Sari la conținut

girlfriend experience

Postări Recomandate

• Oras:Rond Alba Iulia
Postat

pai, da, nu face parte din actul sexual? o spui ca si cum ai incerca sa ma umilesti :laugh2

Arata-ne pizda, ca sa stim siguri ca esti femei si nu vorbim cu un baietel

• Oras:romania
Postat

Arata-ne pizda, ca sa stim siguri ca esti femei si nu vorbim cu un baietel

lol, de ce? nu ti vine sa crezi ca exista si femei carora le place sa o suga?

Postat

:laugh2 :laugh2 :laugh2nici nu mai stiu ce dracu am vrut sa zic

ce stii tu combinatia " : laugh 2 " ciudat pentru un user nou :hmmm

Postat

ce stii tu combinatia " : laugh 2 " ciudat pentru un user nou :hmmm

am incercat sa pun 3 emoticoni daia, dar asa mi au iesit cand am postat, nush dc. sunt mai tinerica, nu prea am stat pe forumuri :girly

Postat

lol, de ce? nu ti vine sa crezi ca exista si femei carora le place sa o suga?

de ce te feresti ? ai ceva de ascuns ?

Postat

de ce te feresti ? ai ceva de ascuns ?

poate sunt complexata ca am labiile prea mari, te ai gandit la asta? :blushing2 nu te ai gandit, te gandesti numai la tine :))

Postat

mai, Manole a lu' Ana , semeni tare mult cu una Rozikk.... purta in foarte multe poze maieuri cu model semipermanent indeschifrabil ca si desen dar clar ghiceai imediat ce a mancat =)) sau de unde provine urma(umbra) =)))

tare mult semeni cu ea =)))

Postat

mai, Manole a lu' Ana , semeni tare mult cu una Rozikk.... purta in foarte multe poze maieuri cu model semipermanent indeschifrabil ca si desen dar clar ghiceai imediat ce a mancat =)) sau de unde provine urma(umbra) =)))

PS:

si Rozikk se futea din placere cu toata lumea =)))

Postat

PS:

bravo la pizda lu rozikk, ce sa zikk. urat ca vorbiti despre oameni care nu stiu cine sunt, ma simt pe langa :no2

Postat

Gata, a plecat toata lumea de pe topic =))

E grav daca nici Vis nu a venit aici :no2

mai bine imi sterg contu, ca n am fatza, a?

Postat

PS:

https://media.giphy.com/media/l2JHS7po8pGz94TgQ/giphy.gif

Postat

Bravo bai telepato, care comunici tu doar prin puterea gandurilor/a basinilor cu stropi, ia explica-mi tu mie daca 3/4 dintr-o ora stai cu un zgarci zbarcit si flecait in gura/dinti/placa dentara, cum si cat pula calui de timp iti mai ramane pentru comunicare, ca sa nu mai pun la socoteala linsul coaeeelor si al stalactitelor de nuttella, ultima fortareazta in fatza gaozului ?

Tu nu vezi ca 99% dintre onanistii patologici prezenti aici cauta doar gefeu, muie, lins de oo si de gaoz ?
 Cat mortzii tai de barbat defect, dement, deviat si dezaxat poti sa fii, ca sa ajungi ca sa cauti gefeu in combinatie cu linsul nuttellei de la chur ?
 Da' cat de defecta, dezumanizata, depersonificata ca femeie poti sa fii, ca sa accepti si chiar sa ajungi sa poti face fata ambelor cerinte simultan ?

Idiotule!

esti prea obsedat de obedienta celor dornici sa plateasca o prezenta feminina ca sa ma obosesc sa-ti explic

CRETINULE!

IGNORA-MA!

Postat

Aha, recunosti =))

ce pula mea sa recunosc coaie ca nush cine dracu e rozikakaka asta de care tot vorbiti

ma simt prost smr io

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...