, 2017 Gata, a plecat toata lumea de pe topic E grav daca nici Vis nu a venit aici mai bine imi sterg contu, ca n am fatza, a?
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 5, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iulie 5, 2017 :laugh2 :laugh2nici nu mai stiu ce dracu am vrut sa zic iar ai fumat legale !!! obraznico )
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 5, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iulie 5, 2017 Annona si Ana, luati-va fetelor o camera si cumparati un dildo, gel intim, lumanarele parfumate....si sa puneti poze sa va admiram si noi in actiune)))) iar vrei material de laba, moca... ))
ana lui manole Reputație: 45 Postat Iulie 5, 2017 Oras:romania Oras:romania Autor Postat Iulie 5, 2017 iar ai fumat legale !!! obraznico legale fumeaza numai boschetarii care n au bani de shto
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Iulie 5, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat Iulie 5, 2017 mai, Manole a lu' Ana , semeni tare mult cu una Rozikk.... purta in foarte multe poze maieuri cu model semipermanent indeschifrabil ca si desen dar clar ghiceai imediat ce a mancat sau de unde provine urma(umbra) ) tare mult semeni cu ea ) PS: si Rozikk se futea din placere cu toata lumea )https://media.giphy.com/media/l2JHS7po8pGz94TgQ/giphy.gif
ana lui manole Reputație: 45 Postat Iulie 5, 2017 Oras:romania Oras:romania Autor Postat Iulie 5, 2017 https://media.giphy.com/media/l2JHS7po8pGz94TgQ/giphy.gifce plm...
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Iulie 5, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat Iulie 5, 2017 ce plm...Aha, recunosti
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 5, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iulie 5, 2017 Bravo bai telepato, care comunici tu doar prin puterea gandurilor/a basinilor cu stropi, ia explica-mi tu mie daca 3/4 dintr-o ora stai cu un zgarci zbarcit si flecait in gura/dinti/placa dentara, cum si cat pula calui de timp iti mai ramane pentru comunicare, ca sa nu mai pun la socoteala linsul coaeeelor si al stalactitelor de nuttella, ultima fortareazta in fatza gaozului ? Tu nu vezi ca 99% dintre onanistii patologici prezenti aici cauta doar gefeu, muie, lins de oo si de gaoz ? Cat mortzii tai de barbat defect, dement, deviat si dezaxat poti sa fii, ca sa ajungi ca sa cauti gefeu in combinatie cu linsul nuttellei de la chur ? Da' cat de defecta, dezumanizata, depersonificata ca femeie poti sa fii, ca sa accepti si chiar sa ajungi sa poti face fata ambelor cerinte simultan ? Idiotule! esti prea obsedat de obedienta celor dornici sa plateasca o prezenta feminina ca sa ma obosesc sa-ti explic CRETINULE! IGNORA-MA!
ana lui manole Reputație: 45 Postat Iulie 5, 2017 Oras:romania Oras:romania Autor Postat Iulie 5, 2017 Aha, recunosti ce pula mea sa recunosc coaie ca nush cine dracu e rozikakaka asta de care tot vorbitima simt prost smr io
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum